Læs den officielle beskrivelse

Passion, Forberedelse, Performance, og formål - Vores fire søjler til succes Perth College of Business & Technology (PCBT) er en af ​​de nationalt anerkendt og registreret Hospitality, Ledelse & Business Training udbydere, som ligger i hjertet af byen Perth, kapital og hurtigt voksende by i Western Australia.

Internationale og australske studerende har mulighed for at blive uddannet og har erfaring med en rigtig Hospitality Industry Placement.

Pleasant og levende store it-udstyret klasseværelser på East Perth Campus samt Platinum Restaurant & Function centrets State-of-the-art faciliteter, som ligger 13 kilometer op-nord de vigtigste campus i en af ​​de travle precinct af Westminster forsikre de studerende få uvurderlig viden og erfaring.

historie

Hurtigt voksende turisme og gæstfrihed industri ikke kunne tilfredsstille sit krav i 2008, hvor PCBT blev grundlagt for at give færdigheder for arbejdstagerne; uddannelse og opkvalificering arbejdsstyrke.

Registreringer & Akkrediteringer

PCBT er en multikulturel skole tilbyder akkrediteret kurser under den australske referenceramme for kvalifikationer (AQF), en CRICOS registreret leverandør (Code 03051J), en Registreret Training Organisation (RTO 52014) under Australian Skills Kvalitet Authority (ASQA) tilsynsorgan, samt en aktivt medlem af den australske Råd for Private Education & Training (ACPET).

Når du tilmelder dig på Perth College of Business and Technology du ikke kun deltage i en australske regering anerkendt og registreret uddannelsesudbyder du bliver en del af et dynamisk samfund, der vil udfordre og støtte dig i din søgen efter at blive en stærkere leder. Kollegiet er forpligtet til at fremme et mangfoldigt endnu inkluderende samfund, der opfordrer alle medlemmer til at nå deres fulde potentiale gennem læring, engagement og dedikation.

Vi forestiller os en skole samfund, hvor alle personer omfavne og fremme disse rammer og tro. Vi mener, at dette ideal er i centrum af alt det, vi gør.

Hos PCBT du er aldrig bare et navn på en liste. Takket være små klassestørrelser sikrer hver elev får personlig opmærksomhed og deltager i en livlig, tankevækkende gruppediskussioner med kammerater og fakultet.

Studerende drage fordel af PCBT stærke samarbejde med det lokale erhvervsliv, som giver dem mulighed for at skabe en interaktiv læring mulighed med et stærkt fokus på hands - on erfaring i en rigtig arbejdsplads miljø.

Vores vision

At være den mest foretrukne registreret uddannelsesorganisation i Perth, som giver kvalitet erhvervsuddannelse for internationale og lokale studerende

Vores mission

Forudsat af uddannelse af høj kvalitet i forretning, ledelse og gæstfrihed for internationale og lokale studerende ved at udvikle beskæftigelsesegnethed færdigheder og viden gennem udførelse af effektive klasse værelse sessioner, implementering eksponering og oplysningsaktiviteter industri og yde placeringsmuligheder industri for vores elever at kunne opfylde industriens behov og standarder.

Velkommen Til PCBT Hvorfor Undersøgelse At PCBT Vores Team Faciliteter galleri Events Kampagner

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Perth College of Business and Technology

Denne kvalifikation afspejler rolle enkeltpersoner, der arbejder som marketing direktører, marketing strateger og nationale, regionale eller globale marketingchefer. ... [+]

Denne kvalifikation afspejler rolle enkeltpersoner, der arbejder som marketing direktører, marketing strateger og nationale, regionale eller globale marketingchefer. Personer i disse positioner lederskab og den strategiske ledelse i marketing aktiviteter i en organisation. De analyserer, design og Dom hjælp vidtrækkende tekniske, kreative, konceptuelle og ledelsesmæssige kompetencer. Deres viden base kan være højt specialiseret eller bred i markedsføring område. Disse personer er ofte ansvarlige for gruppens resultater og for de samlede resultater af marketingfunktionen i en organisation.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: BSB60515 CRICOS CODE: 087573K

Varighed... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Certificate

Perth College of Business and Technology

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT sætter en ære i deres høje levering og kvalitetsvurdering for studerende at opnå kompetence som kok med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30.830. Vi tilbyder de nyeste uddannelsespakke så eleverne kan være sikre på at de er en af ​​de første i branchen med det nye sæt kompetencemål standarder.

Denne kvalifikation afspejler den rolle, kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af madlavning færdigheder. De bruger diskretion og dom og har et godt kendskab til køkken operationer. De arbejder med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn og kan yde operationel rådgivning og støtte til teammedlemmer.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: SIT30830 CRICOS CODE: 082538J... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Perth College of Business and Technology

Denne kvalifikation er velegnet til dem, der arbejder som administratorer og projektledere. ... [+]

Denne kvalifikation er velegnet til dem, der arbejder som administratorer og projektledere. I denne rolle, enkeltpersoner bruger veludviklede færdigheder og et bredt videngrundlag til at anvende løsninger til en defineret række uforudsigelige problemer og analysere oplysninger fra en række kilder. De kan sørge for lederskab og vejledning til andre med en vis begrænset ansvar for produktionen af ​​andre.

Varighed

Dette kursus er leveret over 26 uger i 2 termer herunder 5 ugers ferie. Klasser er planlagt til 20 timer om ugen.

KARRIERE MULIGHEDER

Dette kursus giver dig mulighed for at blive ansat i følgende arbejdsfunktioner:

Administrator projektor Officer ... [-]
Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Perth College of Business and Technology

Denne kvalifikation afspejler den rolle, personer, der har ledende eller ledelsesansvar. De kan overvåge andres arbejde eller har specialiserede roller, hvor de ikke føre ... [+]

Denne kvalifikation afspejler den rolle, personer, der anvender specialiserede viden og færdigheder, sammen med erfaring i ledelse og styring, på tværs af en række af virksomhedens og branchens sammenhænge. Personer på dette brug niveau initiativ og dømmekraft til at planlægge og gennemføre en række lederskab og ledelsesmæssige funktioner, med ansvarlighed for personlige og team resultater inden for brede parametre. De bruger kognitive og kommunikative færdigheder til at identificere, analysere og syntetisere oplysninger fra en række kilder og overføre deres viden til andre, og kreative eller konceptuelle evner til at udtrykke ideer og perspektiver eller reagere på komplekse problemer.... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Perth College of Business and Technology

Denne kvalifikation ville gælde for personer med forskellige stillingsbetegnelser, herunder direktører, program konsulenter og program koordinatorer. ... [+]

Denne kvalifikation ville gælde for personer med forskellige stillingsbetegnelser, herunder direktører, program konsulenter og program koordinatorer.

Personer i disse roller kan have betydelig erfaring i en række indstillinger, men søger at videreudvikle deres færdigheder på tværs af en bred vifte af business-funktioner.

Omvendt kan det også gælde for dem med lidt eller ingen erhvervserfaring, men som besidder sund teoretiske business-færdigheder og viden, som de gerne vil udvikle sig for at skabe yderligere uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder.

KURSUS INFORMATION

NATIONAL CODE: BSB50215 CRICOS CODE: 087236E

Varighed

Dette kursus er leveret over 26 uger i 2 termer herunder 5 ugers ferie. Klasser er planlagt til 20 timer om ugen.... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk