Læs den officielle beskrivelse

Vision
Unity College Australia er et registreret faglig tertiært college, der søger at påvirke liv gennem uddannelse af mennesker i et kristent miljø for arbejde, interesse eller ministerium.

Mission

Vores mission er at yde uddannelse som:
 • er relevant og af høj kvalitet
 • hjælper eleverne med at opnå excellence på arbejdspladsen
 • udvikler en bevidsthed om andres behov og færdigheder til at reagere hensigtsmæssigt
 • fremmer en forståelse af kristen tros bidrag til selv og samfund
 • fremmer personlig modenhed og karakterudvikling, der fører til en evne til at bidrage effektivt til samfundet som helhed

Erklæring om tro

Doctrinally er Unity College Australia i mainstream af den kristne kirke med sit engagement i skrifternes inspiration og autoritet, evangeliets proklamation og Jesu Kristi tilstrækkelighed til alle menneskelige behov. Vores grundlæggende overbevisninger trækkes fra kirkens traditionelle trosbekendelser (Nicene og Apostler).

College Ethos

Unity College Australia er forpligtet til at levere kvalitets erhvervsuddannelsesprogrammer fra et kristent perspektiv med det formål at udstyre folk til effektivt at bidrage til det moderne samfund.
Unity College Australia programmer stræber efter:
 • akademisk ekspertise (udvikling af intellektuel disciplin og ekspertise til at opnå og udvikle viden og færdigheder samt skabe grundlag for videreuddannelse)
 • faglig kompetence (praktiske færdigheder og metoder, der vedrører kristen ministerium og / eller arbejdsrelaterede færdigheder) og
 • karakterudvikling - personlig vækst baseret på kristne karakterfundamente.
Faglige resultater spænder fra service og ledelse i kristen ministerium til kompetent, professionel service i det generelle samfund (fx informationsteknologi, samfundspleje, ledelse og kreativ kunst). Unity College Australia forfølger en tydelig kristen filosofi om uddannelse baseret på principper, der kan anvendes på alle områder af liv og arbejde.
Dette omfatter kristne ministerium kurser, der gør det muligt for studerende at anvende det kristne liv praktisk talt i at tjene andre. Kollegiums generelle erhvervsuddannelser er åbne for studerende fra alle nationaliteter, trosretninger og kulturelle baggrunde. Fordi det er trans-denominational og uafhængigt, er kollegiet i stand til at appellere til studerende fra et bredt tværsnit af kristne strømme.

Værdier

De indledende værdier gælder for alle vores kurser:
 • Indbydende: Vi søger at skabe et miljø, der er indbydende for alle studerende.
 • Forhold: Effektivitet i beskæftigelse og ministerium kommer fra stærke relationer. Vi tilstræber at udvikle stærke relationer og varige venskaber blandt elever, medarbejdere og med samfundet omkring os.
 • Relevans: Collegeet søger at være relevant og profetisk for vores samfund. Det har et moderne fokus og søger at omfatte en række kulturelle udtryk.
 • Excellence: Kollegiet sigter mod ekspertise, ikke for egen skyld, men i vores hengivenhed til og for Guds herlighedens skyld at blive opretholdt i kirken og i det bredere samfund.
 • Markedsplads: College er forpligtet til at yde effektiv uddannelse til anvendelse på samfundets arbejdspladser og markedspladser.
 • Hele personen: Vi mener, at uddannelse indebærer mere end blot at erhverve viden og færdigheder, og at karakter og åndelig udvikling er vigtige aspekter ved læring og personlig vækst.
Følgende værdier har særlig anvendelse på kristne ministerie kurser:
 • Enhed: Kollegiet er trans-denominational og åbent for alle medlemmer af Kristi legeme og et bredere samfund, der abonnerer på vores etos og værdier. Vi forsøger at tjene kirken og supplere i stedet for at duplikere andre aktiviteter.
 • Kongeriget: Vi ønsker at folk skal være forpligtet til at betjene Guds rige enten gennem kirken, på arbejdspladsen eller på markedet.
 • Kirken: Vi opfordrer til deltagelse i troendes lokale menigheder og kirken som helhed.
 • Kreativitet: Collegeet har til formål at reflektere og opføre den kreativitet, som Gud har givet os. Vi søger at udforske kristen kreativ oplevelse.
 • Ministeriets færdigheder: Kollegiet er forpligtet til at udvikle effektive ministeriefærdigheder i elevernes liv.
 • Gud fokuseret: Vi tror på behovet for at udvikle et igangværende intimt forhold til den levende Gud. Dette omfatter udviklingen af ​​en lidenskab for bedre at forstå og anvende Guds Ord.
 • Evangeliet: Det doktrinære grundlag for kollegiet er de etablerede kristne trosbekendelser (Nicene, Apostler). På troens områder søger vi enhed i væsentlige og tolerance i de ikke-væsentlige.
 • Helligånd: Vi tror, ​​at ministeriet er mest effektivt, når det sker under bevidstheden af ​​Helligånden. Vi ønsker at se Guds overnaturlige tilstedeværelse på arbejde inden for og gennem livet for alle, der kommer i kontakt med kollegiet

Historie

Unity College blev etableret i Canberra, Australien, i 1995 og har sine grunde i græsrods ministerium uddannelse for lokale kirker. Navnet Unity College blev valgt til at afspejle enigheden mellem kirkerne i Canberra for at samle deres ressourcer og give uddannelse, der tidligere kun blev ydet af større kirker i hovedstæderne.
I 1998 opnåede kollegiet sin status som registreret træningsorganisation (RTO) og begyndte at levere statsautoriseret uddannelse med særlig vægt på kristent ministerium og kreativ kunst. Siden da har kollegiet oprettet et nationalt fokus for at yde uddannelse i andre centre rundt omkring i landet gennem partnerskaber.
Fra 2004 har steder i New South Wales, Victoria, Queensland, South Australia, Western Australia og Tasmanien forpligtet sig til at undervise på tværs af et udvidet udvalg af kurser.
I de senere år er der også mulighed for at uddanne internationalt. Kollegiet har også anerkendt behovet for at træne i det generelle samfund med et kristent verdensbillede og har tilføjet et betydeligt antal kurser med mere generelle erhvervsresultater til registreringsområdet i de senere år. I 2015 fejrede kollegiet sin 20 års jubilæum, og vi ser frem til fortsat vækst og udvikling i løbet af vores 3. årti.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Unity College Australia

Den 10435NAT Advanced Diploma af Christian Ministry og Theology kursus er designet til at give eleverne evnen til at kommunikere evangeliet og tjene samfundet, både i for ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

Den 10435NAT Advanced Diploma af Christian Ministry og Theology kursus er designet til at give eleverne evnen til at kommunikere evangeliet og tjene samfundet, både i formelle kristne ministerium arbejde og / eller på arbejdspladsen. Kurset skal uddanne ledere inden for en række kristne ministerier, der er relevante for den lokale kirke, den kristne organisation og / eller arbejdspladsen.

RESULTATER

Dette kursus giver eleverne:

En uddybet forståelse af Bibelen og dens anvendelseHøjt kvalifikationer i teologisk ræsonnement og etisk beslutningstagningMeget udviklet kommunikation (især i formidling af bibelske begreber) og menneskers ledelsesevnerPastoral pleje, avanceret lederskab og ministeriefærdigheder med et hjerte for Gud og menneskerPraktisk mulighed for videreudvikling af specialiserede ministerie færdighederOVERSIGT... [-]
Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Unity College Australia

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføre værdi til eller gennemgå ledelsespraks ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføre værdi til eller gennemgå ledelsespraksis.

Denne kvalifikation afspejler individernes rolle med stor erfaring inden for en række indstillinger, der søger at videreudvikle deres kompetencer på tværs af en lang række forretningsfunktioner. Denne kvalifikation er også tilpasset behovene hos enkeltpersoner med ringe eller ingen erhvervserfaring, men som har gode teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige og beskæftigelsesmuligheder.

OVERSIGT

Den skiftende arbejdsplads har ført til udviklingen af ​​en væsentligt anden rolle for ledere og deres hold. Der er et skridt væk fra de traditionelle færdigheder hos den tilsynsførende, der styrer, styrer og opretholder disciplin, til holdlederen er ansvarlig for coaching, facilitering og udvikling af teamsamarbejde inden for en strategisk ramme.... [-]

Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Certificate

Unity College Australia

CUA30915 certifikat III i musikindustrien kursus, leveret i forbindelse med Creative Ministries Program, er designet til at give folk mulighed for at udvikle færdigheder ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

CUA30915 certifikat III i musikindustrien kursus, leveret i forbindelse med Creative Ministries Program, er designet til at give folk mulighed for at udvikle færdigheder og viden til det kristne musikministeriums formål. Studerende, der gennemfører programmet, vil få et CUA30915-certifikat III i musikindustrien samt udvalgte enheder fra certifikatet III eller IV i Christian Ministry and Theology-kvalifikation.

Programmet vil træne individer i musikalske færdigheder sammen med at styrke deres evne til at gennemføre disse i forbindelse med deres kristne tro. Dette program leveres normalt med et moderne musikfokus, men vil danne grundlag for yderligere musikalsk undersøgelse i en række musikgenrer.... [-]

Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Unity College Australia

Dette program giver det praktiske tekniske grundlag for en række it-diplomkurser. Dette kursus passer også til ikt-kandidater, der ønsker at forbedre deres praktiske færd ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

At udvikle viden og færdigheder i brugen af ​​informations- og kommunikationsteknologi (ikt). Dette kursus får eleverne i IKT - ikke længere er brugerne. Dette program giver det praktiske tekniske grundlag for en række it-diplomkurser.

Dette kursus passer også til ikt-kandidater, der ønsker at forbedre deres praktiske færdigheder i pc- og serverområdet og dem med praktiske færdigheder, der ønsker at få en formel australsk kvalifikation i it.

RESULTATER

Dette kursus i IKT giver eleverne de nødvendige færdigheder til følgende formål:

At arbejde som IKT-teknikerAt arbejde i en række ikt-support roller (f.eks. Bruger, operationer, pc, teknisk og / eller klient)At lette adgangen til beskæftigelse, herunder etablering af en lille virksomhedSom forløber til studier på højere niveau.OVERSIGT... [-]
Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Unity College Australia

10433NAT-certifikatet IV i det kristne ministerium og teologi kursus er designet til at give eleverne evnen til at leve et effektivt kristent liv, kommunikere evangeliet ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

10433NAT-certifikatet IV i det kristne ministerium og teologi kursus er designet til at give eleverne evnen til at leve et effektivt kristent liv, kommunikere evangeliet og tjene deres samfund og arbejde. Dette kursus vil træne potentielle ledere i en række kristne ministerieaktiviteter, der er relevante for den lokale kirke, kristne organisation og arbejdsplads.

RESULTATER

Dette kursus giver eleverne:

En praktisk forståelse af BibelenEn øget evne til at høre fra Gud og kende Helligåndens arbejdeEt fundament til at tænke bibelsk og gøre etiske beslutningerKompetence i kommunikation (især i formidling af bibelske begreber), konfliktløsning og menneskelige ledelsesevnerPastorale pleje og ministeriefærdigheder med et hjerte for Gud og menneskerOVERSIGT... [-]
Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Unity College Australia

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføre værdi til eller gennemgå ledelsespraks ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføre værdi til eller gennemgå ledelsespraksis.

Denne kvalifikation afspejler individernes rolle med stor erfaring inden for en række indstillinger, der søger at videreudvikle deres kompetencer på tværs af en lang række forretningsfunktioner. Denne kvalifikation er også tilpasset behovene hos enkeltpersoner med ringe eller ingen erhvervserfaring, men som har gode teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige og beskæftigelsesmuligheder.

OVERSIGT

Den skiftende arbejdsplads har ført til udviklingen af ​​en væsentligt anden rolle for ledere og deres hold. Der er et skridt væk fra de traditionelle færdigheder hos den tilsynsførende, der styrer, styrer og opretholder disciplin, til holdlederen er ansvarlig for coaching, facilitering og udvikling af teamsamarbejde inden for en strategisk ramme.... [-]

Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Unity College Australia

At levere færdigheder og viden til, at en person som uafhængig ikt-specialist eller som led i et team kan administrere installationen af ​​en række netværk, herunder inte ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

At levere færdigheder og viden til, at en person som uafhængig ikt-specialist eller som led i et team kan administrere installationen af ​​en række netværk, herunder internetworking, sikkerhed og e-business integration. Dette kursus giver personer mulighed for at specialisere sig i netværk efter færdiggørelsen af ​​ICT30115 Certificate III i Information, Digital Media

RESULTATER

Dette kursus giver eleverne de nødvendige færdigheder til følgende formål:

At arbejde som IKT-specialist inden for computernetværk.Mulige jobtitler, der er relevante for denne kvalifikation, omfatter: Netværksadministrator, IT-administrator, IT-operationsadministrator, Netværksadministrator, Netværkssupportkoordinator, Netværksoperationsanalytiker, Netværkssikkerhedskoordinator, Netværks e-business-koordinatorAt lette adgangen til beskæftigelse, herunder etablering af en lille virksomhedSom forløber for studier på andre uddannelsesinstitutioner.OVERSIGT... [-]
Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Unity College Australia

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføre værdi til eller gennemgå ledelsespraks ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføre værdi til eller gennemgå ledelsespraksis.

