Læs den officielle beskrivelse

Om

På LAB i Melbourne er din erfaring mere end bare at lære engelsk i et klasseværelse. Du vil absorbere kulturen, møde nye venner fra Australien og over hele verden, og få mulighed for at arbejde og rejse. Vores medarbejdere er entusiastiske og venlige og er altid villige til at hjælpe dig med at tilpasse dig til et nyt og meget anderledes miljø. Vi er stolte af at tilbyde en række kurser, som du kan vælge imellem, herunder muligheder for at starte praktikophold i gæstfrihed og turisme i smukke regioner i dette land. Jeg opfordrer dig til at få mest muligt ud af det tidspunkt du bruger til at lære engelsk med os. Dette er en mulighed for en gang i livet, og de minder, du laver, vil forblive hos dig for evigt. Velkommen til LAB i Melbourne familie!

Vores legitimationsoplysninger

LAB i Melbourne blev grundlagt i januar 2011 som Fusion English. I 2016 blev vi stolte medlemmer af det højt anerkendte LCI Education Network , som administrerer over 22 uddannelsesinstitutioner rundt om i verden. LAB i Melbourne er en moderne, CRICOS registreret og NEAS kvalitet godkendt engelsk institut.

Verdens mest levende by

Melbourne er Australiens kulturhovedstad, hvilket gør det til det perfekte sted for et af landets førende engelsksprogede skoler. Byen er stolt multikulturel og omfatter kulturel mangfoldighed, og mange af Victorias naturskønne destinationer er slående unikke.

I Melbournes centrale forretningskvarter (CBD) bliver de små laneways lærredet for en vifte af førsteklasses gadekunst, værdsat af både lokale og turister. Melbourne er også kendt for sin kaffekultur, igen på grund af sin rige multikulturelle historie. Byen byder på mange forskellige etniske lommer, der giver et kulturelt autentisk udvalg af fantastisk mad, hvoraf mange er tilgængelige i og omkring campusens beliggenhed, der opfylder enhver smag.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Languages Across Borders | Melbourne

Dette kursus vil udvikle elevens evne til at kommunikere på engelsk gennem aktiviteter så realistiske som muligt. Det betyder, at eleverne bliver undervist i praktiske op ... [+]

Vær forretningsklar med dette engelske kursus

Business English udvikler en studerendes evne til at kommunikere på engelsk i et corporate miljø. Studerende lærer praktiske opgaver som at deltage i møder, levere præsentationer, raffinere telefonkompetencer, læse og skrive e-mails og opbygge forretnings- og finansordforråd.

Lærere inddrager strategisk multimedier og en række af ægte materialer for at forbedre læringserfaringen. Studerende testes hver uge, og hver femte uge modtager eleverne detaljeret tilbagemelding om deres klassepræstation for at sikre, at de når deres sprogmål relateret til erhvervslivet.

Varighed | 5 til 22 uger... [-]

Australien Melbourne
Åben tilmelding
Engelsk
5 - 22 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Languages Across Borders | Melbourne

Dette kursus kan også være et godt udgangspunkt for studerende, der gerne vil have tid til at bosætte sig i det australske liv, før de starter engelsk for akademiske form ... [+]

Perfekt klasse for at skabe tillid

Det ideelle kursus for studerende, der ønsker at forbedre deres samlede engelsksprogede færdigheder til generelle formål og få tillid til at kommunikere effektivt i virkelige situationer. Dette kursus er også et godt udgangspunkt for studerende, der gerne vil have tid til at bosætte sig i det australske liv, før de starter engelsk for akademiske formål eller IELTS forberedelse kurser. Efter en integreret færdighedstilgang udfører eleverne en række taler, lytter, skrivning og læsning hver dag for at udvikle deres mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.

Lektioner hjælper eleverne med at udvikle deres bevidsthed og brug af grammatik, ordforråd og udtale for at give dem mulighed for selvtillid at udtrykke sig i et stadig bredere udvalg af emner med stigende grad af subtilitet.... [-]

Australien Melbourne
Åben tilmelding
Engelsk
5 - 60 uger
på universitet
Læs mere på dansk

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Hjemmeside
Telefonnummer
+61 3 9654 7786