Læs den officielle beskrivelse

Op med People er en global uddannelse organisation, der har til formål at bringe verden sammen gennem service og musik. Den unikke kombination af internationale rejser, service læring, lederudvikling og scenekunst tilbyder de studerende en enestående oplevelse og en vej til at gøre en forskel i verden, ét samfund ad gangen.

Siden 1965, Op med People har givet unge mennesker fra hele verden en unik international uddannelse oplevelse uovertruffen ved enhver anden program. Mere end 22.000 unge ledere fra 131 lande har rejst i udlandet med op med mennesker og er nu en del af vores globale alumnenetværk.

Indarbejdet som en 501 (c) (3) ikke for profit organisation, musik og kunst har altid været en integreret del af vores studerende erfaring. Som verden har ændret sig, så også har vores program. Når primært påvirker samfund gennem vores musikalske produktioner, den nuværende Op med People-programmet behandler også meget reelt behov for unge fra hele verden til at blive globale borgere, til at udvikle en forståelse af mangfoldighed og kulturer, og til at lære værdien af ​​frivilligt arbejde som en måde at gøre en positiv indvirkning på verden.

I dag er vores særskilte én eller to semester program tager deltagerne til næsten 20 lokalsamfund på mindst to forskellige kontinenter. I hvert samfund, vil de studerende tilbringe 4 - 7 dage bor hos værtsfamilier, frivilligt arbejde med lokale non-profit eller civile organisationer, deltage pædagogiske workshops, læring om regionen, og udføre en 2-timers professionelle scene show for medlemmer af samfundet .

I hvert samfund vi besøger, arbejder vi tæt sammen med vores sponsorer og udvalgte modtagere til at gøre en varig positiv indvirkning gennem hundredvis af frivillige timer udført af vores studerende. Vores ophold er kort, men vores virkningen er langvarig. Vi arbejder hårdt på at øge bevidstheden om lokale non-profit og civile organisationer og inspirere community-medlemmer til at blive involveret i deres samfund og "finde deres stemme" for at gøre en positiv indvirkning, lokalt og globalt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Up With People

Leder du efter en sabbatår program? Ønsker at tilbringe 6 eller 12 måneder rejser verden? Op med People har kunnet tilbyde en af ​​de mest unikke sabbatår erfaringer for ... [+]

Leder du efter en sabbatår program? Ønsker at tilbringe 6 eller 12 måneder rejser verden? Op med People har kunnet tilbyde en af ​​de mest unikke sabbatår erfaringer for unge fra hele verden i mere end fem årtier. Mangfoldigheden af ​​erfaringer til rådighed med Op med People er perfekt til den person, der ønsker at maksimere deres sabbatår mulighed!

En sabbatår er ofte defineret som en periode, hvor de studerende tage en pause fra formel uddannelse til at gøre noget, der giver personlig vækst gennem rejser, samfundstjeneste og / eller praktikophold.

"Jeg ville ikke være den person jeg er i dag uden min sabbatår brugt med Op med mennesker mellem high school og college. Jeg er så taknemmelig for, at min hele året i en alder af 18 blev brugt på rejse i verden. " - UWP alumna Juli fra Minnesota, USA For mange er en sabbatår taget mellem gymnasiet / gymnasium og universitet. Andre vælger at tage deres sabbatår under universitet eller selv efter endt grad, og før du begynder en karriere. Op med Mennesker studerende aldre 17-29, så vi kan tilbyde dig denne mulighed, når som helst det passer til dine personlige og uddannelsesmæssige planer!... [-]

Belgien Brussels USA Denver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk