Karl Von Busse Institute of Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KVBI_signs

…OM OS

Den Karl von Busse Institut for Design er en eksklusiv Boutique Design College baseret i Sydney CBD, der er industri-drevet og internationalt sindede; en mere fleksibel og helt unikt design uddannelse udbyder.

Fokus på de vigtigste design discipliner: Mode, Grafisk og Indretning, Lokale og internationale branchefolk deler deres indsigt og erfaring med elever i et studie miljø på daglig basis.

Student indtag er selektiv og klasserne er med vilje små at maksimere foredragsholder kontakt, der sikrer, at studerende, lokale og internationale, kan opfylde deres kreative potentiale og få det mentorskab, de har brug for at være industri-ready.

KVBI_sewing_machine1

"Det, vi gør her, er baseret på min 30 år erfaring, og det siger mig at have en lille gruppe af mennesker, og forberede dem til beskæftigelse ... Der er behov for en central mentorskab. Der skal være nogen til at kende deres studerende og se deres svagheder og støtte, og jo flere elever, du har jo sværere bliver det. Det er derfor jeg vil have vores college at forblive relativt lille ... Tallene i vores college har et formål. Vi ønsker at få at vide, vores studerende og støtte dem i 1-2 år. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... OM VORES BELIGGENHED

Karl Von Busse Institut for Design er centralt beliggende kun en kort gåtur til Town Hall togstation og busstoppesteder, der forbinder byen centret med alle de store forstæder. Vores bygning er omgivet af dem talte om Sydney ikoner herunder den berømte operahus, Harbour Bridge og Hyde Park. Som privat kollegium med jordet erfaring med internationale studerende, tilbyder vi også hjælp og støtte til at finde en passende bolig for der er nyt for Australien.

KVBI_distant_learning

... OM VORES CAMPUS OG KURSER

Vores campus er moderne og er designet til de nyeste "grønne" miljømæssige principper giver eleverne de bedste faciliteter muligt. de omfatter Mac baseret computer laboratorier og industrielle symaskiner. Opgradering studerende er berettiget til at modtage avanceret stående på op til 50% med en videregående uddannelse Providers. Vores undervisere er fortsat praktiserende læger i deres område af ekspertise. Lokale og internationale gæsteforelæsere supplerer den almindelige forelæsninger team. Instituttet er en momsregistreret Training Organisation (RTO) og har CRICOS godkendelse til at tilmelde internationale studerende. Alle vores Diploma og Advanced Diploma programmer er nationalt akkrediteret.

Alle programmer er konstant evalueres og opgraderet til at opfylde skiftende industriens krav. Pensum giver eleverne mulighed for, afhængigt af individuelle færdigheder, at specialisere sig i en række områder i deres valgte karriere. Individuelle aftaler er lavet til ansøgerne forud for indskrivning til at diskutere egnethed til karrierevalg, kursus detaljer og overnatningsmuligheder Karl von Busse Institut for Design endelige mål er at forberede de studerende til beskæftigelse i deres valgte kreativ karriere med branchens baserede programmer og international design påskønnelse .

KVBI_makeup2

... OM VORES praktikophold og jobmuligheder

Mens studerer med os, vores studerende har mulighed for at vælge fra en af ​​de praktikpladser eller betalte jobs annonceret fra kollegiet på månedsbasis og formår at fuldføre et praktikophold før eksamen. Vi er stolte af at være samarbejdspartner med anerkendte Design Virksomheder og Mærker som Carla Zampatti, Marie Claire og Vogue.

KVBI_adv_dipl

... OM VORES INTERNATIONALE LÆRING

Dagens globaliserede Design industri kræver international indsigt. På Karl von Busse Institut for Design, giver vi dig mulighed for at realisere det.

Da der er forventninger til nye designere til at have en forståelse af international praksis, tilbyder vi vores eksamensbevis og Advanced Diploma studerende mulighed for at tage en række internationale muligheder læring, herunder Europa, Asien og Australien for internationale studerende.Placeringer

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien
Telefonnummer
+61 2 9261 1191