University of Technology Sydney

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På UTS tænker vi anderledes: Vi tager global tilgang til uddannelse, der har innovation i centrum. Derudover er vi et universitet for den virkelige verden. Alle vores kurser er tæt tilpasset industriens behov, så det du lærer vil forberede dig til din fremtidige karriere.

UTS forskellen

  • Vi er Australiens nummer 1 unge universitet og rangeret 9. i verden (QS Top 50 Under 50 2019 og 16 i Higher Education (THE) Young University rankings 2018). Vi er også rangeret i top 200 universiteter i verden ifølge QS (2019).
  • Vi har oprettet en verdensklasse campus med levende, sammenhængende studieområder. Udnyt vores prisbelønnede bygninger, state-of-the-art faciliteter og bæredygtigt design.
  • Vi er Sydneys byuniversitet - vi bor i hjertet af en af ​​verdens store byer, omgivet af Sydneys kreative og digitale industriområde.
  • Vi har forbindelser, der tæller. Mere end 150 industripartnere forme vores kursusindhold og yde praktikophold, stipendier og ressourcer.
  • Vores studerende kommer først - når du studerer hos os, støtter vi dig undervejs. Studerende tjenester omfatter sundhed og rådgivning, akademisk og engelsk sproglig bistand, bolig og karriere støtte, og en række klubber og samfund.

Forskning, der tæller
På UTS svarer vores forskning på de store spørgsmål. Vi har et voksende ry for fremtidig fokuseret forskning i nye discipliner med fokus på fem temaområder: sundhed, datalogi, bæredygtighed, fremtidigt arbejde og industri og sociale futures.From spørgsmål om teknologisk forstyrrelse af sundhedssituationen i fremtiden , store data og nye måder at arbejde på, leverer vi virkelige løsninger på dagens udfordringer - og i morgen. Vi arbejder også sammen - vi arbejder tæt sammen med industri og akademiske partnere over hele kloden for at drive meningsfuld forandring i verden omkring os.

Scholarship succes

Vi har dedikeret A $ 30 millioner til at yde stipendier og stipendier til højtydende internationale studerende frem til 2020 - herunder universitetsorienteret eller fakultetspecifik finansiering til internationale studerende som dig.

www.int-stipendier. UTS .edu.au

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Graduate Diplomas » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se kurser » Se Law MLS » Se Law Diplomas » Se Health Diplomas » Se Health Certificates » Se Health Master » Se Doctors of Education » Se Law Certificates » Se Law Juris Doctor » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Graduate Certificate

Graduate Certificate i Business Practice

på universitet Fuldtid January 2019 Australien Sydney

Graduate Certificate in Business Practice sigter mod at opdele fagfolk med den nyeste viden og metoder inden for de vigtigste forretningsområder. Dette opnås ved hjælp af viden- og kapacitetsopbyggende emner, der er blevet udviklet sammen med industrien til at levere en anvendt læringserfaring og et studiefag med fokus på forståelse, analyse og evaluering af udfordringer og muligheder, organisationer står overfor. Studerende undersøger en række miljømæssige, sociale og økonomiske drivkræfter for megatrends, der påvirker organisationer, industrisektorer og samfund, da de opererer inden for planetariske grænser, og bliver fortrolige med systemtænkning, multi-level perspektiver og tværfaglige metoder til at forestille futures. Studerende introduceres også til digitale teknologier og undersøger, hvordan de ændrer eksisterende praksis. [+]

Kurset er designet til fagfolk, der ønsker at styrke deres karriere ved at udvide deres analytiske evner og ledelsesevne. Den indeholder: Anvendt og tilpasset træning i nøglefagbaserede og tværfaglige værktøjer og anvendte metoder, arbejdsintegreret problemløsning med fokus på at identificere og analysere komplekse problemer og muligheder i digitale sammenhænge udvikling af lederskabsfærdigheder og evner alle fag undervises i intensiv mode over hele fredagen og lørdagen, hvilket betyder, at eleverne kan fortsætte med at arbejde, mens de studerer og anvender det, de lærer med det samme på deres job ugentlige sessioner er kun planlagt til evalueringer i klassen og gruppe coaching og mentor sessioner leveret af førende akademikere fra UTS Business School, der er forbundet med eksperter fra andre UTS fakulteter; eleverne engagerer også med et omfattende netværk af adjunkter og industripartnere en kohortmodel, der fremmer udviklingen af ​​varige forhold til ligesindede jævnaldrende.... [-]


Graduate Certificate i Ejendomsudvikling

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Property Development tilbyder en indrejse Pathway til Master of Property Development (C04008) for studerende, der har erhvervserfaring i ejendom, men har ikke en passende bacheloruddannelse, eller som har en bachelorgrad i et ikke-relateret felt. [+]

Kurset giver ejendomsudviklingsstuderende en introduktion til principperne og praksis for bæredygtig byudvikling og erfaring med at udvikle en plan for et virkeligheds byfornyelsessted. Kurset giver eleverne en kombination af erfaringsmæssige læringserfaringer, teamwork og eksponering for praktisk kompetenceudvikling sammen med en grundig forståelse af økonomisk, miljømæssig og anden viden, der understøtter byforvaltning og udvikling.

Graden gør det muligt for fagfolk at ændre karriere på grund af den tværfaglige karakter af læringen. Kandidater er i den offentlige sektor, herunder arbejde for statslige og lokale myndigheder og i private konsulent- og ejendomsudviklingsfirmaer.... [-]


Graduate Certificate i finansiel analyse

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Financial Analysis giver generel forståelse for en række moderne regnskabsmæssige og finansielle spørgsmål. [+]

Kurset er designet til studerende uden en stærk bachelor baggrund i regnskab og / eller økonomi, der har brug for nogle af de vigtigste grundlæggende byggesten, før de fortsætter til avancerede fag i et kandidatuddannelse. Det er også hensigtsmæssigt for studerende, der ikke har en bachelorgrad, men omfattende praktisk erfaring, og hvem kan bruge programmet til at bevise deres evne til at gennemføre postgraduate studie.

Karrieremuligheder efter yderligere studie omfatter finansanalytiker og finansielle planlægningsposter i sektoren for finansielle tjenesteydelser, industri og regering.

[-]

Graduate Certificate i god fremstillingspraksis

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Good Manufacturing Practice giver up-to-date og dybtgående god fremstillingspraksis (GMP) viden inden for farmaceutiske, bioteknologiske og medicinsk udstyr industrier. Kurset giver kritisk viden om regler, compliance / GxP, produktudvikling og kvalitetssikring inden for denne stærkt regulerede industri, en væsentlig ingrediens for karriereudvikling eller løbende undersøgelse. [+]

Dette er det eneste kursus af sin art i Asien-Stillehavsområdet. UTS : Pharmacy Discipline har indgået partnerskab med SeerPharma, som er branchens førende leverandør af teknisk compliance og kvalitetssikringskendskab, for at give eleverne en praksisbaseret og forskningsbaseret uddannelse. Designet af førende eksperter på området, giver kurset faglig udvikling muligheder og karriere Pathways for studerende på alle niveauer af brancheorganisationer. Det er ideelt for studerende, der ønsker at påbegynde eller forbedre deres farmaceutiske industri produktion karriere med en industri anerkendt kvalifikation.

Karrieremuligheder omfatter: produktion, kvalitetssikring, kvalitetskontrol, dokumentation, validering, forsyningskæde og overholdelse af lovgivningen i lægemiddelindustrien, bioteknologien og medicinsk udstyrsindustrien overvågning og kvalitetssikring i kliniske forskningsorganisationer revision i regeringsorganer, rådgivning i konsulentfirmaer og ledere og praktikere i forskellige andre associerede virksomheder, hvor der kræves god fremstillingspraksis.... [-]


Graduate Certificate i Human Resource Management

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Human Resource Management introducerer deltagerne i viden og erfaringer inden for human resource management (HRM) og industrielle relationer. [+]

Kurset uddanner graduates med de væsentlige færdigheder og viden til at blive effektive, flittige og vellykkede medarbejdere i menneskelige ressourcer.

Graduate Certificate in Human Resource Management er et godt indgangspunkt for studerende, der ønsker at styrke deres forståelse af HRM. Det giver deltagerne mulighed for at studere på et fagligt niveau og forbedre deres kritiske forståelse. I de fleste tilfælde kan deltagerne vælge at gå videre til kandidatuddannelsen eller masteruddannelsen i HRM efter vellykket gennemførelse af kandidatbeviset.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Certificate i Informationsteknologi

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus giver personer med en it-relateret eller beslægtet grad mulighed for at gennemføre en specialuddannelse af fag for at opdele eller studere fag inden for et område, der ikke er dækket af deres tidligere studier. [+]

Dette kursus giver it-fagfolk mulighed for at opdatere deres viden og færdigheder i et væsentligt område af it til at hjælpe med karriereudvikling.

Karrieremuligheder omfatter databaseudvikler, junior programmerer / analytiker eller forretningsanalytiker.

[-]

Graduate Certificate i Information Technology Studies

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus giver personer med en ikke-it-relateret eller beslægtet grad mulighed for at indlede en introduktion af fag for at opdele eller studere fag på et område, der ikke er dækket af deres tidligere studier. [+]

Dette kursus giver ikke-it-fagfolk mulighed for at opdatere deres viden og færdigheder inden for IT-områder for at hjælpe med karriereudvikling.

Karrieremuligheder omfatter databaseudvikler, junior programmerer / analytiker eller forretningsanalytiker.

[-]

Graduate Certificate i Internetworking

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er beregnet til at beregne videnskab, informationsteknologi eller ingeniørstuderende med eller uden netværkserfaring, der ønsker at lære eller udvide deres viden om netværk og netværksteknologier. Som studerende kommer fra en række baggrunde, er der en vis faglig valg i programmet for at imødekomme individuelle behov. [+]

Internetworking-programmet giver praktisk, praktisk erfaring med at bruge forskellige ressourcer, herunder støtte fra Cisco Systems til bred computernetværk og relevante applikationer. Programmet dækker alle aspekter af organisatorisk brug af netværk.

Programmet sigter på at: opfylde industriens behov for fagfolk inden for computernetværk, omskole it-fagfolk, der ønsker at flytte ind i computernetværk, og de relevante felter giver en praktisk grounding i netværk og i netværksdesign, administration og ledelse og give en introduktion til udviklingen af web- og mobilapplikationer.

Karrieremuligheder omfatter IT / netværk support, junior system programmerer eller andre stillinger i datakommunikation.... [-]


Graduate Certificate i lokalt lederskab

på universitet Fuldtid Deltid 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus udforsker tendenser, udfordringer og muligheder for at lede lokale myndigheder. Det hjælper med at opbygge avancerede færdigheder og viden, der gør det muligt for nuværende og håbende kommunale ledere at yde et større bidrag til at forbedre deres organisationers økonomiske, sociale, miljømæssige og styrende præstationer til gavn for lokalsamfundene nu og ind i fremtiden. [+]

Kurset er skræddersyet til lokalmiljøet og giver nuværende og aspirerende ledere mulighed for at udvikle kontekstuelle forståelser og faglige evner, der er nødvendige for ledelse i den offentlige sektor. Der er særlig fokus på behovet for lokale regeringsledere til at forstå og demonstrere engagement i produktionen af ​​"offentlig værdi" (Moore 1995); resultater, der virkelig værdsættes i samfundet. Kurset giver mulighed for at gennemføre et uddannelsesprogram, der svarer til individuelle behov såvel som på arbejdspladsen og i det bredere samfund. Emner involverer intensiv blok mode workshops, action læring, selvstyret undersøgelse, scenario-baserede udfordringer og et virkeligt samfund lederskab projekt.... [-]


Graduate Certificate in Applied Lingvistik og TESOL

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

UTS er en verdensledende udbyder af ph.d.-sprog og læsekurser, med akademikere, der udgiver forfattere og internationalt anerkendte eksperter på området. Dette kursus giver eleverne mulighed for at få viden om de faglige områder for at undervise engelsk til talere af andre sprog (TESOL) og anvendt lingvistik gennem en indledende TESOL-undervisningskvalifikation. [+]

Dette kursus er velegnet til ph.d.-studerende, der ønsker at få en indledende TESOL-undervisningskvalifikation og avanceret og integreret viden om sprog- og læseruddannelse samt dets anvendelse i deres fagområder. Kurset har både et stærkt fokus på praksis gennem de undervisede undervisningsøvelser og en vægt på de seneste udviklinger inden for sprogundervisning. Kreditgenkendelse kan være tilgængelig.

Karrieremuligheder omfatter en lærer i TESOL i Australien eller en engelsklærer som internationalt sprog (EIL) i oversøiske sammenhænge (ansøgere rådes til at kontrollere med potentielle ansættelsesorganer vedrørende beskæftigelseskrav).

[-]

Graduate Certificate in Business Administration

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Business Administration giver grundlæggende færdigheder, der anvendes i den generelle ledelse af en virksomhed for ikke-kandidater, der har omfattende erhvervserfaring. [+]

Generelle ledelsesevner er udviklet til at give ekspertise inden for strategisk tænkning, kritisk analyse, udvikling og implementering af forretningsplaner, beslutningstagning under usikkerhed, forståelse af organisationsdynamik, effektiv kommunikation og fremme af forandringer.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Certificate in Engineering Management

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er designet til at give ledelseskendskab, som kan skræddersys til at passe elevernes behov. Det er designet til at give praktiserende ingeniører med udvidet viden ud over deres første grad og at opdatere viden og færdigheder i de seneste fremskridt inden for teknik, teknologi og forretningspraksis. Udbudte fag følger en integreret tilgang til professionel praksis gennem et valg af faglige ingeniørfag og et valgfag. [+]

Mange arbejdende ingeniører og teknologer har ikke tid til at forpligte sig til en kandidatuddannelse. Imidlertid er efterspørgslen efter ledelseskendskab blandt ingeniører stigende.

Viden og færdigheder inden for teknisk forvaltning opnået ved at gennemføre dette kursus kan hjælpe praktiserende fagfolk til at forstå ledelsesjargon og praksis og få fordel ved at ansøge om ingeniørledelse stillinger.

[-]

Graduate Certificate in Engineering Studies

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus kvalificerer personer, der anvender en videnskab i en række sammenhænge til at udføre fagligt arbejde og giver en Pathway til videreuddannelse inden for ingeniørfag. Studerende med en bachelorgrad i et ikke-kognitivt ingeniørfelt kan søge på dette kursus. Alle ansøgninger bedømmes individuelt og kursusstrukturen er skræddersyet ud fra de grundlæggende kvalifikationer, som eleverne besidder. Kandidater uden en grad, men som har et TAFE-diplom eller tilsvarende inden for ingeniørvidenskab og væsentlig relateret erhvervserfaring, kan også søge om dette kursus. [+]

Dette kursus skaber en Pathway for studerende fra en anden teknisk baggrund for at udforske deres potentiale til at gennemføre postgraduate studier inden for ingeniørvidenskab. Når eleverne har gennemført dette kursus med succes, gennemføres individuel vurdering for at formulere enten 12, 18 eller 24 point til en kandidatuddannelse.

Dette kursus giver professionelle, der i øjeblikket er ansat, eller ønsker at forfølge beskæftigelse i ingeniørorganisationer, at forstå og få fordel i at sikre og fastholde beskæftigelse.

[-]

Graduate Certificate in Finance

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Finance giver en introduktion til finansiering teori og praksis. Det er af særlig interesse for dem, der arbejder inden for de forskellige områder inden for finansiering og bankvirksomhed, hvis baggrund er inden for andre områder end erhvervslivet, økonomi, handel eller regnskab. [+]

Kurset giver eleverne mulighed for at erhverve viden om finans teori og teknikker til førende professionelle praksis formål.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Certificate in Laws

på universitet Fuldtid Deltid January 2019 Australien Sydney

Den UTS Graduate Certificate in Laws (Gradwell) henvender sig til de skiftende krav fra det juridiske erhverv. Giver mulighed for juridiske kandidater til at specialisere sig på områder, der er relevante for deres juridiske område, er UTS GradCertLL faglig relevant og intellektuelt givende. [+]

Succesfuld interaktion mellem jurist og UTS : Lov garanterer en tæt sammenhæng mellem en førsteklasses uddannelse og en omsættelig postgraduate juridisk kvalifikation. Klasser undervises af en blanding af praktiserende fagfolk, fuldtidsansatte akademikere og internationale besøgende akademikere, og muligheder for tværinstitutionelle studier, både inden for og uden for Australien, opfordres.

Specialisering og udvikling af ekspertise fører til karriere i en række efterspurgte specialkundskaber i praksis i loven.

[-]

Graduate Certificate in Management

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Management introducerer eleverne til viden, færdigheder og konceptuelle rammer for at forbedre deres faglige kompetencer og forståelse af ledelsen, præget af kompleksitetsbetingelser og usikkerhed, hvor dømmekraft og beslægtede ansvarsområder definerer kapaciteter. [+]

En innovativ struktur giver eleverne en introduktion til de færdigheder, holdninger og faglige evner, der er involveret i at styre og lede i tværs brancher.

Graduate Certificate in Management er designet til at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, klientorganisationer og faglige organer for ledelsesuddannelse.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Certificate in Mathematics

på universitet Deltid 1 år January 2019 Australien Sydney

Graduate Certificate in Mathematics er en fire-fag kursus. Den fleksible kursusstruktur giver mulighed for uddannelser designet til at passe forskellige universitetsstuderende, fra matematikere søger at opdatere eller uddybe deres viden i en bestemt matematisk disciplin, til indehavere af erhvervs-, ingeniør- eller naturvidenskab bachelorgrader, der kræver et matematisk grundlag for videre studier. [+]

Kurset anbefales for dem med utilstrækkelig matematik i deres bachelorgrad, der ønsker at opfylde adgangskravene til den matematiske og statistiske modellering hoved i kandidatuddannelsen (C04241).

Kurset har til formål at give universitetsstuderende adgang til uddannelse og omskoling i matematik og statistik med det formål at give eleverne mulighed for at fokusere på bestemte matematiske emner snarere end på bredere områder af matematik.

Karrieremuligheder omfatter webanalytiker, forbrugeranalyse, datavidenskabsmand, databaseudvikling, markedsundersøgelser, risikoanalyser, webkonvertering optimering, programmering, beregningsmodellering, planlægning og logistik og statistisk analyse.... [-]


Graduate Certificate in Planning

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

The Graduate Certificate in Planning offers an entry pathway to the Master of Planning (C04007) for students who have professional experience in planning but do not have an appropriate undergraduate qualification, or have a bachelor's degree in an unrelated field. [+]

The degree enables professionals to change careers due to the multidisciplinary nature of the learning.

Graduates are employed in strategic planning on major developments and projects, master planning with financial analysis, and the increasingly important area of sub-regional planning.

[-]

Graduate Certificate in Public Sector Innovation

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

UTS Graduate Certificate in Public Sector Innovation gør det muligt for fagfolk, der arbejder i og med den offentlige sektor at udvikle deres evne til at finde løsninger på de komplekse problemer, de står over for hver dag. Det første af sin art i Australien, er dette praktiske læringsprogram rettet mod at udstyre studerende med en designbaseret innovationsmetode kaldet Frame Creation, udviklet hos UTS . Frame Creation giver en struktur til at udforske problemer kreativt og kan bruges til at omdanne offentligt engagement, praksis, tjenester, regler, politikker, organisationer og lokalsamfund. Kurset udnytter en oplevelsesmæssig, peer-learning-model inden for undervisningsprogrammet, og læringsmiljøet giver en fantastisk mulighed for samarbejde og ideeldeling med medstuderende på tværs af discipliner og sektorer. Sponsorering fra en arbejdsgiverorganisation er ønsket, da eleverne arbejder på et selvvalgt problem inden for deres egen faglige praksis. [+]

Hvorfor studere dette kursus? opdage dit potentiale for kreativ tænkning og få vidtrækkende evner i designinnovation samarbejder med og udvide dit netværk af ligesindede mennesker på tværs af regeringen, anvende din læring i et selvudvalgt projekt beliggende i din egen faglige praksis. Hvorfor sponsorere dine medarbejdere for at studere? investere i og udfordre dit stigende talent gør det muligt for lidenskabeligt personale at være effektiv til at omdanne politik, programmer, tjenester og organisatorisk kultur udforske muligheden for indflydelse inden for din egen organisation ved hjælp af en designbaseret problemløsningsmetode.

Kurset er designet til fagfolk i den offentlige sektor, der ønsker at udvikle deres karriere gennem innovation og lederskabskapacitet.... [-]


Graduate Certificate in Science

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Science er egnet til dem, der søger en videnskabelig kvalifikation til at hjælpe dem med at få adgang til videnskab såvel som for dem, der allerede er ansat, men ønsker at få nye specialiserede færdigheder til at fremme deres ekspertiseområde. [+]

Kurset forbedrer karrieremulighederne ved at give mulighed for at udvide viden ud over en første grad. Det giver mulighed for at udvide eller forny videnskabelig viden og faglige færdigheder, der er vigtige for karriereudvikling.

Kurset giver en rygrad af færdigheder vigtig for en professionel videnskabsmand; være de involveret i forskning, videnskabsvirksomhed, industrier eller statslige organisationer.

[-]

Graduate Certificate i Professional Accounting

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate in Professional Accounting er et fire-fag introduktionskursus designet til at give en generel forståelse af regnskabsmæssige og beslægtede områder af business studie. Det giver grundlæggende viden inden for regnskab, økonomi, økonomi og lov. [+]

Dette kursus er designet til studerende, der: ikke har en bachelor baggrund i regnskab og ønsker at fremme deres erhvervskundskaber har omfattende erhvervserfaring, men mangler de formelle kvalifikationer til direkte adgang til kandidatuddannelserne i faglig regnskab eller ønsker at afslutte et introduktionskursus i regnskabs-og beslægtede områder, og ønsker at bevise deres evne til at gennemføre postgraduate studie og opnå en postgraduate uddannelse. Da dette kursus artikulerer i kandidatuddannelserne i faglig regnskab, gør det det muligt for studerende, der ikke har formelle bacheloruddannelser, herunder TAFE-eksamensbeviser, at erhverve den relevante akademiske kvalifikation til medlemskab af CPA Australia, Institute of Chartered Accountants i Australien (ICAA) og Institut for Revisorer (IPA).... [-]


Graduate Certificate i Project Risk Management

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus giver projektledelse elever og erfarne industri fagfolk til at gennemføre et specialiseret kursus i projekt risikostyring. Projektrisikospecialister har et voksende væld af karrieremuligheder. Coursework dækker kommerciel projektstyring, styring af projektkompleksitet og avanceret risikostyring for projektledere. Studerende har mulighed for at vælge et valgfag inden for et specialiseringsområde. Emner tilbydes i blokmodus, og læringsaktiviteter lægger vægt på anvendelse af koncepter på virkelige problemer, effektiv kommunikationskommunikation og analysens rolle i identificering og styring af projektrisiko. [+]

Dette program giver praksisbaseret viden, færdigheder og værktøjer til identifikation og styring af risiko i projekter på tværs af flere brancher, understøttet af teori og forskning.

Kurset blev udviklet som reaktion på industriens anmodninger om et specialiseret kursus i risiko rettet mod projektledere. Det sigter mod at praktisere fagfolk, der ønsker at udvikle specialiserede evner på dette område. Det gælder for fagfolk i mange brancher, herunder bank og finansiering, byggeri og teknik, arrangementshåndtering, regering, sundhed og it.

[-]

Graduate Certificate i projektledelse

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

UTS 'Projektledelse program giver et omhyggeligt læringsmiljø for både ambitiøse og erfarne projektledere. Dette kursus giver eleverne den underliggende viden og praktiske erfaring, der driver projektleverancer på tværs af alle brancher, fra byggeri til informationsteknologi. UTS programmet var det første australske program, der blev akkrediteret af Project Management Institute's (PMI) Global Accreditation Center. Grundfagene er kompatible med de strukturer, som PMI og Australian Institute of Project Management (AIPM) anvender til certificering af praktikere. [+]

For at imødekomme travle arbejdsplaner, leverer UTS klasser i en intensiv blokmodus. Dette skaber en fordybende oplevelse, hvor eleverne arbejder med deres jævnaldrende i et teambaseret, simuleret projektmiljø. Studerende får også praktisk erfaring ved at arbejde på virkelige projekter, i klasseværelset, på stedet eller ved hjælp af computersimuleringer. For eksempel har eleverne for nylig udviklet projektplaner for Jack Thompson Foundation, Free Health Care Council of Australia (CHC) og en række erhvervsorganisationer. UTS akademikere er i spidsen for projektledelsesforskning internationalt. Denne vidensbredde sikrer, at eleverne har adgang til avanceret tænkning anvendt i både projektspecifikke og organisatoriske sammenhænge. Vores lærerpersonale omfatter også specielle gæsteforelæsere fra UTS og institutioner og organisationer i Australien og i udlandet. Kandidater har en detaljeret forståelse for, hvordan projektledelsen direkte forbedrer virksomhedernes produktivitet og rentabilitet. De er i stand til at levere projekter, der hjælper organisationer med at nå deres strategiske mål.... [-]


Graduate Certificate i Strategisk Supply Chain Management

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Certificate i Strategisk Supply Chain Management giver en solid introduktion til forretningsforvaltning ledelse for dem, der ønsker at få nogle erfaringer på dette område. [+]

Dette kursus er designet til at levere kompetencer hos studerende, der har brug for nye og nutidige færdigheder og kapaciteter inden for fremstillings- eller servicesektoren, hvad enten det drejer sig om private, offentlige eller almennyttige organisationer. Kurset indeholder specifikt et foreløbigt sæt færdigheder og evner, der er nødvendige for at kunne styre inter- og intraorganisationsressourcer og forretningsdrift. Ved at studere dette kursus forbedres kandidaternes evne til at skabe, fange og passende værdi inden for deres organisatoriske kontekst.

Kurset introducerer deltagere i arten og bidraget af supply chain og operationelle ledelsesfunktioner i en organisatorisk sammenhæng.... [-]


Graduate Certificate i Varemærkelov og praksis

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

UTS har etableret ekspertise og et ry for at give kurser, der er relevante for patent- og varemærkets behov. Kurset opfylder hele uddannelseskrav til registrering som en australsk varemærke advokat under kendskabskrav fra Trans-Tasman IP Attorneys Board. [+]

Det unikke træk ved kurset er, at det kan gennemføres helt online, hvilket fjerner behovet for studerende til at deltage i ansigt til ansigtskurser.

Dette kursus giver kandidater en forståelse af principperne for: det registrerede varemærkesystem i Australien og New Zealand, herunder beskyttelse af uregistrerede varemærker og beslægtede former for beskyttelse mod vildledende eller uretfærdig handel adfærd i Australien og New Zealand retsproces og faglig adfærd regulering af varemærke advokater og trans-Tasman patent advokater i Australien og New Zealand.

Kandidater kan søge registrering som en australsk varemærke advokat i Australien og New Zealand. Andre karrieremuligheder omfatter: IP-advokat, varemærkeporteføljeforvalter, politikmager og statlig regulator.... [-]


Graduate certifikat i teknik

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er designet til at give en mulighed for at praktisere professionelle ingeniører eller teknikere til at udvide deres teknik viden og til at opdatere deres viden og færdigheder i overensstemmelse med de seneste fremskridt. [+]

Dette kursus tillader travle professionelle ingeniører til at gå i gang med ph.d.-studier, mens du arbejder for at skabe en balance i arbejdslivet før du foretager en forpligtelse til at starte en kandidatgrad. Emnerne følger en integreret tilgang til professionel praksis gennem obligatoriske faglige engineering fag og obligatoriske fag er relevante for en bestemt større. Når du er færdig, kan alle emner i dette kursus blive krediteret i retning af en kandidatgrad for en bestemt større.

Studerende, der har en grundlæggende ingeniør bachelor-grad er i stand til at øge deres muligheder og viden gennem denne postgraduate kursus i deres respektive majors, så de kan opnå og holde beskæftigelsen i deres respektive tekniske områder. ... [-]


Graduate Diploma

Diplom i Business Administration

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Erhvervsadministration giver grundlag for udvikling af en karriere i ledelsen for kandidater, der ikke tidligere har gennemført en administrative studier grad. [+]

Generelle ledelsesevner er udviklet til at give ekspertise inden for strategisk tænkning, kritisk analyse, udvikling og implementering af forretningsplaner, beslutningstagning under usikkerhed, forståelse af organisationsdynamik, effektiv kommunikation og fremme af forandringer.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Diploma i Anvendt Lingvistik og TESOL

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

UTS er en verdensledende udbyder af ph.d.-sprog og læsekurser, med akademikere, der udgiver forfattere og internationalt anerkendte eksperter på området. Dette kursus opfylder de faglige udviklingsbehov hos en bred vifte af engelsksprogede lærere og pædagoger, der underviser børn, teenagere og voksne. Kurset præsenterer i sine fundament og specialisering emner moderne modeller og analyse af sprogindlæring og undervisning. Det henvender sig til dem, der søger en indledende undervisningskvalifikation i at undervise engelsk til voksne højttalere af andre sprog og for dem, der allerede har en undervisningskvalifikation og ønsker at opnå en specialgrad på området. [+]

Studerende studerer emner, der uddanner dem med færdigheder og viden til at undervise engelsk i en række lokale og internationale sammenhænge. Kurset har både et stærkt fokus på praksis gennem de undervisede undervisningsøvelser og en vægt på de seneste udviklinger inden for sprogundervisning. Kurset indeholder fleksible studiemuligheder, med forskellige klasser holdt til tider velegnede til elever, der arbejder som standard fuldtids timer. Kreditgenkendelse kan være tilgængelig. Kurset er designet af et team af erfarne TESOL fagfolk, der er bekendt med hele sproget af engelskspråklige undervisningssammenhænge. Kurset opfylder eksplicit behovene hos studerende og pædagoger i følgende sammenhænge: arbejde med indvandrere og indfødte studerende på tværs af alle uddannelsesniveauer lærere, der ønsker at ændre disciplinområder undervisning engelsk uden for Australien internationale studerende, der ønsker at studere TESOL med mulighed for at udvide sig til mesterens program.... [-]


Graduate Diploma i Anvendt Politik

på universitet Fuldtid Deltid January 2019 Australien Sydney

Graduate Diploma in Applied Policy, der tilbydes af UTS Institute for Public Policy og Governance ( UTS : IPPG), er designet til nuværende eller håbende fagfolk og praktikere i de offentlige, private og nonprofit-sektorer, der søger at forbedre deres viden, færdighedsgrundlag og karrieremuligheder. Kurset har et anvendt fokus, som teoretisk understøttes. Det omfatter aktive tilgange til læring, herunder politiske debatter, casestudier, rollespil, gruppediskussioner, præsentationer og gæstens højttalere. Kurset er informeret af den anvendte politik og sociale forskningserfaring fra UTS : IPPG med regering, industri og samfund i australsk sammenhæng og internationalt. [+]

Kurset giver eleverne mulighed for kritisk at anvende deres læring i casestudier hentet fra UTS : IPPGs forskningsprogram og deres egne arbejdspladser til innovative løsninger. Kernens kernefag undersøger moderne politiske udfordringer; praksis i praksis politik og ressourcer samt beviser og beslutningstagning. For at skræddersy deres kursus kan de vælge deres valgfag fra en række emner fra UTS : IPPG, Design- og Bygningsfakultet og UTS Business School. Kurset tilbyder også en delkursus i projektledelse. Kurset udnytter flere undervisningsformater, herunder intensiv blokmodus og online levering, designet af akademikere, praktikere og branchens ledere. De fleste emner tilbydes i fleksibel tilstand og leveres i blokke eller online for mere effektiv integration af studie- og arbejdsforpligtelser.... [-]


