ICAE: International College of Advanced Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ICAE er en multi-prisbelønnede Registreret Training Organisation baseret i Darwin, hovedstaden i Australiens Northern Territory. ICAE blev grundlagt i 1997, og leverer erhvervsuddannelser til australske og internationale studerende. Darwin er kendt for sit tropiske klima, fantastiske naturlige skønhed og uberørt miljø. Som Australiens yngste hovedstad, Darwin har en afslappet, tilbagelænede atmosfære - indbegrebet af Australien! Hospitality personale er altid i meget stor efterspørgsel, så få et job er lettere i Darwin end noget andet sted i Australien.

42259_Introduction

ICAE giver uddannelsesmuligheder, der forbedrer studerendes karriere. I arbejdsmarkederne rundt om i verden er der ingen erstatning for rigtige verden erfaring understøttes af en grundig forståelse af centrale begreber. Vores studerende udvikler teoretiske og praktiske færdigheder i undervisningen semester, derefter anvende dem i arbejdspladsen, mens om Industri Placement. Vores uddannelse er styret af den mest nuværende industri praksis, leveret af vores fakultet af eksperter i branchen, og ser kandidater opnå fremragende beskæftigelsesresultater både i Australien og i udlandet.

42256_Introduction

ICAE internationale programmer alle indarbejde en lige blanding af klasseundervisning undersøgelse og betalt (eller ulønnet, hvis det ønskes) Industry Placement. Hvis eleverne ønsker at blive betalt, mens om Industri Placement, vil ICAE hjælpe med at finde en passende arbejdsgiver, der kan give den nødvendige miljø til at udvikle og demonstrere de nødvendige færdigheder, som kræves af kurset. Studerende forpligtelse, der er betalt Industri Placement få samme løn og vilkår som australske beboere og kan tjene op til $ 1.000 pr uge arbejder op til 45 timer om ugen.

ICAE internationale programmer indeholder de samme læring og vurdering ressourcer som vores prisbelønnede indenlandske programmer, der sikrer, at alle vores elever får den samme undervisning af høj kvalitet. Vores state of the art online-læring platform giver eleverne mulighed for at få adgang til deres vurderinger og interaktiv læring materiale uanset hvor og hvornår internetadgang er tilgængelig. Studerende kan få adgang til trådløst bredbånd i hele campus.

42257_Introduction

Internationale programmer har to 20-ugers semestre om året, med indtag i januar og juli. Elevernes første semester er brugt deltage klasser på vores campus i mindst 20 timer om ugen. I denne undervisning semester, forpligter de studerende teori og praktisk undervisning, og komplette videnbaserede vurderinger. Elevernes andet semester er brugt i industri placering, når arbejde i en godkendt gæstfrihed virksomhed og ikke deltage i undervisningen. ICAE lærere besøger studerende på arbejdspladsen regelmæssigt, yde støtte og vejledning, samt at gennemføre arbejdspladsvurderinger. Industri Placering er den studerendes mulighed for at demonstrere, at de kan anvende deres færdigheder og viden i en rigtig arbejdsplads - en uvurderlig tilføjelse til ethvert CV, og en meget vigtig del af at opbygge et professionelt netværk af arbejdsgivere. Mange ICAE internationale kandidater har været sponsoreret at forblive og arbejde i Australien, som deres Industry Placement arbejdsgivere, en fantastisk mulighed for kandidater og arbejdsgivere ens.

Alle internationale programmer er akkrediteret og godkendt af den australske regering, og kandidater får et nationalt anerkendt Kvalifikation der er anerkendt i hele Australien og i udlandet.

42258_Intrroduction

ICAE campus er placeret på Rapid Creek, cirka 15 minutter fra downtown Darwin. Campus omfatter klasseværelser, fuldt udstyret praktiske gæstfrihed serviceområder med barer, espressomaskiner, indendørs og udendørs studerende faciliteter, herunder en fodboldbane, og trådløst bredbånd til rådighed i hele anlægget. Med rigelig parkering, busstoppesteder i nærheden, vandre og cykelstier fører fra byen langs forstranden ret til os, at komme til og fra campus er nemt. Indstil blandt tre hektar af cool grønne grunde og mindre end en kilometer fra Nightcliff forstranden, vores campus er en dejlig, fredelig sted at studere.

Placeringer

Darwin

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Nordlige territorium, Australien
Telefonnummer
+61 8 8941 5959