Læs den officielle beskrivelse

Hej jeg er jennifer

En iværksætter, cheerleader, networker og foodie dedikeret til at hjælpe unge mennesker bliver den person, de virkelig vil være. Jeg grundlagde mit firma, Go For it Brussels , for at skabe muligheder for bachelor- og kandidatstuderende at fremme professionelt, mens du nyder en oplevelse i en levetid.

På Go For it Brussels arbejder vi sammen i et lille men forskelligt team, der sammen har næsten tredive års erfaring med at arbejde med studerende. Vi mener, at rejse, opleve nye kulturer, møde nye mennesker, er vigtige oplevelser, der kan forme hvem du er som person og formere dine muligheder straks.

For mig var de seks måneder, jeg brugte i udlandet i Frankrig, nogle af de bedste tider i mit liv. Jeg arbejdede så hårdt og sov ikke helt nok - og jeg vendte alle mine tøj grønt, fordi jeg ikke adskilt vasken. Min mor var ikke tilfreds! Men de venner, jeg lavede, de færdigheder, jeg har lært og den tillid, jeg har opnået som følge af at skulle finde ud af mange forskellige ting, er, hvad der virkelig forbliver hos mig, selv nu år senere, når min vaskeseparationsteknik er (næsten) perfekt . Vi tror også på kvalitet og i at give værdi kan du ikke komme andre steder. Derfor lægger vi vægt på faglig fremgang i vores programmer.

Vi ønsker, at hver elev skal garanteres en dybdegående oplevelse, om de går på en hel semester i udlandet eller rejser i en uge, så vi har indbygget alle vores programmer en porteføljebygger: et klart værdifuldt element for at vise en fremtidig arbejdsgiver.

Det er fordi i en tid med gratis wifi og rejseapplikationer tror vi, at der stadig er meget mere at vinde fra at rejse end bare en sjov tid.

Hvad er vi lavet af

Vores team har været vært for hundreder af studerende i de sidste femten år og coachet og mentoriseret mere end 130 for at hjælpe dem med at vokse ind i superheltene, de er ment at være. Her er de fordele, de rapporterer fra deres erfaring:

  • Jeg havde en uforglemmelig oplevelse, jeg ville helt gøre det igen
  • Da jeg ansøgte om kandidatskole / et job / en praktikplads, hjalp min erfaring i praktikpladsen virkelig med at forsegle aftalen
  • Jeg lærte meget om mig selv, og jeg fik indblik i mine mulige karriereveje
  • Jeg lærte praktiske livsfærdigheder og om mig selv.


Ingen små planer

Vi har et dokumenteret track record om at tilbyde de bedste praktikophold og hosting de bedste studerende. Vi lærer vores elever, hvordan de bliver det bedste de kan være, og vi forhandler gode stillinger til dem på værtsbureauerne. Win-win! Vi tilbyder løbende mentor- og trænestudenter til at skabe en vision for deres karriere.


forståelse

Vi får det, nogle gange er det svært at være væk fra familie og venner i lang tid, og mellem at arbejde og studere livet kan blive hårdt. Vi har været der, og vi har udviklet følsomheden og medfølelsen til at holde elevernes hånd i deres nødtimer og hjælpe dem med at komme igennem vanskeligheder


Lokal viden

Vi har en solid base i Europa, hvor vi har arbejdet og netværk i årevis. Vi kan oprette gode praktikophold og besøg på stedet, fordi vi har kontakterne til at gøre det godt. Med os starter kulturudvekslingen så snart vi starter samtalen, og du vil blive opfordret til at reflektere over dig selv og din kultur og få uvurderlig indsigt i interkulturel kommunikation i hvert trin.

Hvorfor Bruxelles

EU-institutioner

Bruxelles er hjertet i EU's politiske beslutningstagning og huser de tre vigtigste organer i EU-politikken

Regeringsanliggender

Med hundredvis af grupper, virksomheder og foreninger, der beskæftiger sig med advocacy og europæiske anliggender, er Bruxelles hjemsted for flere lobbyister end Washington DC.

International forretning

Virksomheder, der er store og små, samler sig omkring EU's hovedkvarter

Praktisk rejse

Snesevis af billige flyrejser en dag til at gå overalt i Europa, samt tog, busser, enhver rejseindstilling du måtte ønske.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Go For it Brussels

Dette er din chance for at få den ubehagelige linje på dit CV: oplevelse! Programmet omfatter optagelse til Vesalius College for et kort akademisk program, der omfatter e ... [+]

Vi hjælper dig med at få adgang til den professionelle verden - mens du stadig er studerende.

Har du i hemmelighed mistanke om at du er beregnet til større ting, men kan ikke helt finde ud af dit næste skridt? Er du født til at flyve, men også virkelig vil have dine fødder på jorden?

En praktikplads du ikke vil gå hjem fra

Vi finder dig en stor praktikplads i Bruxelles ved hjælp af din profil og vores netværk og omdømme. Du, min ven, i stedet for at slå hovedet mod muren og undre sig over hvorfor du hører crickets efter at have ansøgt om to hundrede organisationer, vil du stryge din kjole skjorte og pakke din taske. Gør ikke fejl: du skal arbejde hårdt og tjene dit kontors respekt - det kan vi ikke gøre for dig. Men du vil have en coach og mentor til rådighed for at guide dig, opmuntre dig og strategisere med dig hvert eneste skridt.... [-]

Belgien Brussels
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Go For it Brussels

Intet siger international professionel som et CV, der kan prale med erfaring i flere lande, men hvordan sammensætter du det, hvis du er frisk ud af skolen eller endda sta ... [+]

Er du ikke træt af at søge jobannoncer, der kræver erfaring? Og hvordan skal du alligevel opleve?

Vi kan hjælpe

Hvis du er en bachelor, kandidatstuderende eller nyuddannet på et universitet eller universitet er dette programmet for dig! Vi hjælper dig med at skifte glat fra den akademiske til den professionelle verden.

Hvad du får:

en praktikplads i dit interesseområde, 100% garanteret!En poleret cv og følgebrev, problemfrilokal orientering og rådgivning, så du hurtigt føler dig hjemme i dit nye miljøBackpacker-option: vores mest overkommelige program!Programafgiften inkluderer praktikplads, cv-polering og karrierecoaching samt akademiske kreditter: 2250 € fast gebyr... [-]
Belgien Brussels
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship