Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Træning initiativrige borgere, kompetent ledelse og engageret i bæredygtig udvikling af samfundet.

Gør dig klar til at påtage

Inspireret af den østrigske model og tilpasset den brasilianske virkelighed, School of Management Training - EFG prioriterer ekspertise og kvaliteten af ​​uddannelse, forbereder eleverne til iværksætteraktiviteter i markedet.

Ud over grundlæggende ungdomsuddannelse, dens metode giver en solid uddannelse med fokus på business management.

EFG BH er den eneste skole i Belo Horizonte ved hjælp af en metode, der kombinerer de grundlæggende discipliner gymnasiet til teknisk uddannelse i administration.

I løbet af de 20 år har skolen uddannet mere end otte tusinde unge iværksættere, og 71,9% er allerede på arbejdsmarkedet, og 53,8% i lederstillinger i de virksomheder, de arbejder for.

Skolen, der startede med et drev i Belo Horizonte, er til stede i 14 andre minedrift byer og tæller nu med en ny fabrik i São Luis, Maranhão.

Det er i praksis, hvad du lærer

Ud over de kurser, der udbydes i Management Training School, den studerende har mulighed for at opleve det daglige liv i organisationer gennem udvikling af projekter, der indgår i kursusprogrammet: Øv Firm Project og forretningsplan.

High School College

Ud over de høje skolefag, Management Training School tilbyder den studerende mulighed for at kende de vigtigste områder af ledelsen på det operationelle niveau, ledelses- og strategisk, forbereder det længere ind på arbejdsmarkedet.

teknisk kursus i administration

Den tekniske Kursus i Business Administration med vægt i Business Management er beregnet til folk, der søger at udvikle den entrepreneurielle og fagfolk, der søger konstant forbedring og kvalifikationer til at handle kompetent i de forskellige brancher.

Placeringer

Belo Horizonte

Address
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Belo Horizonte, Stat Minas Gerais, Brasilien