Perth College of Business and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Passion, Forberedelse, Performance, og formål - Vores fire søjler til succes Perth College of Business & Technology (PCBT) er en af ​​de nationalt anerkendt og registreret Hospitality, Ledelse & Business Training udbydere, som ligger i hjertet af byen Perth, kapital og hurtigt voksende by i Western Australia.

Internationale og australske studerende har mulighed for at blive uddannet og har erfaring med en rigtig Hospitality Industry Placement.

Pleasant og levende store it-udstyret klasseværelser på East Perth Campus samt Platinum Restaurant & Function centrets State-of-the-art faciliteter, som ligger 13 kilometer op-nord de vigtigste campus i en af ​​de travle precinct af Westminster forsikre de studerende få uvurderlig viden og erfaring.

historie

Hurtigt voksende turisme og gæstfrihed industri ikke kunne tilfredsstille sit krav i 2008, hvor PCBT blev grundlagt for at give færdigheder for arbejdstagerne; uddannelse og opkvalificering arbejdsstyrke.

Registreringer & Akkrediteringer

PCBT er en multikulturel skole tilbyder akkrediteret kurser under den australske referenceramme for kvalifikationer (AQF), en CRICOS registreret leverandør (Code 03051J), en Registreret Training Organisation (RTO 52014) under Australian Skills Kvalitet Authority (ASQA) tilsynsorgan, samt en aktivt medlem af den australske Råd for Private Education & Training (ACPET).

Når du tilmelder dig på Perth College of Business and Technology du ikke kun deltage i en australske regering anerkendt og registreret uddannelsesudbyder du bliver en del af et dynamisk samfund, der vil udfordre og støtte dig i din søgen efter at blive en stærkere leder. Kollegiet er forpligtet til at fremme et mangfoldigt endnu inkluderende samfund, der opfordrer alle medlemmer til at nå deres fulde potentiale gennem læring, engagement og dedikation.

Vi forestiller os en skole samfund, hvor alle personer omfavne og fremme disse rammer og tro. Vi mener, at dette ideal er i centrum af alt det, vi gør.

Hos PCBT du er aldrig bare et navn på en liste. Takket være små klassestørrelser sikrer hver elev får personlig opmærksomhed og deltager i en livlig, tankevækkende gruppediskussioner med kammerater og fakultet.

Studerende drage fordel af PCBT stærke samarbejde med det lokale erhvervsliv, som giver dem mulighed for at skabe en interaktiv læring mulighed med et stærkt fokus på hands - on erfaring i en rigtig arbejdsplads miljø.

Vores vision

At være den mest foretrukne registreret uddannelsesorganisation i Perth, som giver kvalitet erhvervsuddannelse for internationale og lokale studerende

Vores mission

Forudsat af uddannelse af høj kvalitet i forretning, ledelse og gæstfrihed for internationale og lokale studerende ved at udvikle beskæftigelsesegnethed færdigheder og viden gennem udførelse af effektive klasse værelse sessioner, implementering eksponering og oplysningsaktiviteter industri og yde placeringsmuligheder industri for vores elever at kunne opfylde industriens behov og standarder.

Velkommen Til PCBT Hvorfor Undersøgelse At PCBT Vores Team Faciliteter galleri Events Kampagner

Placeringer

Perth

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, Western Australia, Australien