Open Colleges

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med over 100 års erfaring og mere end 700.000 elever uddannet, Open Colleges er Australiens førende online-læring.

Om Open Colleges

Vi dedikeret til at levere en ekstraordinær lærerig oplevelse for studerende fra alle samfundslag og arbejde for at fjerne de barrierer til uddannelse, at mange mennesker står over ved at tilbyde tilgængelige, overkommelige og fleksible studiemuligheder.

Sætte vores studerende i centrum for alt, hvad vi gør, vi løbende tilpasse og udvikle vores unikke online læringsmodel for at sikre, vi tilbyder alle studerende, der indskriver med os de færdigheder og støtte, de behøver for at lykkes.

Kurser

Vi tilbyder mere end 150 kurser, der kan hjælpe dig med at følge en passion, forbedre din karriere eller skifte karriere helt

Kom godt i gang

Find ud af alt, hvad du behøver at vide om at komme i gang på din rejse til at skabe en helt ny fremtid.

Hvordan kommer jeg i gang?

For de fleste kurser, alt hvad du behøver er en computer, en internetforbindelse og nogle grundlæggende programmer, du allerede er sikkert bekendt med, såsom Microsoft Word, og du kan begynde at studere. Nogle kurser kan involvere andre programmer eller udstyr, så sørg for at tjekke dit kursus guide for eventuelle ekstra krav.

Sådan fungerer det

Ikke helt sikker på, hvordan læring online rent faktisk virker? Bare rolig, fra at bruge din online-campus til at få adgang til al den støtte du har brug for - vi vil tale dig igennem det - at studere online.

Student succes

Studere online virkelig kan være det første skridt til at ændre dit liv. Se historier om nogle af vores studerende, der arbejder hen imod deres drømme med lidt hjælp fra Open Colleges.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Certificates » Se Online Diplomas »

Kontakt
Besøgsadresse
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU