Melbourne City Institute of Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Melbourne City Institute of Education (MCIE) er en levende og innovativ registreret uddannelse organisation, der leverer nationalt anerkendte kurser i Melbourne. En af de mest industri roste kursusudbydere i Victoria, MCIE leverer verdensklasse, karriere fokuserede uddannelse, designet af branchefolk. Vi udstyre elever med den perfekte blanding af viden og praktiske færdigheder til at udmærke sig i deres valgte karriere.

Industri Roste & Award Winning Vores kurser er branchen kendt for deres ekspertise. Vi har ikke bare sige, at vi er awesome, vi anerkendt for det.

Karriere Fokuseret Vi er fokuseret på at sikre dig med at nå dine karrieremål og hjælpe dig hvert skridt på vejen. Vi arbejder med industrien partnere, til vores elever få beskæftigelse.

Erfarne undervisere Vi ansætter erfarne undervisere, der har demonstreret stærk industri erfaring og som er forpligtet til at fremme en læringskultur og præstation.

Cutting Edge Faciliteter Hos MCIE tilbyder vi topmoderne træningsfaciliteter, såsom Simulation Child Care / Aged Care uddannelse og en moderne uddannelse køkken. Vores faciliteter giver dig værktøjerne til at være på toppen af ​​dit spil.

Dedikeret support MCIE yder støtte til studerende hvert skridt af vejen med en dedikeret Student Welfare koordinator tilgængelig 24/7. Vi har en række af regeringens finansierede kurser til rådighed, hvilket betyder at du kan begynde at studere uden at skulle spare.

Flexible Learning Hos MCIE arbejder vi med dig at nå dine mål for uddannelse. Vores fleksible leveringsmuligheder tillader din læring, der passer til din livsstil.

Placeringer

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Australien