Graduate Diploma i avanceret journalistik

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 1.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i avanceret journalistik udstyrer eleverne med de færdigheder, viden og fleksibilitet til at opbygge en karriere i dagens hurtigt skiftende, multidisciplinære og ofte stærkt forstyrrede digitale medielandskab. [+]

Studerende får praktisk erfaring med rapportering, redigering og relateret produktion og design færdigheder i en lang række tekst-, lyd- og visuelle medier. Der lægges vægt på fortælling med digitale værktøjer, udforskning af innovation og omtanke for iværksætteri. Studerende har mulighed for at bruge, opleve og tænke på nye journalistiske praksis på tværs af forskellige områder, herunder droner, virtuel virkelighed og computerassisteret rapportering. Dette kursus er en del af et artikuleret studieprogram og er egnet til alle interesserede i at lære at udnytte journalistikkens magt fuldt ud.

Kandidater fra programmet: Har en stærk og fleksibel forskning, rapportering og produktion færdigheder og en kritisk forståelse af nutidige medier er innovative praktikere og agile tænkere, der er i stand til at udvikle nye ideer og praksis på tværs af journalistik og medier stræbe efter lederstillinger, der er baseret på etiske , professionel og gennemsigtig praksis har evnen til at arbejde på tværs af platforme, kanaler og discipliner i digitale og nye miljøer.... [-]


Graduate Diploma i Creative Writing

på universitet Fuldtid Deltid 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Creative Writing er en del af et artikuleret program designet til at opfylde en række behov for mennesker, der ønsker at starte en karriere skriftligt og for erfarne forfattere, der ønsker at videreudvikle deres teoretiske viden og færdigheder. [+]

Dette kursus er for folk, der ønsker at påbegynde deres skriftlige karriere eller erfarne forfattere, der ønsker at udnytte deres færdigheder.

Studerende udvikler: både generelle og specifikke færdigheder i at skrive på tværs af en række genrer, studere en genre i dybden eller udforske potentialet i en række genrer og medier en evne til at udvikle og kritisk revidere deres eget arbejde en forståelse af forholdene i skrivepraksis og udgivelse på tværs af en række moderne kulturformer udgør en kritisk viden om kulturelle og æstetiske debatter og en evne til at tænke kreativt og kritisk om og bidrage til udviklingen i kulturindustrien.

Karrieremuligheder omfatter reklame, databehandling, freelance skrivning og redigering, journalistik, medieforskning, publicering, scriptwriting og redigering i samfundsorganisationer eller regeringsafdelinger.... [-]


Graduate Diploma i Digital Information Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Digital Information Management er en del af et artikuleret program designet til at producere fagfolk, der er i stand til at skabe og styre information, der i stigende grad er i digitale formater. Den undersøger også strategier og praksis for levering af vidensydelser til både organisationer og samfund i det 21. århundrede. [+]

På dette kursus får de studerende en forståelse for forholdet mellem enkeltpersoner og information og videnpraksis.

Kandidater har: demonstreret sofistikerede informationshåndteringsfærdigheder, der er egnede til professionel praksis i forskellige miljøer, en forståelse af forholdet mellem enkeltpersoner og offentlig / privat registreret information og videnpraksis samt stiltiende / eksplicit viden og hvordan dette kan værdiansættes, fanges, struktureres og delt for effektiv brug en forståelse af nutidige problemer, tendenser, innovationer og kræfter for forandring i informationspraksis samt de bredere politiske, politiske og teknologiske sammenhænge en forståelse for etisk praksis og evnen til at operere med integritet, stringens og selvtillid og samarbejde i faglige sammenhænge viste kreative, kritiske, reflekterende problemløsningskompetencer i forbindelse med deres faglige roller og et engagement i livslang læring.... [-]


Graduate Diploma i Ejendomsudvikling

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Ejendomsudvikling giver en omfattende forståelse af ejendomsudviklingsprocessen kombineret med de praktiske færdigheder, der kræves for at arbejde effektivt i branchen. Dette omfatter de politiske, finansielle, juridiske og fysiske systemer, der bidrager til en vellykket udvikling af ejendomsaktiver. [+]

Studerende fordel af tætte bånd til industrien. UTS akademikere har faglig baggrund og forbindelser, og klasseprojekter er ofte baseret på reelle udviklingsscenarier. Nylige projekteksempler omfatter Gladesville Hospital, Lindfield Town Center og Sydney Light Rail Corridor. Da mange elever har stor erhvervserfaring, er der gode muligheder for peer-to-peer-læring og netværk på tværs af en række områder, herunder ejendomsudvikling, værdiansættelse, byggeri, teknik, byplanlægning og arkitektur.

Dette kursus er fokuseret på udvikling og leveret med et praktisk fokus. Det giver en grundig og avanceret grounding i alle aspekter af ejendomsudviklingsprocessen, markeder og institutioner, herunder de politiske, ledelsesmæssige, juridiske og fysiske systemer, der bidrager til effektiv forvaltning og udvikling af ejendomsaktiver, ejendomsinvesteringsporteføljer og udviklingsforslag. Det er designet til at give valuers og andre ejendomsudøvere muligheder for at forbedre deres kvalifikationer og ekspertise og give fagfolk fra andre områder en forståelse af ejendomsudvikling og investeringsproblemer og -teknikker.... [-]


Graduate Diploma i Event Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Event Management er designet til at udvikle højt niveau ledelseskompetencer og viden tilstrækkelig til at give kandidater til at spille en vigtig rolle i planlægning og levering af både offentlige og corporate events. [+]

Kurset søger at opbygge faglig kompetence sammen med generel ledelse, ledelse og kritisk tænkning færdigheder, i overensstemmelse med udførelsen af ​​event manager rolle. Programmet indeholder en række kerneemner, der søger at opbygge både en forståelse af arrangementsprojektstyringsprocessen og generelle forretningsrelaterede færdigheder og viden.

Formålet med kurset er at udvikle i studerende den nødvendige viden, forståelse og færdigheder til at skabe, planlægge, markedsføre og lede både offentlige og corporate events i australske og internationale sammenhænge.

Kandidater har mulighed for at udvikle deres karriere på en række områder, herunder: festivaler, udstillinger, sportsbegivenheder, konferencer / møder, velgørende organisationer, ikke-statslige organisationer, hoteller / resorts / krydstogtskibe og spillesteder. Desuden kan kandidater ønske at udvikle deres karriere inden for specialiserede områder, såsom event design / tema, event miljøplanlægning, lokaler ledelse eller risikostyring / crowd kontrol.... [-]


Graduate Diploma i finansiel analyse

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i finansiel analyse giver avanceret niveau materiale i kerne moderne regnskab og økonomi spørgsmål. [+]

Kernefagene er designet til at tilbyde en afbalanceret dækning af regnskabs-, finans- og investeringsemner.

Karrieremuligheder omfatter finansanalytiker og finansielle planlægningsposter i sektoren for finansielle tjenesteydelser, industri og regering.

[-]

Graduate Diploma i god fremstillingspraksis

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i god fremstillingspraksis giver up-to-date og dybtgående god fremstillingspraksis (GMP) viden inden for farmaceutiske, bioteknologiske og medicinsk udstyr industrier. Det giver kritisk viden om regulering, compliance / GxP, produktudvikling og kvalitetssikring inden for denne stærkt regulerede industri, en væsentlig ingrediens for karriereudvikling. [+]

Dette er det eneste kursus af sin art i Asien-Stillehavsområdet. UTS : Pharmacy Discipline har indgået partnerskab med SeerPharma, som er branchens førende leverandør af teknisk compliance og kvalitetssikringskendskab, for at give eleverne en praksisbaseret og forskningsbaseret uddannelse. Designet af førende eksperter på området, giver kurset faglig udvikling muligheder og karriere Pathways for studerende på alle niveauer af brancheorganisationer. Det er ideelt for studerende, der ønsker at påbegynde eller forbedre deres farmaceutiske industri produktion karriere med en industri anerkendt kvalifikation.

Karrieremuligheder omfatter: produktion, kvalitetssikring, kvalitetskontrol, dokumentation, validering, forsyningskæde og overholdelse af lovgivningen i lægemiddelindustrien, bioteknologien og medicinsk udstyrsindustrien overvågning og kvalitetssikring i kliniske forskningsorganisationer revision i regeringsorganer, rådgivning i konsulentfirmaer og ledere og praktikere i forskellige andre associerede virksomheder, hvor der kræves god fremstillingspraksis.... [-]


Graduate Diploma i Human Resource Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Human Resource Management giver deltagerne en solid viden og færdigheder inden for human resource management (HRM), der gør det muligt for deltagerne at udvikle ekspertise på tværs af HRM og dens problemer, herunder industrielle relationer (IR) og andre ledelsespraksis. [+]

Kurset giver en vej for deltagere til at opnå teoretiske og praktiske færdigheder inden for HRM og IR. Det er baseret på kandidatuddannelsen, men kræver færre studieenheder. I de fleste tilfælde kan deltagerne vælge at udvikle sig til Master of Human Resource Management (C04286) ved tilfredsstillende afslutning af dette kursus.

Kurset er designet til at imødekomme karrierebehovet hos fagfolk med en vis erfaring inden for et område relateret til ansættelsesforhold.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Diploma i Local Government Management

på universitet Fuldtid Deltid 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

I forbindelse med hurtig teknologisk og socioøkonomisk forandring har offentlige administratorer, der arbejder i kommunerne, brug for en høj faglig ekspertise, en bred vifte af ledelsesmæssige og organisatoriske færdigheder og en god forståelse af sektorernes og deres samfunds skiftende behov og prioriteter. Den undervisning og læring, der gives gennem dette kursus giver mulighed for, at sådanne praktikere udvider deres faglige viden og færdigheder, understøttet af et stærkt fundament i den offentlige service og de demokratiske værdier og principper. [+]

Skræddersyet til lokalsamfundet giver kurset mulighed for at opbygge et uddannelsesprogram, der svarer til individuelle behov, da det giver eleverne mulighed for at udvikle en studieplan, der svarer til kravene i deres faglige udvikling. Emner kan studeres gennem intensiv blokfrigivelse, og programmet kan også bruges som en skridt til en Master of Local Government (C04257).

Efter afslutningen af ​​kurset har kandidater en god forståelse af aktuelle spørgsmål i kommunerne og de forskellige samfund, samt en evne til at relatere denne viden til deres arbejdspladser. Programmet giver eleverne adgang til en kombination af både generelle og specialiserede studieenheder via fleksible leveringsformer. Studerende udvikler læringskompetencer, der giver dem mulighed for at fortsætte deres faglige udvikling gennem korte kurser eller videre akademisk studie.... [-]


Graduate Diploma in Finance

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma in Finance giver finansinstitutionens viden og beslutningskompetencer for ledere i finansielle institutioner, virksomheder og finansielle konsulentbureauer. [+]

Kurset giver deltagerne mulighed for at erhverve viden om finans teori og teknikker til førende professionelle praksis formål.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Diploma in Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma in Management sigter mod at udvide den studerendes forståelse af kompleksitet og usikkerhed, der karakteriserer ledelseskontekster. Sammen med indsigt, evner og færdigheder opnået i Graduate Certificate in Management, gives eleverne mulighed for at udforske disse færdigheder i større bredde og dybde. [+]

En innovativ, fleksibel struktur giver de studerende det maksimale valg i valg af fag og studieprogrammer, der er skræddersyet til at opfylde deres personlige og faglige behov og ansvar inden for ledelse.

Graduate Diploma in Management er designet til at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, klientorganisationer og faglige organer for ledelsesuddannelse.

Karrieremuligheder omfatter ledelsesniveauer i industrien eller regeringen.

[-]

Graduate Diploma i Sport Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Sport Management er designet til at udvikle kritiske, fortolkende og problemløsning færdigheder, og at give et bredt overblik over sport industrien. [+]

Kurset udvikler færdigheder, der er nødvendige for ledere at operere i sportsbranchen.

Kurset giver teorier, modeller og casestudier for at forstå sportsindustriens komplekse natur.

Karrieremuligheder omfatter sport marketing og sponsorering, sport PR, idrætsforvaltning, sportsbegivenhed ledelse, human resource management i sport, player management og sport politik udvikling.

[-]

Graduate Diploma i Sports Media

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 1.5 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Sports Media udstyre de studerende med færdigheder, teknikker og viden til at opbygge karriere på tværs af flere områder inden for sport ledelse, administration, journalistik og kommunikation. Kurset trækker fra disciplinerne journalistik, PR og erhvervslivet til at levere uvurderlige læringserfaringer i medieforvaltning, sportsadministration og marketing, publikumsudvikling og rapportering og redigering på tværs af tekst, video og lyd. [+]

UTS 'unikke arrangement med Sydney Cricket Ground Trust leverer en række muligheder for studerende på tværs af sportsgrene, og tilføjer et internt, praktisk element til alle aspekter af kurset. Studerende er bag kulisserne og foran handlingen. Kurset er leveret af lærere fra UTS 'Skole for Kommunikation og Business School sammen med førende industri praktikere. Der lægges vægt på at levere både praktiske og reflekterende læringsmuligheder, således at kandidater er skuespillere og tænkere og besidder både praktiske og strategiske færdigheder.

Kandidater fra programmet har en stærk og fleksibel forskning, rapportering og produktion færdigheder, og en kritisk forståelse af nutidens sports medier har evnen til at arbejde på tværs af platforme, kanaler og discipliner i digitale og nye miljøer er innovative praktikere og agile tænkere, der er i stand til at udvikle sig nye ideer, løse problemer og engagere publikum stræbe efter industriens positioner bevæbnet med en god forståelse af aktuelle etiske, faglige og politiske debatter i sport.... [-]


Graduate Diploma i Strategisk Supply Chain Management

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Graduate Diploma i Strategisk Supply Chain Management udvider graduate certifikatet og giver mulighed for yderligere specialisering i supply chain management. [+]

Kurset er designet til at imødekomme behovene hos de ansatte i fremstillings- eller servicesektoren, det være sig private, offentlige eller ikke-for-profit organisationer, eller om det er en lille eller mellemstor virksomhed eller et multinationalt selskab. Dette kursus fremmer desuden akademiske, forsknings- og funktionelle muligheder for effektivt at lette design, planlægning og drift af et netværk af sammenhørende virksomheder, der er involveret i levering af produkter og tjenester til slutbrugere. Ved at gennemføre dette kursus forbedres den studerendes række af eksisterende færdigheder til at styre inter- og intraorganisationsressourcer, kapaciteter og forretningsdrift væsentligt for bedre præstationer og værdiskabelse.... [-]


Graduate diplom i planlægning

på universitet Fuldtid 1 år January 2019 Australien Sydney

Graduate Diploma in Planning giver en ny karrierevej for design-, planlægnings- og ejendomsfolk, der udbyder akademikere med en bred forståelse af planlægningsproblemer sammen med forhandlingsfærdigheder og kreativ tænkning, der kræves for at løse dem. [+]

Mens planlægning ofte er blevet betragtet som en godkendelsesproces, anvender UTS disciplinen som en kritisk opgave, som forbinder samfund med regeringer, institutioner og udviklere. UTS er overbevist om, at de bedste planlæggere ikke kun anvender eksisterende regler. UTS kandidater er kreative problemløsere og forhandlere, der kan arbejde effektivt i hold og med interessenter for at levere brugbare løsninger på komplekse bolig-, kommercielle og infrastrukturudviklingsproblemer.

Gennem dette kursus engagerer de studerende aktivt med politiske, miljømæssige og demografiske rammer for at forstå, hvordan planlægningsbeslutninger formidler bymiljøet på lang sigt. Studerende lærer om markmarkeder og gennemførlighedsundersøgelser, og erhverver de tekniske færdigheder til at udføre komplekse og bevisbaserede prognoser. De lærer også at gennemføre storskala strukturplanlægning og design master planlagte udviklinger for lokalsamfund. Studerende opnår disse resultater ved at anvende teori til real-world scenarier i virkelige læringsmiljøer, herunder peer-ledede, tværfaglige teamwork og diskussioner, case studies og field trips med muligheder for at rejse internationalt.... [-]


HD i ikke-for-profit og social virksomhedsledelse

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

HD i ikke-for-profit og Social Enterprise giver færdigheder og viden i menneskelige ressourcer og juridiske aspekter af forvaltningen af ​​ikke-for-profit organisationer. Dette kursus tilbyder vigtige indsigt i socialt iværksætteri og social innovation som drivkraft for ikke-for-profit, community-orienterede virksomheder. [+]

Kurset er industri-relevant og fleksible studie tilstande tilbydes typisk.

Dette kursus giver ledelsesmæssige færdigheder for personer, der søger arbejde i de omfattende og komplekse områder af social innovation og iværksætteri som de vedrører ikke-for-profit virksomheder.

Karriere muligheder omfatter forvaltning af ikke-statslige eller ikke-for-profit organisationer.

[-]

Kursus

Graduate certifikat i miljøteknik forvaltning

på universitet Fuldtid Deltid 0.5 - 1 år January 2019 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus omhandler de overordnede aspekter af miljøledelse er relevante for praktiserende fagfolk i ingeniørvidenskab, planlægning, arkitektur, jura, landmåling, sundhed og bygning. Ingeniører, videnskabsfolk, byplanlæggere og andre fagfolk, der arbejder inden for dette område har en overbevisende pligt til at sikre, at de negative virkninger af udviklingen på det samlede miljøet minimeres. De emner, der udbydes i dette kursus følger en integreret tilgang til professionel praksis gennem et udvalg af obligatoriske fag i professionel teknik, miljøteknik ledelse og et valgfag. [+]

Miljøteknik og ledelse står højt på den politiske dagsorden. Det har også en høj faglig prioritet. Studerende udvikler en baggrund og kompetence i miljøledelse. Dette kursus er ideelt for praktiserende fagfolk, der er interesserede i miljøledelse, men som ikke har tid til at forpligte sig til en masteruddannelse.

Kurset sigter mod at udvikle en bevidsthed og forståelse af den menneskelige påvirkning af miljøet med hensyn til affaldsminimering og vand kvalitetsstyring, og de faglige færdigheder, der kræves for at arbejde som en del af et integreret hold med ansvar for miljøplanlægning og forvaltning.

Dette kursus er relevant for praktiserende fagfolk inden for arkitektur, bygning, ingeniørvidenskab, sundhed, jura, planlægning og opmåling.... [-]


Videoer

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

Kontakt

University of Technology, Sydney

Adresse, linje 1 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australien
Hjemmeside http://www.uts.edu.au/international
Telefon +61 3 9627 4816