Mercury Colleges

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi har den glæde at byde dig velkommen til Mercury Colleges i Sydney, Australien.

Mercury Gymnasier har været indbydende studerende i over 50 år. Skolen har en lang historie i Australien, og gennem årene har opnået et misundelsesværdigt ry for sin kvalitet i undervisningen.

Hos Mercury Colleges, vi søge at udnytte til gavn for vores elever gennem pædagogisk og kulturel udveksling i et læringsmiljø forskel.

Mission

"Mercury Gymnasier levere og overstiger alle krav til levering af et højt uddannelsesniveau. Vi giver vores studerende med de nødvendige færdigheder, der kræves i jobbet markeder; vi forbliver på forkant med højt uddannelsesniveau og sikre et højt niveau for uddannelse, erhvervsuddannelse og faciliteter "

Vores kvalificerede lærere

Mercury Gymnasier studerende kan drage nytte af vores kvalificerede, entusiastiske og venlige lærere. Lærerne tager sigte på at hjælpe de studerende med deres individuelle sproglige behov, og nå deres mål i at lære engelsk.

Vores Klasser

Med studerende, der kommer fra en række forskellige nationaliteter, vores klasser har et glædeligt læringsmiljø for studerende at engagere og interagere komfortabelt og produktivt, så de kan forbedre deres engelskkundskaber hurtigere.

Vores faciliteter

Hos Mercury Gymnasier kurser er designet til at give intensiv træning for karriere succes i et professionelt læringsmiljø, der er både udfordrende og motiverende. Almindelige faciliteter for studerende omfatter computere og gratis internetadgang, gratis trådløs internetadgang, omsorg og rådgivning, hjælp til indkvartering, og frokost områder.

Vores placering

Mercury Colleges ligger i hjertet af Sydney City tæt på store attraktioner Sydney, ligesom Operahuset, Harbour Bridge, Sydney Royal Botanic Gardens, Queen Victoria Building, og mange andre. Campus er let tilgængeligt med offentlig transport. Det er et perfekt sted for studerende, der ønsker at opleve bylivet i Sydney!

Placeringer

Sydney

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien