Up With People

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Op med People er en global uddannelse organisation, der har til formål at bringe verden sammen gennem service og musik. Den unikke kombination af internationale rejser, service læring, lederudvikling og scenekunst tilbyder de studerende en enestående oplevelse og en vej til at gøre en forskel i verden, ét samfund ad gangen.

Siden 1965, Op med People har givet unge mennesker fra hele verden en unik international uddannelse oplevelse uovertruffen ved enhver anden program. Mere end 22.000 unge ledere fra 131 lande har rejst i udlandet med op med mennesker og er nu en del af vores globale alumnenetværk.

Indarbejdet som en 501 (c) (3) ikke for profit organisation, musik og kunst har altid været en integreret del af vores studerende erfaring. Som verden har ændret sig, så også har vores program. Når primært påvirker samfund gennem vores musikalske produktioner, den nuværende Op med People-programmet behandler også meget reelt behov for unge fra hele verden til at blive globale borgere, til at udvikle en forståelse af mangfoldighed og kulturer, og til at lære værdien af ​​frivilligt arbejde som en måde at gøre en positiv indvirkning på verden.

I dag er vores særskilte én eller to semester program tager deltagerne til næsten 20 lokalsamfund på mindst to forskellige kontinenter. I hvert samfund, vil de studerende tilbringe 4 - 7 dage bor hos værtsfamilier, frivilligt arbejde med lokale non-profit eller civile organisationer, deltage pædagogiske workshops, læring om regionen, og udføre en 2-timers professionelle scene show for medlemmer af samfundet .

I hvert samfund vi besøger, arbejder vi tæt sammen med vores sponsorer og udvalgte modtagere til at gøre en varig positiv indvirkning gennem hundredvis af frivillige timer udført af vores studerende. Vores ophold er kort, men vores virkningen er langvarig. Vi arbejder hårdt på at øge bevidstheden om lokale non-profit og civile organisationer og inspirere community-medlemmer til at blive involveret i deres samfund og "finde deres stemme" for at gøre en positiv indvirkning, lokalt og globalt.

Placeringer

Bruxelles

Address
Up with People Europe
Rue De Belle Vue 3-b1

1000 Bruxelles, Belgien

Denver

Address
6800 Broadway, Suite 106

80221-2851 Denver, Colorado, USA