Kangan Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med mere end 40.000 tilmeldinger hvert år, Kangan Institute er en stor træning for at få de biler, sundheds- og sygepleje sektorer og indfødte uddannelse. Vi har også en stærk tilstedeværelse i en række industrier såsom mode, forretning samt retfærdighed og lovlig.

Som en af ​​statens største udbydere af lærlingeuddannelse og praktik uddannelse, har vi stærke relationer med mange virksomheder og tage højde for studerende, der ønsker industri-relevant uddannelse i en lang række discipliner og on-site uddannelse muligheder, der passer de unikke behov i den enkelte lærende eller organisation.

Vores kurser spænder fra grundlæggende certifikat til diplom og avanceret diplom niveauer, med veje til over 25 universitetsgrader. Vores Skills Anerkendelse program vurderer forudgående viden og erfaring, tildeling vores studerende med kreditter eller kvalifikation til at matche deres eksisterende færdigheder.

Med mere end 80 års erfaring i erhvervsuddannelse, vi er en fleksibel, innovativ og dynamisk sted for læring med en rig multikulturel atmosfære. Vores programmer leveres på tværs af fem campusser i Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds og Richmond.

Placeringer

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Victoria, Australien

Melbourne

Address
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Melbourne, Victoria, Australien

Essendon

Address
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Victoria, Australien

Moonee-damme

Address
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Moonee-damme, Victoria, Australien

Richmond

Address
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Victoria, Australien