Denne kvalifikation afspejler individernes rolle med stor erfaring inden for en række indstillinger, der søger at videreudvikle deres kompetencer på tværs af en lang række forretningsfunktioner. Denne kvalifikation er også tilpasset behovene hos enkeltpersoner med ringe eller ingen erhvervserfaring, men som har gode teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige og beskæftigelsesmuligheder.

OVERSIGT

Den skiftende arbejdsplads har ført til udviklingen af ​​en væsentligt anden rolle for ledere og deres hold. Der er et skridt væk fra de traditionelle færdigheder hos den tilsynsførende, der styrer, styrer og opretholder disciplin, til holdlederen er ansvarlig for coaching, facilitering og udvikling af teamsamarbejde inden for en strategisk ramme.... [-]

Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Unity College Australia

BSB51915 Diplom of Leadership and Management kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføje værdi til eller gennemgå ledelse ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

BSB51915 Diplom of Leadership and Management kursus er designet til at give eleverne træning til at styre andres arbejde eller at tilføje værdi til eller gennemgå ledelsespraksis. På dette niveau giver ledere ledelse og vejledning til andre og tager ansvar for teamets effektive funktion og ydeevne og dets arbejdsresultater.

RESULTATER

Studerende, der gennemfører denne kvalifikation, kan foretage varierende ledelsesmæssige og / eller tilsynsroller. Jobroller og titler varierer på tværs af forskellige brancher.

OVERSIGT

Den skiftende arbejdsplads har ført til udviklingen af ​​en væsentligt anden rolle for ledere og deres hold. Der er et skridt væk fra de traditionelle færdigheder hos den tilsynsførende, der styrer, styrer og opretholder disciplin, til holdlederen er ansvarlig for coaching, facilitering og udvikling af teamsamarbejde inden for en strategisk ramme.... [-]

Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Unity College Australia

10434NAT-diplomet for kristne ministerium og teologi er designet til at uddanne eleverne til at leve et effektivt kristent liv, kommunikere effektivt evangeliet og tjene ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

10434NAT-diplomet for kristne ministerium og teologi er designet til at uddanne eleverne til at leve et effektivt kristent liv, kommunikere effektivt evangeliet og tjene samfundet enten på arbejdspladsen eller i det kristne ministeriums arbejde.

Kurset skal træne ledere og potentielle ledere inden for en række kristne ministerier, der er relevante for den lokale kirke, den kristne organisation og arbejdspladsen.

RESULTATER

Dette kursus giver eleverne:

En øget evne til at høre fra Gud og følge Helligåndens ledelseEn uddybet forståelse af Bibelen og dens anvendelseYderligere færdigheder i teologisk ræsonnement og etisk beslutningstagningForbedret kommunikation (især i formidling af bibelske begreber), konfliktløsning og menneskelige ledelsesevnerForbedrede pastoral-, ledelses- og ministerievidenskaber med et hjerte for Gud og menneskerMuligheder for udvikling af specialiserede ministerie færdighederOVERSIGT... [-]
Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Unity College Australia

ELICOS - 089714G General English kursus er designet til at levere færdigheder og viden i brug af det engelske sprog til generelle formål. Det omfatter akademiske formål, ... [+]

KursusoversigtFORMÅL

ELICOS - 089714G General English kursus er designet til at levere færdigheder og viden i brug af det engelske sprog til generelle formål. Det omfatter akademiske formål, men er ikke begrænset til sådanne formål. Intermediate, Upper Intermediate og Advanced modulerne giver eleverne mulighed for at fokusere på bestemte områder af engelsk relevant for den studerendes interesse.

RESULTATER

ELICOS - General English kursus giver eleverne de nødvendige engelske færdigheder til følgende formål:

At lette opnåelsen af ​​uddannelsesmæssige, erhvervsmæssige og sociale mål.At lette adgangen til beskæftigelse gennem sprogkundskabsudvikling.At forbedre elevens evne til at fungere effektivt i det australske samfund.At opfylde engelskspråklige krav til tværkulturelle organisationer.Forberedelse til at gennemføre andre studier på Unity College Australia .Forberedelse til studier på andre uddannelsesinstitutioner i Australien.OVERSIGT... [-]
Australien Queanbeyan
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
10 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Unity College Australia
Address
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, New South Wales, Australien
Hjemmeside
Telefonnummer
+61 2 6161 0050