Læs den officielle beskrivelse

Pacific College of Technology er en prisbelønnet registreret leverandør af erhvervsuddannelserne, der tilbyder kurser i Regnskab, Forretning, Ledelse og informationsteknologi. Ved at udfylde et diplom / avanceret diplom med os, de studerende åbne en vej til at indgå i de fleste universiteter i Australien og er godt forberedt til det virkelige liv arbejde.

Top 10 grunde til at vælge Pacific College of Technology

Kollegiet er ASQA godkendt og CRICOS registreret. Alle vores kurser følger referenceramme australske kvalifikationer og opfylder AQTF standarder. Vi har højt kvalificerede og støttende personale til at hjælpe dig problemfrit overgangen til at studere i Sydney. Vi tilbyder en meget konkurrencedygtig prisstruktur. Du kan overføre kredit tjent på Pacific College of Technology på universitetet. Skolen har fleksible klasse tider (aftener og weekender er tilgængelige). Kurser på Pacific College of Technology giver dig de rette færdigheder og viden til at lykkes i et dynamisk arbejdsmiljø. Vores lærerstab giver hands-on, praktisk uddannelse i en high-tech og innovativt miljø. Der er et godt udvalg af udvalgte kurser, der passer til dine behov. Kollegiet er bekvemt placeret lige ved siden af ​​Auburn Station i hjertet af Sydney, Australien.

Hands-on, praktisk uddannelse

Vi fokuserer på de praktiske færdigheder, du har brug for at være i stand til at udføre i dit valgte karriere. Vi giver dig en solid forankring i teorien, så lære dig at anvende det til den virkelige verden business situation.

Anerkendt af australske universiteter

Alle vores kurser er regering godkendte, så de er anerkendt af australske universiteter og højere læreanstalter. Ved at tage et diplom (eller derover) med Pacific College of Technology, kan du få kredit for en bacheloruddannelse.

Forbered universitetet

Vi hjælper dig med at forberede til videre uddannelse på et australsk universitet ved at undervise dig vitale akademiske færdigheder som essay, rapport og opgaveskrivning, forske, henvisninger og kritisk analyse.

En fornøjelig oplevelse læring

Du vil nyde din tid i Australien med vores afslappet og venlig campus atmosfære. Plus, vil vi hjælpe dig med at have det sjovt ved at sponsorere aktiviteter som ture til attraktioner Sydney, grill og sportsturneringer.

Om Sydney

Kollegiet er beliggende i Auburn, hvilket er ca. 20 km fra Sydney CBD. Kollegiet er beliggende 2 minutters gang fra Auburn Railway Station, som giver eleverne mulighed for at nyde bekvemme transportmuligheder, nærliggende indkøbscentre, markeder, restauranter og underholdning. Sydney giver en af ​​de bedste miljøer for unikke læring og sociale erfaringer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Pacific College of Technology

Dette kursus er designet til studerende, der ønsker at udvikle færdigheder og viden i planlægning, ledelse, administration, løn, at opretholde en arbejdsgruppe netværk, o ... [+]

Dette kursus er designet til studerende, der ønsker at udvikle færdigheder og viden i planlægning, ledelse, administration, løn, at opretholde en arbejdsgruppe netværk, organisatoriske og forretningsmæssige optegnelser, dokument design og udvikling, styring af de menneskelige ressourcer og koordinering af teams eller mellemledere i små, mellemstore og store organisationer.

Adgangskrav Pathways

Adgangen til dette program kan opnås gennem følgende veje:

Kvalifikation vej

Dette omfatter enhver kvalifikation afsluttet, som anført i de faglige kvalifikationer reglerne nedenfor. kan ydes Ansøgere med relevante tidligere tertiære undersøgelser, der opfylder en del af de faglige krav i kurset 'kredit' og / eller adgang til kurset med "avanceret stående«. Se Student Handbook for detaljerne på Advanced stående.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Pacific College of Technology

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at planlægge, designe, styre og overvåge en informations- og kommunikations virksomhedens teknologi (I ... [+]

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at planlægge, designe, styre og overvåge en informations- og kommunikations virksomhedens teknologi (IKT) netværk som selvstændig it-specialist eller som del af et team med ansvar for avancerede IKT netsikkerhed systemer. Kvalifikationen har et højt niveau, IKT teknisk base med passende sikkerhedsforanstaltninger enheder og evnen til at specialisere sig i en række områder, herunder stemme, trådløs, netværk infrastruktur og bæredygtighed.

Efter en vellykket gennemførelse af alle enheder i dette kursus, er studerende berettiget til Advanced Diploma of Network Security-ICT60215. Mulige stillingsbetegnelser er relevante for denne kvalifikation omfatter:... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Pacific College of Technology

Dette kursus er beregnet til personer, der arbejder og / eller ønsker at arbejde i den professionelle regnskabs job roller inden for finansielle tjenesteydelser og andre ... [+]

Dette kursus er beregnet til personer, der arbejder og / eller ønsker at arbejde i den professionelle regnskabs job roller inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier.

Studerende vil lære at hjælpe ledende revisorer og foretage opgaver i en bred vifte af manuelle og edb-baserede regnskabsmæssige funktioner, herunder skatteplanlægning, finansiel modellering, intern og ekstern revision, finansiel planlægning styring, personlige økonomiske planlægning og forvaltning af et team eller afdeling.

Kurset lærer dig også kommunikation og folk færdigheder er nødvendige for at præsentere rapporter, at være opmærksom på de rettigheder og pligter for arbejdsgivere og arbejdstagere og til at styre et hold effektivt.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Certificate

Pacific College of Technology

Dette kursus har til formål at give de studerende viden, færdigheder og holdninger i business administration ledsaget af en bred vifte af relevante generiske forretningsm ... [+]

Kursus Outcomes

Dette kursus har til formål at give de studerende viden, færdigheder og holdninger i business administration ledsaget af en bred vifte af relevante generiske forretningsmæssige kompetencer til at foretage følgende roller:

Executive Personal Assistant Office Administrator Project Assistant Adgangskrav Studerende søger optagelse på dette kursus skal udfylde skolegang År 12 eller tilsvarende australsk grad.

Moden alder studerende (21 år og derover) kan optages i eksamensbeviser og certifikater programmer uden formelle akademiske kvalifikationer.

Studerende, der tidligere har gennemført et certifikat III, do Certificate IV eller Diploma kvalifikation i Australien ikke behøver at give skole-certifikater.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Pacific College of Technology

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at installere og administrere netværk lille skala, enten som selvstændig netværksunderstøttelse teknik ... [+]

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at installere og administrere netværk lille skala, enten som selvstændig netværksunderstøttelse tekniker eller som del af et team.

Efter en vellykket gennemførelse af alle enheder i dette kursus, er studerende berettiget til Certificate IV i Informationsteknologi Netværk-ICT40415. Mulige stillingsbetegnelser er relevante for denne kvalifikation omfatter:

støttenetværk netværksdrift support netværksdrift tekniker netværk tekniker netværksunderstøttelse tekniker

Veje fra kvalifikationen:

ICT50415 Diploma of Information Technology Networking eller en række andre it Diploma kvalifikationer.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Pacific College of Technology

Denne kvalifikation afspejler regnskabsmæssige jobfunktioner inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier, der kræver regnskabsmæssig støttefunktioner. ... [+]

Denne kvalifikation afspejler regnskabsmæssige jobfunktioner inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier, der kræver regnskabsmæssig støttefunktioner. Målgrupperne for denne kvalifikation er mennesker, der kræver viden og færdigheder til at arbejde i de finansielle tjenester og regnskabsområdet. Denne gruppe kan omfatte: lokale og internationale studerende, medarbejdere, der kræver færdigheder inden for finansielle tjenesteydelser. Den primære vej fra denne kvalifikation er beskæftigelsen i regnskabsmæssige job roller. En yderligere uddannelsesforløb udnytte kvalifikationer såsom Diplom for Regnskab ville støtte karriereforløb.

Adgangskrav

Kravene til deltagelse i denne kvalifikation er:... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Pacific College of Technology

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at styre, som en selvstændig it-specialist eller som del af et team, installation af en række netværk, ... [+]

Denne kvalifikation giver de færdigheder og viden til en person til at styre, som en selvstændig it-specialist eller som del af et team, installation af en række netværk, herunder internetworking, sikkerhed og e-business-integration.

Efter en vellykket gennemførelse af alle enheder i dette kursus, er studerende berettiget til Diploma of Information Technology Networking-ICT50415. Mulige stillingsbetegnelser er relevante for denne kvalifikation omfatter:

netværksadministrator IT-administrator IT-drift administrator netværkstjenester administrator netværksunderstøttelse koordinator netværk operationer analytiker netværkssikkerhed koordinator netværk e-business koordinator ... [-]
Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Pacific College of Technology

Dette kursus er designet til studerende, der ønsker at udvikle færdigheder og viden i planlægning, ledelse, administration, løn, at opretholde en arbejdsgruppe netværk, o ... [+]

Dette kursus er designet til studerende, der ønsker at udvikle færdigheder og viden i planlægning, ledelse, administration, løn, at opretholde en arbejdsgruppe netværk, organisatoriske og forretningsmæssige optegnelser, dokument design og udvikling, styring af de menneskelige ressourcer og koordinering af teams eller mellemledere i små, mellemstore og store organisationer.

Adgangskrav Studerende søger optagelse på dette kursus skal udfylde skolegang År 12 eller tilsvarende australsk grad.

Moden alder studerende (21 år og derover) kan optages i eksamensbeviser og certifikater programmer uden formelle akademiske kvalifikationer.

Studerende, der tidligere har gennemført et certifikat III, do Certificate IV eller Diploma kvalifikation i Australien ikke behøver at give skole-certifikater.... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Pacific College of Technology

Denne kvalifikation er beregnet til folk, der arbejder og / eller ønsker at arbejde i den professionelle regnskabs job roller inden for finansielle tjenesteydelser og and ... [+]

Denne kvalifikation er beregnet til folk, der arbejder og / eller ønsker at arbejde i den professionelle regnskabs job roller inden for finansielle tjenesteydelser og andre industrier.

Adgangskrav

Kravene til deltagelse i denne kvalifikation er:

De studerende skal være over 18 år, De studerende skal have en vellykket gennemførelse af australske år 12 eller tilsvarende. Afslutning af FNS40611 Certificate IV i Regnskab er den foretrukne vej for deltagelse i denne kvalifikation.

Engelsk sprogfærdighed Krav

Primær dokumentation: For at blive tilbudt en plads på Pacific College, skal de oversøiske studerende demonstrere bevis på en af ​​følgende prøver:... [-]

Australien Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk