Job Training Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Velkommen til Job Training Institute (JTI) hvor vores motto altid løfter dig til næste niveau. JTI er et australsk institut, der tilbyder erhvervsuddannelse. Vi sigter på at give eleverne den bedste chance for at få et job ved at opnå en anerkendt anerkendelse af Australien bredt.

Hvorfor vælge JTI

  • Fleksibilitet - Job Training Institute tilbyder læring fleksibilitet for studerende gennem blandet læring, herunder ansigt til ansigt og online-tilstande. Alle vores elever har valget mellem at kombinere de to læringsformer.
  • Arbejdsplacering - Job Training Institute letter jobplacering for sine studerende, og en arbejdspladskoordinator er til rådighed for at hjælpe eleverne med eventuelle arbejdspladsproblemer.
  • Studerende Support - Vores træner er altid til rådighed og villig til at hjælpe eleverne med deres studier og opgaver via flere metoder lige fra chat, email, telefonopkald og walk-in aftaler. Job Training Institute tilbyder studerende ugentlige live online klasser modereret af vores dygtige og erfarne undervisere.

JTI medlemskab

Job Training Institute er medlem af ACPET - og er indforstået med at overholde forfatningen, vedtægter og etiske retningslinjer for det australske råd for privat uddannelse og erhvervsuddannelse (JTI medlems ID: 183094).

Vores kurser

  • Face to Face Learning - Vores læring foregår på Dandenong (VIC) og Sunshine (VIC).
  • Online Learning - Vi har gjort brug af teknologi til at bringe læring til den digitale tidsalder, hvor det er lettere og hurtigere at lære. Brug af statsautoriseret software, der anvendes i større TAFES og universiteter, vi bringer læring til dig, uanset hvor du er i verden. Kursusindhold og vurderinger leveres online, men nogle evalueringsobservationer skal foretages ansigt til ansigt af vores uddannede bedømmere.

Placeringer

Dandenong

Address
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australien

Solskin

Address
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Solskin, Victoria, Australien

Melbourne

Address
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien