Læs den officielle beskrivelse

Principal budskab Velkommen til Perth, Western Australia - Gateway til Australien, en by med en misundelsesværdig klima og en venlig, sikkert miljø.

Phoenix Academy er et fuldt australsk ejet og drevet familievirksomheden.

Vi er stolte af at dele med dig:

En smuk og unik haven campus, 10 minutter fra CBD. En bedste praksis Institution tilbyder kvalitet i verdensklasse undervisning. En placering i en af ​​de bedste livsstil byer i verden. Undervisning og administration personale forpligtet til at opnå dine mål.

Siden vores etablering i 1989 vores motto har altid været "We Care". Vi faktisk pleje meget, at dine behov og forventninger ikke kun opfyldt, men overskredet! Jeg er altid klar til at tale med de studerende personligt.

Robynne Walsh B.Ed M. Ed Principal og direktør

Phoenix Advantage

Smuk have campus. International befolkning. Små klasser. Klasseværelser udstyret med de nyeste pædagogiske teknologier. Erfarne og højt kvalificerede undervisere. Fremragende computing og internettjenester samt på campus WiFi. Online læring muligheder. Komplet udvalg af eksamen kurser. Fliexible kurser der passer til alle behov og niveauer. Innovation og fleksibel læseplan. Stærkt fokus på talefærdigheder. Fuld Orientering Program og Placement Test ved ankomsten. Erhvervserfaring / praktik programmer. Adventure Travel Centre og tjenester. Rekreative faciliteter inden for gåafstand. På campus Residence (Beatty Lodge) Hyggeligste og bedste homestay familier i Perth. Internet baserede Phoenix sprogfærdighedseksam (iPEPT)

På 25 år er 36.000 studerende fra mere end 50 lande er blevet hilst velkommen i lufthavnen, afregnes til en kærlig værtsfamilie familie eller ind i bopæl studerende og plejes i en kvalitet sprogprogram.

Disse 36.000 elever har altid været i seværdigheder i Robynne og Brian, der med deres team af loyale og engagerede medarbejdere har gjort det til deres mission at give hver elev en følelse af at de er lige så vigtige som Megumi og Kaz var i 1989.

Marie Gorman, manager Studenterservice er et værdsat medlem af selskabet efter 23 år Kate Tarrant som Senior Director også markerer sit 23 år. Ann Lyall den Demi Pair / Au Pair manager har 21 år under hendes bælte, som gør vores registrator, Jessica Gorman og direktør for Young Learners Program Margaret Stuart. Mark Belton vores General Manager har opnået 15 år med virksomheden som har vores Academic Director, Lisa Barbagiovanni og Ledere af vores læreruddannelse Division, Antony Atkinson og Daniela Multari.

Stabiliteten og sikkerheden af ​​de ansatte betyder, at løbende forbedringer sker og systemer fungerer godt. Alle har en følelse af stolthed og præstation i at være en del af Phoenix holdet.

Fester i løbet af året omfattede agent cocktailparties, studerende parter, 25th Anniversary stipendier og anerkendelser til medarbejdere og studerende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Phoenix Academy

Dette program er designet til australske og internationale studerende på forhånd bachelor niveau, der har brug for en bro mellem de tidligere akademiske studier og de fag ... [+]

Dette program er designet til australske og internationale studerende på forhånd bachelor niveau, der har brug for en bro mellem de tidligere akademiske studier og de faglige krav i australske universiteter. Programmet er en Certificate IV kursus under den australske referenceramme for kvalifikationer. På en vellykket afslutning af programmet, de studerende er berettiget til direkte adgang til Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University & Monash University og andre universiteter i valg på første års niveau.

HVEM ER DETTE TIL?

År 11 & 12 kandidater, der ønsker at påbegynde deres studier på universitetet i det første år af en Bachelor of Business eller Commerce i en vestlig australsk universitet, men som:... [-]

Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Phoenix Academy

Phoenix Diploma of Business giver de studerende en vej til andet år universitet. På en vellykket afslutning af Diploma of Business, og som opfylder universitetets minimum ... [+]

Phoenix Diploma of Business giver de studerende en vej til andet år universitet. På en vellykket afslutning af Diploma of Business, og som opfylder universitetets minimum adgangskrav, dimitteret studerende fra Diploma of Business er i stand til at overføre til den relevante bachelor-grad program med et år med avanceret stående på Curtin, Murdoch og Edith Cowan universiteter.

Diplom Forretning (Direct Entry) inkorporerer BSB40212 Certificate IV i Business.

HVEM ER DETTE TIL?

År 11 & 12 kandidater, der ønsker at fuldføre en Bachelor of Business eller Commerce i en vestlig australsk universitet, men som:

måske ikke har mødt universitetets akademiske indrejsebetingelser måske ikke har mødt universitetets engelsksprogede indrejsebetingelser ønsker mulighed for at spole spore deres studier ville foretrække at studere det første år af universitet i en mindre mere støttende miljø HVAD HANDLER DET OM? ... [-]
Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Phoenix Academy

Phoenix Academy Akademisk engelsk - University Preparation Kurset er godkendt, så de opfylder de engelske sprogkrav for direkte adgang (ingen IELTS nødvendigt), på Wester ... [+]

Akademisk engelsk - University Preparation (EAP)

Phoenix Academy Akademisk engelsk - University Preparation Kurset er godkendt, så de opfylder de engelske sprogkrav for direkte adgang (ingen IELTS nødvendigt), på Western Australiens Curtin, Murdoch og Edith Cowan universiteter på både en bachelor og kandidatniveau.

HVEM ER DETTE KURSUS FOR?

Dette kursus er designet til studerende, der ikke opfylder kravene til universitetet engelsk indrejse enten bachelor eller kandidatniveau.

HVAD HANDLER DET OM?

Dette kursus udvikler Akademisk engelsk og studiefærdigheder er nødvendige for at få succes i studiet på en tertiær niveau i Australien. Kursus komponenter omfatter:

... [-]
Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
36 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Phoenix Academy

Akademisk engelsk for High School Forberedelse Program køres fra Akademiets Perth city campus i en fredelig have indstilling, som ligger kun 10 minutter fra byens centrum ... [+]

"Formålet med Phoenix Akademisk engelsk for High School Forberedelse Program er at forberede eleverne til at indtaste gymnasieuddannelse i Australien."

Phoenix ACADEMY

Akademisk engelsk for High School Forberedelse Program køres fra Akademiets Perth city campus i en fredelig have indstilling, som ligger kun 10 minutter fra byens centrum. Byen Campus omfatter også Beatty Lodge (self-catering på campus indkvartering) bør forældre og familier beslutter at besøge fra udlandet. Studerende kommer fra hele verden for at studere i Akademiets Akademisk engelsk for High School Forberedelse Program, og dette statsborgerskab mix sikrer en kulturelt følsom og sikkert miljø for unge.

... [-]
Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Phoenix Academy

En undersøgelse og arbejdsprogram for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Working Holiday Visa og opleve den 'rigtige' Australien. ... [+]

En undersøgelse og arbejdsprogram for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Working Holiday Visa og opleve den 'rigtige' Australien.

Maksimer dine beskæftigelsesmuligheder ved at forbedre dine daglige og arbejdsplads kommunikationsevner Få et job i en af ​​de stærkeste økonomier i verden i dag NEW GENERATION ENGELSK (aftenskoler)

En alvorlig engelsk program, hvor læring er fleksibel og er designet til at få dig, hvor du ønsker at være, og stadig efterlade dig tid til at nyde dit liv!

GENERELT ENGELSK (DAY KLASSER):

Studere en General engelsk kursus og udvikle dine globale kommunikationsevner

GLOBAL BUSINESS SKILLS

Global Business Skills fokusere på de bløde færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globale erhvervsklima.... [-]

Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
6 - 17 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Phoenix Academy

En alvorlig engelsk program, hvor læring er fleksibel og er designet til at få dig, hvor du ønsker at være, og stadig efterlade dig tid til at nyde dit liv! ... [+]

New Generation English En alvorlig engelsk program, hvor læring er fleksibel og er designet til at få dig, hvor du ønsker at være, og stadig efterlade dig tid til at nyde dit liv! Klasser fra elementære niveau opad - veje til yderligere undersøgelser til rådighed Valgfri Special Focus Klasser Adgang til Online English Learning Resources Niveauer: Elementære (A1 +) til Intermediate (B1) generel english / IELTS forberedelse Designet til at forberede de studerende til IELTS General og Akademiske eksaminer, samt forbedre General engelskkundskaber. Fokuserer på eksamen opgaver og strategier i de fire eksamener og leveres som en rullende læseplan med hver uge bliver d... [-]
Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Phoenix Academy

Udvikle din Global Human Capital med en tilpasset australske Sabbatår Program på Phoenix Academy. ... [+]

Udvikle din Global Human Capital med en tilpasset australske Sabbatår Program på Phoenix Academy.

GLOBAL BUSINESS SKILLS

Global Business Skills fokusere på de bløde færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globale erhvervsklima.

CERTIFIKAT IV IN BUSINESS (BSB40212) Eksamensbevis for BUSINESS - ARBEJDE READY (BSB50207) Cambridge First Certificate in English

Tilmeldingsgebyr: 225 $

[-]
Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Learn English with Creative Teaching