The Eagle Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden begyndelsen i 2003 har The Eagle Academy været Australiens bedste valg for australske og internationale studerende på udkig efter et komplet sports-, fitness- og rekreative akademi med mange muligheder. Eagle Academy forbedrer løbende og ændrer sine kursustilbud for at give vores elever præcis det, de ønsker. Vi har nu engelsk og business kurser!

Eagle Academy har kvalifikationer og kurser i Business, engelsk sprog, udendørs rekreation, sport og rekreation og fitness for at øge sin vifte af nyttige kurser for dem, der søger beskæftigelse i sportsforeninger, gymnastik, turisme, gæstfrihed eller andre forretningsområder. Kast i vores berømte venlige service, og det er nemt at se, hvorfor over 500 studerende fra alle kontinenter har valgt at studere på Eagle Academy i det forløbne år.

Vores mål er at give en høj kvalitet af undervisning og coaching i højkvalitets omgivelser til en rimelig pris for at give vores studerende en klar fordel frem for andre.

Vi arbejder sammen med andre førende sportsacademier og center for at levere vores programmer (se nedenfor). Ved at bruge disse specialiserede akademier, alle ledere i deres valgte sport, får vi adgang til en række højkvalificerede træner og bedste faciliteter i Australien.

Om studerende er interesseret i almen idræts- eller rekreativ viden som ernæring eller sportsadministration instruktør kurser i Fitness, Surfing eller andre vandaktiviteter; en karriere i erhvervslivet; eller at forbedre deres færdigheder i talte og skriftlige engelsk; vi kan imødekomme deres behov.

Vi har nu campusser i Fortitude Valley, Carina, Broadbeach og Coolangatta!

Vi ønsker dig velkommen til akademiet og stoler på at dit valgte kursus er alt, hvad du håbede på, at din sportslige, fitness, forretning, rekreation eller engelsk evne forbedres, og vigtigst af alt, at du nyder din tid hos os. Lad os vide, om vi kan til enhver tid være til hjælp.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Advanced Diplomas » Se Certificates » Se Diplomas » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Advanced Diploma of Leadership and Management

på universitet Fuldtid 18 måneder Åben tilmelding Australien Southport Brisbane Coolangatta + 2 mere

[+]

I betragtning af vores indeslutninger og de faciliteter, du får brug for, vil du se, at ingen konkurrenter kan matche vores priser for værdi. Hvis du ikke er enig, giver os en konkurrents tilbud skriftligt, og vi føler dig overbeviste om, at vi kan slå det for dig.

Forudsætninger: Studerende kan ansøge om anerkendelse af forudgående uddannelse eller direkte kredit. Dette kan reducere kursetid.

Studerende skal studere alle 12 enheder nedenfor for at opnå kvalifikationen.

[-]

Certificate

Certifikat iii i erhvervslivet

Online på universitet Deltid 6 måneder Åben tilmelding Australien Southport Brisbane Coolangatta + 3 mere

Denne kvalifikation afspejler de forskellige roller hos enkeltpersoner på tværs af forskellige industrisektorer, der anvender en bred vifte af kompetencer ved hjælp af et vis skøn, dømmekraft og relevant teoretisk viden. De kan yde teknisk rådgivning og støtte til et team. [+]

Denne kvalifikation afspejler de forskellige roller hos enkeltpersoner på tværs af forskellige industrisektorer, der anvender en bred vifte af kompetencer ved hjælp af et vis skøn, dømmekraft og relevant teoretisk viden. De kan yde teknisk rådgivning og støtte til et team. Nøglekunderne for denne kvalifikation er indenlandske og internationale studerende, der ønsker at arbejde som kundeservice rådgiver, data entry operator, general clerk, administration officer eller tekstbehandler.

Kursuslængde:

6 måneder (28 uger, bestående af 20 ugers undervisning og 8 ugers ferie).

Studerende kan påbegynde en studie med induktion på en mandag som godkendt af direktøren, og generelle klasser opererer ugens uger undtagen ferieperioder (Se Akademiens akademiske kalender).... [-]


Certifikat III i Fitness

Online på universitet Deltid 12 måneder Åben tilmelding Australien Southport Brisbane + 2 mere

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at være kompetent i en række aktiviteter og funktioner, der kræver selvstændigt arbejde inden for et defineret område af motion instruktion situationer og aktiviteter. [+]

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at være kompetent i en række aktiviteter og funktioner, der kræver selvstændigt arbejde inden for et defineret område af motion instruktion situationer og aktiviteter. Kvalifikationsresultater omfatter at give øvelsesinstruktion til grupper, hold eller gym-programmer. Arbejde kan udføres på steder som fitnesscentre, fitnessfaciliteter, puljer, fællesfaciliteter eller udendørs miljøer.

Kursuslængde: 12 måneder (52 uger, bestående af 40 ugers undervisning og 12 ugers ferie).

Studerende kan påbegynde en studie med induktion på en mandag som godkendt af direktøren, og generelle klasser virker alle uger undtagen ferieperioder (se semester- og semesterblad).... [-]


Diploma

Diplom Of Business

på universitet Fuldtid 9 måneder Åben tilmelding Australien Southport Brisbane Coolangatta + 2 mere

[+]

Denne kvalifikation er også velegnet til behovene hos personer med lidt eller ingen erhvervserfaring, men som besidder sund teoretiske business-færdigheder og viden, som de gerne vil udvikle sig for at skabe yderligere uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder.

I betragtning af vores indeslutninger og de faciliteter, du får brug for, vil du se, at ingen konkurrenter kan matche vores priser for værdi. Hvis du ikke er enig, giver os en konkurrents tilbud skriftligt, og vi føler dig overbeviste om, at vi kan slå det for dig.

Forudsætninger: Studerende kan ansøge om anerkendelse af forudgående uddannelse eller direkte kredit. Dette kan reducere kursetid. BSBADM506 Administrer business dokument design og udvikling [-]

Kursus

ELICOS Intensive Spoken and Written English Course (Beginner – Advanced)

på universitet Fuldtid 12 måneder Åben tilmelding Australien Southport Brisbane + 1 mere

[+]

Visa elever bør være opmærksomme på, at agenter kan handle på vores vegne for at rekruttere studerende. Disse agenser er opført på vores hjemmeside.

Niveau

[-]

Videoer

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Kontakt

Adresse, linje 1 56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Australien