University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tænker du på at studere i Australien? University of Southern Queensland (USQ) stolt af at yde den bedst mulige støtte til at hjælpe dig med at nå dine studie- og karrieremål. USQ-studerende nyder små klassestørrelser, samarbejdsmæssige læringsrum og en række supporttjenester til forbedring af din studieoplevelse. Med studerende fra mere end 80 lande og internationalt akkrediterede grader og programmer, kan du vælge at studere på campus, ekstern eller online.

Om os

University of Southern Queensland er et dynamisk universitet dedikeret til at levere kvalitetsgrader og -programmer i et fleksibelt og støttende miljø. I løbet af over 50 år er USQ blevet en fremtrædende undervisnings- og forskningsinstitution, der tilbyder uddannelse over hele verden fra tre regionale steder: Toowoomba, Springfield og Ipswich. Vi har også en opsøgende knudepunkt placeret i Stanthorpe.
Vores elever bliver undervist af forelæsere, der er ledere på deres områder, som ligesom vores programmer holder sig ajour med industriens konstant skiftende ansigt. Vi er stolte af at være nr. 1 i Queensland for kandidater i fuldtidsarbejde (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Uanset om vores studerende studerer online eller på campus, er vores fokus at give dem personlig support.
Hver elev har adgang til USQ's Student Relations Officers (SROs), der kan støtte dem gennem deres læringsrejse.

Kurser

De programmer, der tilbydes på USQ, er designet med det formål at forberede industrielle, internationalt anerkendte og kvalificerede kandidater. På USQ kan du studere på diplom-, bachelor-, postgraduate og forskningsniveau. Du kan også drage fordel af vores Professional Development Single Courses, Pathway programmer og engelsksprogskurser for at forbedre din karriere.

Næsten 28000 studerende fra hele Australien og rundt omkring i verden vælger at studere ved USQ inden for områderne:

 • Erhverv og handel
 • Kreative kunst og medier
 • Uddannelse
 • Ingeniør og Byggeri
 • Sundhed og Fællesskab
 • Humaniora og kommunikation
 • Informationsteknologi
 • Ret og Retfærdighed
 • videnskaber
 • Forskning
 • Engelsk Sprog og Pathway Programmer
 • Professionel udvikling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba er den oprindelige universitetscampus og er veludstyret med en bred vifte af faciliteter, der sørger for en bred vifte af studerendes behov. Den største af USQs tre campusser om sin størrelse, USQ Toowoomba tilbyder den fulde campusoplevelse med boligkvarterer og et stort udvalg af elevlivsaktiviteter, der supplerer det akademiske program.

USQ Toowoomba er beliggende i en af ​​Australiens største indlands byer, kun en times førti minutters kørsel vest for Brisbane og tæt på Toowoomba Wellcamp Airport.

USQ tilbyder også en gratis daglig buskørsel mellem USQ Toowoomba, USQ Springfield og USQ Ipswich, der giver eleverne flere muligheder og fleksibilitet til at deltage i undervisningen afhængigt af deres behov.

USQ Springfield

USQ Springfield er en frisk, moderne campus beliggende i hjertet af et af Queenslands hurtigst voksende regioner.

USQ Springfield tilbyder en bred vifte af bachelor-og postgraduate muligheder i en pulserende omgivelser kun 25 minutter fra Ipswich CBD, 45 minutter fra Brisbane City og en time fra Gold Coast.

En knudepunkt til digital produktion og ydeevne for universitetet omfatter campus en industri standard broadcast tv og radio produktionsanlæg og øvelse rum samt samarbejdsundervisning rum, helt nye laboratorier.

USQ Springfields verdensklasse flysimulator er den første af sin art i Queensland. USQs simulator er en smal kropsstråle, hvor luftfartsstudenter kan replikere et helt fly, både regelmæssige og unormale scenarier, mens de gennemfører kontrol og procedurer.

USQ Ipswich

USQ's Ipswich campus er på et arvsted i en af ​​Australiens ældste byer. Vi har været en del af Ipswich siden 2006, og da regionen vokser, udvider vi vores engagement i regionen.

USQ Ipswichs grønne campus har flotte udsigter over hele byen samt et fantastisk bibliotek med levende regnskov. Campus er 55 minutter fra Brisbane City, en time og 15 minutter fra Gold Coast, og er tilgængelig via offentlig transport. Hjemme til USQs skole for sundhed og velvære, USQ Ipswich omfatter specialbyggede paramedicinske træningsfaciliteter og nye kliniske plejelaboratorier, sportsbaner, en café og et motionscenter.

Online

Med online studie ved USQ er det nemmere end nogensinde for en undersøgelse at passe ind i dit liv. Vi er fokuserede på elevsucces, så vi gør det nemmere for dig at tilpasse vores karriereorienterede, fuldt akkrediterede grader i dit travle liv. Faktisk er vi nummer et universitet i Queensland for kandidater i fuldtidsarbejde (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Du kan studere på deltid eller på fuld tid, eller ændre din studiebelastning, efterhånden som livet forandres for dig - dit klasseværelse er så tæt på din computer.

Vores studerende, der vælger at studere online, er meget en del af vores campus-samfund og er meget velkomne til at være på campus hos os samt drage fordel af den brede vifte af faciliteter og supportydelser, vi har at tilbyde.

Online studerende kan få adgang til deres fleksible online klasseværelse, som giver dem mulighed for at vælge, hvor de studerer, når de studerer, og endda hvordan de studerer. Det er ikke underligt, at over 75% af vores studerende vælger at studere gennem denne tilstand.

International støtte til studerende

 • Gratis lufthavnssamling og overførsel til din bolig for nye ankomne studerende
 • Boligskoler og off-campus indkvartering
 • International Student Workgroup på USQ Career Hub
 • Velfærd, sundhed, rådgivning og velvære
 • Multi-faith support og services
 • Regelmæssige elevarrangementer og aktiviteter
 • Handicapressourcer.

Få mere at vide om USQ International-tjenester.

Hvor skal man bo?

Hvis du planlægger at studere på campus med USQ, er der en række indkvarteringsmuligheder, der passer til ethvert budget - alt i nærheden af ​​hver af USQ's campusser. Få mere at vide om overnatning med USQ.

Er du klar til at ansøge hos USQ?

At anvende at studere med USQ er nemt! Få mere at vide om vores ansøgningsproces, og få din ansøgning startet. Husk, at der ikke er noget gebyr for anvendelse på USQ.

Forskning

USQ er forpligtet til at udføre forskning, der ikke kun er af akademisk relevans, men er engageret med industrien og vores interessenter og bidrager til innovation, der gavner vores samfund, nationen og ud over det.

Nøglen til vores forskningskultur er at arbejde med industrien for at forstå de problemer, som sektoren står over for, og samarbejde om at udvikle nye ideer og teknologier, som har en reel indvirkning på en konkret fordel. Vi har betydelig forskningskapacitet og ekspertise inden for følgende områder;

 • Landbrug og landbrugsvirksomhed
 • Astrofysik
 • Kulturarv og arkæologi
 • Digitalt liv
 • Miljøvidenskab
 • Sundheds- og adfærdsvidenskab
 • Matematiske videnskaber og hypersonisk
 • Materialeteknik og ingeniørteknologi
 • Regionalt samfund og økonomisk udvikling

Vi er internationalt anerkendt for vores arbejde i fremtidige materialer og kompositter, der arbejder tæt sammen med internationale industripartnere og andre forskningsinstitutioner, for at bestemme levedygtige miljøvenlige løsninger på nogle af verdens største råvarer.

USQ udvikler sig også hurtigt som en global forskningsleder inden for landbrugssystemer og forvaltningen af ​​bæredygtige landdistrikter med forskning inden for miljøvidenskab, datalogi og matematik, landbrugsvidenskab og ingeniørvidenskab. Internationale forskningsprojekter i Asien hjælper blandt andet med at forbedre vanding, grøntsagsproduktion og kaffehandel.

Fra superfoods til regional kræftoverlevelse arbejder vores forskere på at forbedre livskvaliteten for alle gennem vores sundhedsforskning. Projekter omfatter adressering af de unikke behov hos regionale og landlige befolkninger med forskning inden for sundhedssystemer, videnskab og teknologi, adgang og pleje, infrastruktur og innovation. USQ forskere undersøger også potentialet for funktionelle fødevarer for at vende menneskers fedme og kroniske inflammatoriske sygdomme, hvilket giver fundamentet til i sidste ende at levere optimale sundhedsmæssige fordele for at reducere risikoen forbundet med kroniske livsstilsforstyrrelser.

Postgraduate forskerstuderende ved USQ har adgang til en bred vifte af faciliteter og er mentoreret af vores forskere og partnere for at fremme et dynamisk og givende miljø. USQ's innovative højere grad ved forskning (HDR) programmer udvide elevernes horisonter og forberede dem på udfordrende karriere inden for deres udvalgte områder, for at forbedre deres beskæftigelsesegnethed og innovationsfærdigheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se Associate Degrees » Se Online DBA » Se Online PhD » Se Online Graduate Certificates » Se Online BScs » Se Online Kursus » Se Online Bachelor » Se Online Masters » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Law Juris Doctor » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

Associate Engineering (Computer Systems Engineering)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 år November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Vær en del af fremtiden med USQ's Associate Degree of Engineering (Computer Systems Engineering) for at udvide dine karrieremuligheder og give dig mulighed for at blive engineering officer. Associate Degree of Engineering giver dig frihed til at starte arbejdet i branchen med det samme eller sætte en skridt for yderligere undersøgelse. [+]

Program, design og udvikle

Vær en del af fremtiden med USQ's Associate Degree of Engineering (Computer Systems Engineering) for at udvide dine karrieremuligheder og give dig mulighed for at blive engineering officer. Associate Degree of Engineering giver dig frihed til at starte arbejdet i branchen med det samme eller sætte en skridt for yderligere undersøgelse.

Tidligere erfaring gennem TAFE eller arbejde?

Har du allerede et diplom gennem TAFE eller erfaring gennem arbejde? Så hurtigt spore din grad med den kredit, du allerede har tjent.

Hvorfor Computer Systems?

USQs Computer Systems Engineering Degree giver dig mulighed for at fordybe dig i programmering, design og udvikling af større software- og hardwareprogrammer, samtidig med at du skaber forbindelser med medstuderende og fagfolk, der arbejder i branchen.... [-]


Associate Engineering (Mining Engineering)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 år November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

USQ's Associate Degree of Engineering (Mining) er blevet udviklet som en del af MINAD-projektet Minerals Industry National Associate Degree (MINAD), der blev oprettet af Minerals Council of Australia (MCA). Denne grad vil give dig frihed til at starte din karriere eller være en skridt til at studere yderligere. [+]

Bliv en del af minedrift

USQ's Associate Degree of Engineering (Mining) er blevet udviklet som en del af MINAD-projektet Minerals Industry National Associate Degree (MINAD), der blev oprettet af Minerals Council of Australia (MCA). Denne grad vil give dig frihed til at starte din karriere eller være en skridt til at studere yderligere.

Du vil studere planlægning, design, testning og drift af åbne og underjordiske miner, men også få mulighed for at sætte dine viden og færdigheder i praksis i klassen og på minedrift.

Emner omfatter grundlæggende matematik, anvendt mekanik, materialevidenskab, ingeniørdesign, geologi, geomekanik, konstruktion, opmåling, minedriftsteknologi og mineplanlægning.... [-]


Graduate Certificate

Graduate Certificate of Education

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 - 24 måneder February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

[+]

TESOL For at kvalificere sig til lærerregistrering i Queensland henvises til Graduate Diploma of Learning og Undervisning eller Master of Learning og Undervisning. Ikke alle kurser er tilgængelige i hver tilstand i hvert semester eller år. Studerende rådes til at kontrollere kursus og mode tilbudslister for hvert semester / år. [-]

Graduate Certificate of Education (Karriereudvikling)

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

USQ's Graduate Certificate of Education (Karriereudvikling) er ideel, hvis du arbejder i undervisning, rådgivning, træning, beskæftigelse eller samfundsudvikling roller og støtte karriereplanlægning og udvikling af studerende, kunder og organisationer. Denne kandidatattest er for nye og erfarne praktikere, der ønsker at fokusere på store billedproblemer i karriereudvikling, herunder politik, beskæftigelsesegnethed og læring. [+]

Udvid din ekspertise

USQ's Graduate Certificate of Education (Karriereudvikling) er ideel, hvis du arbejder i undervisning, rådgivning, træning, beskæftigelse eller samfundsudvikling roller og støtte karriereplanlægning og udvikling af studerende, kunder og organisationer. Denne kandidatattest er for nye og erfarne praktikere, der ønsker at fokusere på store billedproblemer i karriereudvikling, herunder politik, beskæftigelsesegnethed og læring.

Undersøg fleksibilitet

Efter at have afsluttet Graduate Certificate of Education (Karriereudvikling) med et minimum GPA på 4,0, vil du have mulighed for at tage æren fra dine studier og fortsætte med at fuldføre Master of Education (Karriereudvikling).... [-]


Graduate Certificate of Education (læseplan og pædagogik)

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

USQ's Graduate Certificate of Education (læseplan og pædagogik) er ideel til eksisterende og håbende uddannelsesledere, der ønsker at forbedre deres viden om læseplaner og pædagogisk praksis i nutidige uddannelsesmæssige rammer. [+]

Styrke dine uddannelsesmæssige færdigheder

USQ's Graduate Certificate of Education (læseplan og pædagogik) er ideel til eksisterende og håbende uddannelsesledere, der ønsker at forbedre deres viden om læseplaner og pædagogisk praksis i nutidige uddannelsesmæssige rammer.

Videreuddannelse

Efter at have afsluttet Graduate Certificate of Education (Curriculum and Pædagogik) med et minimum GPA på 4,0, vil du have mulighed for at tage æren fra dine studier og fortsætte med at fuldføre Master of Education (læseplan og pædagogisk lederskab).

Hvis du ikke opnår en GPA på 4,0, kan du have mulighed for at fortsætte dine studier med et diplom på uddannelse (læseplan og pædagogisk lederskab), før du går videre til en uddannelsesuddannelse (læseplan og pædagogisk lederskab) (forudsat anden programindgang kravene er opfyldt).... [-]


Graduate Certificate of Education (Rådgivning i uddannelsesmæssige sammenhænge)

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Ønsker du at udvide din undervisningskarriere til vejledning og rådgivning som vejledende, vejledende eller rådgiver? Graduate Certificate of Education (Counseling in Educational Contexts) vil hjælpe dig med at forberede dig til at gøre denne overgang. [+]

Gør en forskel i andres liv

Ønsker du at udvide din undervisningskarriere til vejledning og rådgivning som vejledende, vejledende eller rådgiver? Graduate Certificate of Education (Counseling in Educational Contexts) vil hjælpe dig med at forberede dig til at gøre denne overgang.

Udvikle grundlæggende rådgivningskompetencer og forståelse af de centrale spørgsmål, der står overfor eleverne, og hvordan dagens fagfolk inden for uddannelse tager fat på dem. Denne specialisering vil introducere dig til de centrale teorier og praksis for rådgivning i uddannelseskontekster. Du vil have mulighed for at gennemføre et kursus i mental sundhed fremme og intervention eller svar på børnemishandling og forsømmelse.... [-]


Graduate Certificate of Education (Voksen, Professionel og Arbejdspladsindlæring)

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Læring stopper ikke, når vi forlader skolen. Det er nu en iboende del af det moderne arbejdsmiljø. Der er en stigende efterspørgsel efter lærere, der er i stand til at designe, implementere og levere en række læringsmuligheder for voksne på arbejdspladsen og i det bredere samfund. [+]

Udforsk uddannelsesmuligheder

Læring stopper ikke, når vi forlader skolen. Det er nu en iboende del af det moderne arbejdsmiljø. Der er en stigende efterspørgsel efter lærere, der er i stand til at designe, implementere og levere en række læringsmuligheder for voksne på arbejdspladsen og i det bredere samfund.

USQ's Graduate Certificate of Education (Voksen, Professionel og Workplace Learning) giver dig mulighed for at studere lettere læring uden for skolens indstillinger. Designet til at klare dig i dit arbejdsmiljø, med læring der er relevant og nyttig, giver denne grad dig mulighed for at gennemføre et arbejdsbaseret projekt til vurdering.

Yderligere studier

Efter at have afsluttet Graduate Certificate of Education (Voksen, Professionel og Arbejdspladsindlæring) med et minimum GPA på 4,0, vil du have mulighed for at tage æren fra dine studier og fortsætte med at fuldføre Master of Education (Voksen, Professionel og Arbejdspladsindlæring ).... [-]


Graduate Certificate of Professional Studies

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Graduate Certificate of Professional Studies af specielt designet til fagfolk til at udvikle deres færdigheder og få en postgraduate kvalifikation samtidig opretholde deres nuværende beskæftigelse position. [+]

Illustrer dit høje ekspertise

Graduate Certificate of Professional Studies af specielt designet til fagfolk til at udvikle deres færdigheder og få en postgraduate kvalifikation samtidig opretholde deres nuværende beskæftigelse position.

Du vil være i stand til at kombinere dine studier med projekter og forskning på dit fagområde, hvilket giver fordele for både dig og din arbejdsplads. Professional Studies er en moderne måde at åbne universitets læringsmuligheder og kvalifikationer for travle fagfolk.

Karrieremuligheder

Ved at gennemføre Graduate Certificate of Professional Studies vil du få en postgraduate uddannelse, der illustrerer det høje niveau af ekspertise, du har fået i dit erhverv, bidrage til din organisation og til din egen udvikling og karriere.... [-]


Graduate certifikat virksomhed (gcbu)

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 - 24 måneder February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

Uanset om du har studeret virksomhed før, har relevant erhvervserfaring uden at studere eller har studeret et ikke-relateret område, kan USQ's Graduate Certificate of Business udvide dine karrieremuligheder med en postgraduate-kvalifikation. [+]

Advance på din arbejdsplads med en postgraduate uddannelse

Uanset om du har studeret virksomhed før, har relevant erhvervserfaring uden at studere eller har studeret et ikke-relateret område, kan USQ's Graduate Certificate of Business udvide dine karrieremuligheder med en postgraduate-kvalifikation.

Du kan vælge at studere:

En erhvervsøkonomisk specialisering, hvor du vælger fire kerneaktiviteter fra Master of Business Administration. Hvis du ønsker at fortsætte og studere Master of Business Administration, skal du vælge denne specialisering. En generel specialisering, hvor du kan vælge mellem fire postgraduate Business and Commerce kurser, eller fra et andet studieområde med universitets godkendelse, for at tilpasse din grad til dine krav. A Navngivet specialisering Hvor du kan vælge at specialisere sig i et område, herunder: Agribusiness (ikke tilgængelig i 2017) Big Data og Visualisering business administration Virksomhedsledelse (tilgængelig fra semester 2, 2017) Krisestyring Digital Marketing Analytics (tilgængelig fra semester 2, 2017) DIGITAL TRANSFORMATION Nød- og katastrofekommunikation (tilgængelig fra semester 2, 2017) Enterprise Leadership finansiering Global Business Management international business Professionel Kommunikation Project Leadership Projektledelse Property Development og Ledelse Strategisk Human Resource Management Strategic Marketing Bæredygtig Erhvervsudvikling Hvis du ønsker at gå videre og studere Master of Business og Innovation, Master of Project Management, Master of Information Systems eller Master of Professional Accounting skal du vælge en navngivet specialisering. ... [-]

Graduate Diploma

HD virksomhed (gdbz)

Online på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

Ønsker du at udvide dine karrieremuligheder eller foretage specialiseret postgraduate studie i erhvervslivet? Med en bred vifte af specialer, eller evnen til at skræddersy en grad, der passer til dine interesser, USQ Graduate Diploma of Business giver dig mulighed for at tilpasse din undersøgelse interesser til områder, der bedst understøtter din virksomhed karriereønsker. [+]

Udvid din business færdigheder og viden

Ønsker du at udvide dine karrieremuligheder eller foretage specialiseret postgraduate studie i erhvervslivet? Med en bred vifte af specialer, eller evnen til at skræddersy en grad, der passer til dine interesser, USQ Graduate Diploma of Business giver dig mulighed for at tilpasse din undersøgelse interesser til områder, der bedst understøtter din virksomhed karriereønsker. Den HD of Business 'fleksibilitet giver dig også mulighed for at vælge to specialiseringer.

Du kan vælge en specialisering fra:

Agribusiness (ikke tilgængelig i 2017) Big Data og Visualisering business administration BUSINESS LEDERSKAB Krisestyring Digital Marketing Analytics DIGITAL TRANSFORMATION Nød- og katastrofekommunikation Enterprise Leadership finansiering Generelt Global Business Management international business Projektledelse Professionel Kommunikation Strategisk Human Resource Management Strategic Marketing Bæredygtig Erhvervsudvikling. ... [-]

Postgraduate Certificate

Graduate Certificate of Education (Anvendt Lingvistik)

Online på universitet Fuldtid Deltid 6 måneder November 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

USQ's Graduate Certificate of Education (Anvendt Lingvistik) er ideel, hvis du arbejder med andresprogede højttalere og deres lokalsamfund eller inden for talterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller træning i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikationsstyring og tværkulturel interaktion. [+]

Forbedre din viden i Anvendt Lingvistik

USQ's Graduate Certificate of Education (Anvendt Lingvistik) er ideel, hvis du arbejder med andresprogede højttalere og deres lokalsamfund eller inden for talterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller træning i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikationsstyring og tværkulturel interaktion.

Denne fire-gradige grad giver dig mulighed for at forbedre din viden og færdigheder som en facilitator for at lære i andre sproglige sammenhænge og kritisk reflektere over sprogrelaterede spørgsmål.

Pathway til videre undersøgelse

Efter at have afsluttet Graduate Certificate of Education (Anvendt Lingvistik) med et minimum GPA på 4,0, vil du have mulighed for at tage æren fra dine studier og fortsætte med at fuldføre Master of Education (Anvendt Lingvistik).... [-]


Videoer

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Kontakt

University of Southern Queensland

Adresse, linje 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Hjemmeside http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Adresse, linje 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 Australia Online, Australien
Telefon undefined