Tec-NQ

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

På Tec-NQ er handler en karriere af første valg. Tec-NQ er en registreret træningsorganisation (RTO) og en gymnasium, der har været i drift siden 2007. Tec-NQ tilbyder en række uddannelses- og uddannelsesprogrammer til Townsville og North Queensland-regionen, herunder fuldtids lærlingeuddannelse, efterspørgselsindustriuddannelse, præ-beskæftigelsesprogrammer og skolebaserede lærlingeprogrammer.

Vores historie

Oprindeligt blev grundlagt som Australian Technical College North Queensland organisationen finansieret som en del af de føderale regeringers australske tekniske kollegiums program. 2009 lukning af dette program og lanceringen af ​​Tec-NQ som en uafhængig organisation i begyndelsen af ​​2010.

Tec-NQ er vokset gradvist siden starten og i øjeblikket studerende og lærlinge inden for tømrerarbejde, VVS, Elektroteknologi, Automotive, Engineering og IT.

I 2015 har Tec-NQopenet en Regional Training Accommodation Facility (RTAF) for både regionalt baserede studerende og lærlinger.

Tec-NQ leverer også certifikat 111 i elektroteknologi i Mackay til lærlingeuddannelse. Studerende skal være ansat som lærling inden for branchen.

Tec-NQ's bestyrelse og personale er stolte af at tjene lokalsamfundet.

Vores forskel

Hvorfor vælge TEC-NQ?

 • Vi er lokale
 • Fleksible træningsmuligheder
 • Samarbejdsmæssig tilgang
 • Personlig betjening
 • Ekspertlærere
 • State-of-the-art faciliteter

Vores træningsmodel

 • For at give mere tid til, at din lærling skal arbejde og hjælpe din virksomhed til at vokse, er vores træningsmodel en strømlinet funktionel vej for din lærling for at opnå maksimal praktisk færdighed og viden for at blive kvalificeret hurtigere.
 • Uddannelse : Vi kommer til din arbejdsplads for at gennemføre træning og vurdering med lærlingen.
 • e-læring : Vores e-learning platform giver mulighed for selvstændig læring mellem kontakt med facilitator, der giver mindre tid ud af arbejdspladsen.
 • College-baseret træning : Hvor identificeret Tec-NQ vil tilbyde blok træning ved hjælp af college workshops giver mulighed for vital praktisk træning, der måske ikke opnås på arbejdspladsen.
 • Kompetencevurderingsprocesser : For erfarent personale, der aldrig har opnået en kvalifikation i deres handel, er vi i stand til at gennemføre en hurtig kompetenceproces, der vurderer medarbejdernes nuværende færdigheder i forhold til de nationale uddannelsespakningsstandarder for hurtig gennemførelse af kvalifikationen. Denne proces er brugervenlig og hurtig, hvilket gør det muligt for erfarne medarbejdere at opnå en fagkvalifikation på kort tid.

Fordele ved blandet læring

 • Tec-NQs leveringsmodel giver mulighed for mere fleksibilitet i, hvor ofte din lærling trækkes tilbage fra arbejdspladsen for at udføre træning, så du bedre kan styre dig og din nuværende arbejdsbyrde.
 • Lærlinge sikres gennem flere træningsmetoder for at sikre, at de forbliver engagerede og fremskridt efter behov.
 • Træning på arbejdspladsen gør det muligt for dine lærlinger at udvikle sig i deres eget tempo og ikke opbevares af andre lærlinge i blok træning. Tilgængelig blokuddannelse forhandles ved tilmelding og løber kun i 2 uger, så din lærling hurtigere kan komme tilbage på arbejdspladsen.
 • Tec-NQ er i stand til at gennemføre træning på arbejdspladsen, der vedrører det arbejde, der i øjeblikket udføres på besøgstidspunktet. Fx: Hvis din lærling laver drejebænk, kan Tec-NQ tilpasse sig ved at træne og vurdere din lærling på de kompetencer, der vedrører drejebænk.

Placeringer

Townsville City

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Townsville City, Queensland, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: