Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om SSBT

Vi er en alsidig, multikulturel, erhvervsuddannelse institut, der giver etablerede veje til uddannelse af høj kvalitet sikrer din fremtid skinner lysere.

Vi inviterer dig til at komme og studere under vores store sydlige himmel.

historie

Sydney School of Business and Technology blev etableret i 1999 for at opfylde behovene i den nye DOT.COM erhvervslivet. I 2000 blev SSBT et aktieselskab. I samme år vandt SSBT Registreret Training Organisation (RTO) status og blev også Commonwealth register over institutioner og kurser for udenlandske studerende (CRICOS) registreret.

Vi valgte Sydney og CBD som foretrukne placering i betragtning af udenlandske studerende. Vi har mange års erfaring i at tilbyde ydelser til udenlandske studerende, vi har oplevet ledelsesteam og kvalificerede undervisere til at levere uddannelse af høj kvalitet til både indenlandske og udenlandske studerende.

Shine Brighter

SSBT ønsker du at have en dynamisk fremtid. Vi mener, at åbne bøger og åbent sind føre til nye oplevelser og spændende eventyr. Undersøgelse i vores konstant udvikling institut og tilpasse sig denne fremrykkende teknologiske verden.

Lad os hjælpe dig med at udvide din horisont, skinne lysere!

Placeringer

Sydney

Address
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien