Læs den officielle beskrivelse

Træning initiativrige borgere, kompetent ledelse og engageret i bæredygtig udvikling af samfundet.

Gør dig klar til at påtage

Inspireret af den østrigske model og tilpasset den brasilianske virkelighed, School of Management Training - EFG prioriterer ekspertise og kvaliteten af ​​uddannelse, forbereder eleverne til iværksætteraktiviteter i markedet.

Ud over grundlæggende ungdomsuddannelse, dens metode giver en solid uddannelse med fokus på business management.

EFG BH er den eneste skole i Belo Horizonte ved hjælp af en metode, der kombinerer de grundlæggende discipliner gymnasiet til teknisk uddannelse i administration.

I løbet af de 20 år har skolen uddannet mere end otte tusinde unge iværksættere, og 71,9% er allerede på arbejdsmarkedet, og 53,8% i lederstillinger i de virksomheder, de arbejder for.

Skolen, der startede med et drev i Belo Horizonte, er til stede i 14 andre minedrift byer og tæller nu med en ny fabrik i São Luis, Maranhão.

Det er i praksis, hvad du lærer

Ud over de kurser, der udbydes i Management Training School, den studerende har mulighed for at opleve det daglige liv i organisationer gennem udvikling af projekter, der indgår i kursusprogrammet: Øv Firm Project og forretningsplan.

High School College

Ud over de høje skolefag, Management Training School tilbyder den studerende mulighed for at kende de vigtigste områder af ledelsen på det operationelle niveau, ledelses- og strategisk, forbereder det længere ind på arbejdsmarkedet.

teknisk kursus i administration

Den tekniske Kursus i Business Administration med vægt i Business Management er beregnet til folk, der søger at udvikle den entrepreneurielle og fagfolk, der søger konstant forbedring og kvalifikationer til at handle kompetent i de forskellige brancher.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Det er en skole af medium + teknisk uddannelse i ledelse med fokus på iværksætteri og ledelse, der forbereder eleverne til at påtage deres fremtid. ... [+]

Det er en skole af medium + teknisk uddannelse i ledelse med fokus på iværksætteri og ledelse, der forbereder eleverne til at påtage deres fremtid. Udvælgelsesprocessen er årligt med optagelse for studerende ind i 1. år af high school.

Strukturprojekter

Mentorordninger projekt (1 år): Det giver den første kontakt med erhvervslivet, gør det muligt for studerende at assimilere de grundlæggende begreber i ledelsen og iværksætteri. Denne erfaring er gjort mulig gennem møder med iværksættere, tekniske besøg og tværfaglige aktiviteter.

Simuleret selskab (2. år): Uddannelse teknologi værktøj, internationalt kendt som Practice Firms eller Virtual Enterprise, som giver dig mulighed for at knytte teorier om ledelse til den praksis af forretningsaktiviteter i en simuleret virtuelle marked, der er knyttet til et netværk af 7.500 Simulerede Enterprises stede på fem kontinenter. ... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Processo Seletivo 2016