Læs den officielle beskrivelse

Kære venner!

Nakhchivan State University indtager en særlig plads blandt andre universiteter i Aserbajdsjan. Universitetsområdet af 108 hektar område omfatter moderne undervisningsmetoder bygninger med alle tænkelige faciliteter. De elektroniske værelser, laboratorier, internet centre, og et elektronisk bibliotek, der er udstyret med moderne informationsteknologi på universitetet tjene undervisere og studerende. WI -Fi trådløst internet system er tilgængeligt i hele området af universitetet.

1

Nakhchivan State University er en moderne videregående uddannelsesinstitution med fast national basis, statsdannelse-instrueret og integreret i verdensøkonomien.

Nakhchivan State University har indgået incorporative aftaler med mere end 50 universiteter fra 4 kontinenter og udvidet sine internationale forbindelser. Universitetet har pålidelige partnere og venner i den internationale verden. I øjeblikket 3 tilskud projekter af TEMPUS er ved at blive gennemført på Nakhchivan State University. Nakhchivan State University er medlem af Den Europæiske rektorer Club, universiteterne i asiatisk Association, Sammenslutningen af ​​universiteterne i Sortehavet Sektor, rektorerne Society of Eurasia Silk Way Universitet og Enhedslisten af ​​Kaukasus universiteter. Medlemskabet spiller en stor rolle i det kulturelle liv i NSU og tjener til at udvide internationalt partnerskab og organisere internationale symposier.

1

En TV-studie, ”Nuhchikhan” radiostudie, et teater studie, dans og vokalgrupper, chorus kollektiver tjene til udvikling af kulturelle miljø på NSU. Universitetet giver alle moderne faciliteter for de studerende, der laver sport.

Universitetet giver alle former for muligheder og muligheder for at få en videregående uddannelse, til at erhverve et godt kendskab og livssyn, at udvikle færdigheder og evner, og at have en fantastisk tid. I modsætning til traditionelle elevernes hostel, den Nakhchivan State University ejer en moderne studerendes hus, som anses for at være et levende hus moderne stil.

Vi hilser dig, inviterer dig til at være vores partner, og ønsker dig at være elev på vores universitet. Nakhchivan State University er universitetet i XXI århundrede.

Velkommen til vores universitet!

4.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Nakhchivan State University

Den specialitet Almen Medicin blev åbnet ved det medicinske fakultet af NSU i 2011. Uddannelsen varighed speciale for Almen Medicin er 6 år. ... [+]

Akademisk engelsk + Virksomhedsledelse og ledelse Sommerskole 2017

Disse klasser fokuserer på ordforråd, skrivning, tale og forretningsadministration. Det samlede antal akademisk undervisning er 60 timer (inden for 4 uger) i løbet af programmet, som vi har tendens til at opdele lige mellem hver uge.

OPLYSNINGER TIL SOMMER 2017 ER TILGÆNGELIGE I APRIL 2017, DER SKAL REGISTRERES ÅBNE.

Kursus Detaljer

Schedule for Summer School Program

Faciliteterne omfatter ressourcebøger, tidsskrifter og aviser samt online-, dvd-, lyd- og videokassettebibliotek.

Deltagere kan blive pålagt at købe kursusmateriale (fx lærebog, arbejdsbog).

100% deltagelse er påkrævet. Efter afslutningen af ​​kurset vil deltagerne blive forsynet med certifikatet for deltagelse.... [-]

Aserbajdsjan Nakhchivan
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University campus, AZ7012,
Nakhchivan State University

Nakhchivan, Nakhchivan Autonomous Republic, AZ