Phoenix Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Principal budskab Velkommen til Perth, Western Australia - Gateway til Australien, en by med en misundelsesværdig klima og en venlig, sikkert miljø.

Phoenix Academy er et fuldt australsk ejet og drevet familievirksomheden.

Vi er stolte af at dele med dig:

En smuk og unik haven campus, 10 minutter fra CBD. En bedste praksis Institution tilbyder kvalitet i verdensklasse undervisning. En placering i en af ​​de bedste livsstil byer i verden. Undervisning og administration personale forpligtet til at opnå dine mål.

Siden vores etablering i 1989 vores motto har altid været "We Care". Vi faktisk pleje meget, at dine behov og forventninger ikke kun opfyldt, men overskredet! Jeg er altid klar til at tale med de studerende personligt.

Robynne Walsh B.Ed M. Ed Principal og direktør

Phoenix Advantage

Smuk have campus. International befolkning. Små klasser. Klasseværelser udstyret med de nyeste pædagogiske teknologier. Erfarne og højt kvalificerede undervisere. Fremragende computing og internettjenester samt på campus WiFi. Online læring muligheder. Komplet udvalg af eksamen kurser. Fliexible kurser der passer til alle behov og niveauer. Innovation og fleksibel læseplan. Stærkt fokus på talefærdigheder. Fuld Orientering Program og Placement Test ved ankomsten. Erhvervserfaring / praktik programmer. Adventure Travel Centre og tjenester. Rekreative faciliteter inden for gåafstand. På campus Residence (Beatty Lodge) Hyggeligste og bedste homestay familier i Perth. Internet baserede Phoenix sprogfærdighedseksam (iPEPT)

På 25 år er 36.000 studerende fra mere end 50 lande er blevet hilst velkommen i lufthavnen, afregnes til en kærlig værtsfamilie familie eller ind i bopæl studerende og plejes i en kvalitet sprogprogram.

Disse 36.000 elever har altid været i seværdigheder i Robynne og Brian, der med deres team af loyale og engagerede medarbejdere har gjort det til deres mission at give hver elev en følelse af at de er lige så vigtige som Megumi og Kaz var i 1989.

Marie Gorman, manager Studenterservice er et værdsat medlem af selskabet efter 23 år Kate Tarrant som Senior Director også markerer sit 23 år. Ann Lyall den Demi Pair / Au Pair manager har 21 år under hendes bælte, som gør vores registrator, Jessica Gorman og direktør for Young Learners Program Margaret Stuart. Mark Belton vores General Manager har opnået 15 år med virksomheden som har vores Academic Director, Lisa Barbagiovanni og Ledere af vores læreruddannelse Division, Antony Atkinson og Daniela Multari.

Stabiliteten og sikkerheden af ​​de ansatte betyder, at løbende forbedringer sker og systemer fungerer godt. Alle har en følelse af stolthed og præstation i at være en del af Phoenix holdet.

Fester i løbet af året omfattede agent cocktailparties, studerende parter, 25th Anniversary stipendier og anerkendelser til medarbejdere og studerende.

Placeringer

Perth

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, Western Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 9235 6000