Læs den officielle beskrivelse

Du er en af ​​mange tusinde studerende fra mange lande, der kommer til MLC Som dit første skridt på din uddannelsesrejse. Om det er Generel engelsk, University Preparation eller High School forberedelse, MLC Er her for dig, der yder professionel studietjeneste og rådgivning, både faglig og personlig.

MLCeleverne er uovertruffen for at hjælpe din ankomst til dit nye land. Som turist eller en erhvervsferie studerende vil du opleve den rige kultur Melbourne Har at byde på. Vores Generelt engelsk program vil give dig den tillid du har brug for for at kunne fungere på dit nye sprog og giver dig kapacitet til at arbejde og spille med kompetence. Som en MLC Studerende, vil du nyde at studere i Melbourne Af mange grunde, herunder det faktum at MLC Vi er specialister i international uddannelse og tværkulturel forståelse. Dit valg af studie er vigtigst, og det er vores mission at hjælpe dig på enhver måde, vi kan for at opnå de ønskede resultater.

Hvis du er interesseret i fremtidige akademiske studier, tilbyder vi jer begge engelsk til akademiske formål og IELTS Forberedelsesprogrammer, som vil forberede dig til universitetsstudiet. Hvis du er en internationalt kvalificeret sundhedspersonale, vores Engelsk for Health Professionals-programmet (OET-forberedelse) er for dig! Hvis du er en fremtidig gymnasieelever, vil vi klare dig i vores High School forberedelse program At starte dit næste skridt med tillid, idet du ved, at du har de nødvendige færdigheder til at opnå succes. MLC Har 30 års erfaring i tæt samarbejde med private, uafhængige og offentlige netværk. Vi er utroligt stolte af de 400.000 High School Preparation Students, der startede deres akademiske rejse med os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Melbourne Language Centre

Kurset fokuserer på at forbedre elevernes sprogkundskaber (Lytning, læsning, skrivning og tale) samt underfærdigheder (Udtalelse, Ordforråd, Grammatik, Skriftkonventioner ... [+]

Dette kursus er designet til at hjælpe oversøiske sundhedspersonale til at forberede de sproglige og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige i en række kliniske sammenhænge.

Kurset fokuserer på at forbedre elevernes sprogkundskaber (Lytning, læsning, skrivning og tale) samt underfærdigheder (Udtalelse, Ordforråd, Grammatik, Skriftkonventioner og Tegnsætning) i deres særlige professionelle situationer og øge deres chancer for at passere Erhvervs-engelsk test (OET). Mens praktikprøver er til gavn, er de ikke tilstrækkelige til at forberede de studerende til eksamen; Derfor kurset også:

Gendanner et prøverumsmiljø for at hjælpe eleverne til at tilpasse sig en testindstilling Hjælper eleverne til at forberede sig på en medicinsk arbejdsplads i Australien Underviser eksamensevner og tips til hver af de fire OET eksamener Giver feedback og individuel træningsplan fra en uddannet OET-lærer Tilbyder masser af øvelsesmaterialer ... [-]
Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 52 år
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne Language Centre

Engelsk til akademiske formål er specielt designet til at forberede internationale studerende til deres fortsatte videregående uddannelse på certifikat, diplom, grundstud ... [+]

Engelsk til akademiske formål er specielt designet til at forberede internationale studerende til deres fortsatte videregående uddannelse på certifikat, diplom, grundstudier, bachelor og postgraduate niveauer.

Studerende lærer engelsksproglige færdigheder, der gør dem i stand til at lykkes i et akademisk miljø. Præsentationsfærdigheder, essay writing og omfattende lytteopgaver giver alle MLC-studerende den bedste fordel, når de fortsætter med at studere ved et australsk universitet.

Studerende er også udsat for avancerede grammatik og sprogfærdigheder samt akademiske områder, herunder akademiske konventioner i fodnote og referencer, kunst overtalelse og lang essay skriftlig.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne Language Centre

På MLC lærer du General English i et sjovt, afslappet og multikulturelt miljø. Du vil hurtigt afhente grundlæggende sprogfærdigheder for at hjælpe dig med at komme ind i ... [+]

På MLC lærer du General English i et sjovt, afslappet og multikulturelt miljø. Du vil hurtigt afhente grundlæggende sprogfærdigheder for at hjælpe dig med at komme ind i livet i Australien og håndtere dagligdags situationer med lethed.

Vores elever læres vigtige kommunikationsfærdigheder, herunder grammatik, lytning, læsning, stavning, ordforråd og skrivning. MLC lærere bruger et bredt udvalg af undervisningsmaterialer som film, internettet, magasiner, aviser, radio og tv for at gøre klasserne interaktive.

Der er tre gratis eftermiddag klasser, som giver ekstra støtte til studerende med deres udtale, grammatik og ordforråd.

General English tilbydes på mellemliggende, mellemliggende og mellemliggende niveauer og kan tjene som den perfekte skridt til at studere engelsk til akademiske formål.... [-]

Australien Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk