New York Film Academy Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

New York Film Academy blev grundlagt af veteranproducent Jerry Sherlock i 1992, der producerede sådanne klassikere som "The Hunt for the Red October". Opmuntret af venner af hans, der ønskede at sende deres børn til filmskolen, men fandt priserne for dyre, designet Sherlock en skole, der ikke kun var overkommelig, men vigtigere var baseret på princippet om at lære ved at gøre.

Inspireret af ideen om at lære at lave film, skal man faktisk lave film, Sherlock og hans kolleger har designet en helt unik læseplan. Blanding af en blanding af traditionel filmskoleundervisning med en ny tilgang lægger akademiet vægt på kurser baseret på, at eleverne rent faktisk går ud og optager film som en del af deres kurser. Studerende skriver, producerer, direkte og redigerer deres egne originale film, samtidig med at de tjener som besætningsmedlemmer på deres kollegaerkammeraters film for at få en bred erfaring.

Denne forpligtelse til at lære ved at gælde gælder for alle de programmer, som Akademiet nu tilbyder, med studerende, der arbejder med industrielt standardudstyr i førsteklasses faciliteter. På akademiet kan eleverne vælge mellem en bred vifte af visuelle og scenekunstprogrammer, der omfatter filmfremstilling, handling for film, 3D-animation

New York Film Academy udvider sin læseplan samt dens globale tilstedeværelse med fem etablerede campusser og mange destinationsprogrammer over hele verden. På NYFA-campuserne i New York og Gold Coast, Australien, fordyber de studerende i lang- og kortsigtede vinterhaveprogrammer og workshops, mens Los Angeles og South Beach, Miami, campuserne også tilbyder grader.

NYFA giver eleverne de værktøjer og knowhow, og de anvender faktisk det, de lærer i klassen i den virkelige verden, hvilket gør en uddannelsesmæssig oplevelse til forskel fra enhver anden.

Placeringer

Southport

Address
Lawson Street,5
4215 Southport, Queensland, Australien