Melbourne Language Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Du er en af ​​mange tusinde studerende fra mange lande, der kommer til MLC Som dit første skridt på din uddannelsesrejse. Om det er Generel engelsk, University Preparation eller High School forberedelse, MLC Er her for dig, der yder professionel studietjeneste og rådgivning, både faglig og personlig.

MLCeleverne er uovertruffen for at hjælpe din ankomst til dit nye land. Som turist eller en erhvervsferie studerende vil du opleve den rige kultur Melbourne Har at byde på. Vores Generelt engelsk program vil give dig den tillid du har brug for for at kunne fungere på dit nye sprog og giver dig kapacitet til at arbejde og spille med kompetence. Som en MLC Studerende, vil du nyde at studere i Melbourne Af mange grunde, herunder det faktum at MLC Vi er specialister i international uddannelse og tværkulturel forståelse. Dit valg af studie er vigtigst, og det er vores mission at hjælpe dig på enhver måde, vi kan for at opnå de ønskede resultater.

Hvis du er interesseret i fremtidige akademiske studier, tilbyder vi jer begge engelsk til akademiske formål og IELTS Forberedelsesprogrammer, som vil forberede dig til universitetsstudiet. Hvis du er en internationalt kvalificeret sundhedspersonale, vores Engelsk for Health Professionals-programmet (OET-forberedelse) er for dig! Hvis du er en fremtidig gymnasieelever, vil vi klare dig i vores High School forberedelse program At starte dit næste skridt med tillid, idet du ved, at du har de nødvendige færdigheder til at opnå succes. MLC Har 30 års erfaring i tæt samarbejde med private, uafhængige og offentlige netværk. Vi er utroligt stolte af de 400.000 High School Preparation Students, der startede deres akademiske rejse med os.

Placeringer

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
168 Exhibition Street

3000 Melbourne, Victoria, Australien

Box Hill

Address
Box Hill Campus,
693 Station Street

3128 Box Hill, Victoria, Australien