Nungalinya College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nungalinya er den førende træningsskole for kombinerede kirker for indfødte australiere. Kollegiet støttes formelt af de anglikanske, forenende og katolske kirker i det nordlige territorium og ligger i Casuarina, en nordlig forstad til Darwin.

Siden 1974 har Nungalinya College udstyret mænd og kvinder til lederroller i kirker og samfund. Vores træningsprogrammer udforsker den kristne tro sammenhængende gennem kurser i grundstudier, bibeloversigt, medier, musik og discipelskab, kristen tjeneste og teologi og bibeloversættelse.

Hvert år kommer mænd og kvinder fra over 100 forskellige samfund i hele Australien for at studere på Nungalinya College. Vores studerende kommer fra både fjerntliggende og bysamfund, og deres forskellige kulturelle og sproglige baggrunde respekteres og indgår i campuslivet. Mange studerende har vigtige autoritetspositioner i deres egne samfund. Nungalinya College respekterer disse ældste og den traditionelle visdom, som de besidder. Vi erkender, at ældste er de rette ledere til at videregive det, de lærer, til deres unge.

Placeringer

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Nordlige territorium, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: