Languages Across Borders | Melbourne

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

På LAB i Melbourne er din erfaring mere end bare at lære engelsk i et klasseværelse. Du vil absorbere kulturen, møde nye venner fra Australien og over hele verden, og få mulighed for at arbejde og rejse. Vores medarbejdere er entusiastiske og venlige og er altid villige til at hjælpe dig med at tilpasse dig til et nyt og meget anderledes miljø. Vi er stolte af at tilbyde en række kurser, som du kan vælge imellem, herunder muligheder for at starte praktikophold i gæstfrihed og turisme i smukke regioner i dette land. Jeg opfordrer dig til at få mest muligt ud af det tidspunkt du bruger til at lære engelsk med os. Dette er en mulighed for en gang i livet, og de minder, du laver, vil forblive hos dig for evigt. Velkommen til LAB i Melbourne familie!

Vores legitimationsoplysninger

LAB i Melbourne blev grundlagt i januar 2011 som Fusion English. I 2016 blev vi stolte medlemmer af det højt anerkendte LCI Education Network , som administrerer over 22 uddannelsesinstitutioner rundt om i verden. LAB i Melbourne er en moderne, CRICOS registreret og NEAS kvalitet godkendt engelsk institut.

Verdens mest levende by

Melbourne er Australiens kulturhovedstad, hvilket gør det til det perfekte sted for et af landets førende engelsksprogede skoler. Byen er stolt multikulturel og omfatter kulturel mangfoldighed, og mange af Victorias naturskønne destinationer er slående unikke.

I Melbournes centrale forretningskvarter (CBD) bliver de små laneways lærredet for en vifte af førsteklasses gadekunst, værdsat af både lokale og turister. Melbourne er også kendt for sin kaffekultur, igen på grund af sin rige multikulturelle historie. Byen byder på mange forskellige etniske lommer, der giver et kulturelt autentisk udvalg af fantastisk mad, hvoraf mange er tilgængelige i og omkring campusens beliggenhed, der opfylder enhver smag.

Placeringer

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Telefonnummer
+61 3 9654 7786

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig