De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Benin

African School of Economics

Certificate Benin Cotonou USA Princeton

Stien til innovativt lederskab African School of Economics har hovedkontor i Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). Vi tilbyder i øjeblikket fire kandidatuddannelser på kandidatniveau: Master i matematik, økonomi og statistik (MMES), cand.merc. in business administration (MBA), master i udviklingsstudier (MPS) og master i offentlig administration (MPA). Vi har også et executive uddannelsesprogram og en ph.d. program i økonomi. Se vores hjemmeside for at lære mere om vores nuvær… [+] ende og fremtidige programmer. ASE er udvidelsen af ​​Institut for Empirisk Forskning i Politisk Økonomi (IERPE), der blev grundlagt i 2004, til et fuldt udviklet panafrikansk universitet. I alt 95 studerende er tilmeldt ASE (71 MMES program, 24 MBA) for akademiske år 2015-2016, der kommer fra 15 forskellige lande. Fakultetets medlemmer (19) kommer fra topuniversiteter fra USA, Canada og Europa. Mål African School of Economics kombinerer afrikanske rødder med et globalt perspektiv, og vi er ivrige efter at opfylde vores forpligtelser ved at forfølge excellence i følgende aspekter: At give vores studerende en overlegen træning i deres udvalgte fagområder; En velafrundet uddannelse, der fremmer deres kreativitet, kritisk tænkning, global udsigter og kulturel bevidsthed; Og et campusliv, der forbereder dem til at være samfunds ledere og livslange elever. At være en førende institution for forskning og ph.d.-studier, der forfølger viden inden for både kerneområder og anvendte områder og arbejder tæt sammen med offentlige myndigheder, erhvervsliv og industri for at fremme teknologisk innovation og økonomisk udvikling. At skabe et åbent miljø, der fremmer udveksling af viden, synspunkter og innovative ideer blandt elever, fakulteter, medarbejdere og besøgende forskere fra hele verden med varierede baggrunde og fremragende lærings- og forskningsresultater. [-]