Læs den officielle beskrivelse

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studer engelsk, TESOL, Business, Management, Accounting, Marketing, Human Resources og Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) har innovative læringsprogrammer, ekstraordinære faciliteter og kvalitetsressourcer, kun få minutters gang fra stranden i Surfers Paradise.

Internationale og indenlandske studerende kan kombinere kvalitetsuddannelse med den afslappede livsstil, strandkultur og sjov, venlig atmosfære i Queenslands Gold Coast, et af Australiens førende turistmål.

Gold Coast Learning Centre vedtager teknologier og programmer, der gør læring spændende, sjov og givende, samtidig med at man opnår reelle uddannelsesmæssige resultater.

Indenlandske studerende og studerende visa indehavere kan studere alle kurser, vi tilbyder, fra General English og IELTS eksamen forberedelse til kvalifikationer inden for Business, Management, Marketing, Regnskab, Human Resources, WHS og TESOL.


Studer engelsk i Australien på Queenslands berømte Gold Coast: Innovative kurser, fremragende faciliteter og enestående livsstil

Studer engelsk i Australien på Gold Coast Learning Centre i Surfers Paradise og nyd en førsteklasses levestandard og en kvalitetsuddannelse.

Med et bredt omdømme for international kulturel mangfoldighed, overkommelige leveomkostninger og meget rimelige uddannelsesomkostninger er Surfers Paradise på Gold Coast et fantastisk rejsemål for studerende.


Om Gold Coast Learning Centre

Studer engelsk, TESOL, Business, Regnskab, Ledelse, Marketing, Arbejdsplads Sundhed og Sikkerhed, og Human Resources i Surfers Paradise

Etableret i 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) i Surfers Paradise har fremragende faciliteter, kvalitetsundervisningsprogrammer og dedikeret, venligt og entusiastisk personale.


Sol, Surf, Sand Studie: Det perfekte sted at studere

Gold Coast Learning Centre ligger kun en kort gåtur fra stranden og er omgivet af butikker og spisesteder, biografer, travle natteliv og den afslappede livsstil og sjov, venlig atmosfære på Gold Coast.


Fremragende faciliteter, kun en kort gåtur fra stranden

Gold Coast Learning Centre har fuldt klimatiserede faciliteter med veludstyrede klasseværelser, computerlaboratorium, højhastigheds-internetadgang, rummelige studieområder og meget mere.

Gør din undersøgelse effektiv og fornøjelig med GCLC.

 • Fuldt klimatiseret campus, kun en kort gåtur fra stranden
 • Computer Lab med 18 fladskærms computere
 • Gratis wifi internet adgang for studerende
 • Trådløs internetopsætning er tilgængelig
 • Skyggefuld og populær udendørs studerende gårdhave og grillplads
 • Rummeligt og komfortabelt indendørs studentområde og køkken med et udvalg af magasiner og aviser for at opmuntre til praksis.


Kvalitetsundervisningsprogrammer og dedikeret personale

Gold Coast Learning Centre er dedikeret til at hjælpe vores studerende med at lykkes i deres studier og nyde deres fritid med de allerbedste aktiviteter, Surfers Paradise og Gold Coast har at tilbyde.

Omhyggeligt tilsyn fra erfarne, dedikerede medarbejdere sikrer, at du kan udvikle sig så hurtigt som du vil.

Højt kvalificerede og venlige er de erfarne lærere og medarbejdere på Gold Coast Learning Centre altid villige til at tage sig tid til at hjælpe eleverne med at opnå succes i deres studier.

Mange af vores medarbejdere har erfaring med at undervise i engelsk i andre lande og forstå de internationale studerendes bekymringer.

Ekstra lektier, regneark og rådgivning kan let arrangeres for den hårdtarbejdende studerende.

Student Support Services hos GCLC

Gold Coast Learning Centre tilbyder en bred vifte af Student Support Services for at give de studerende de ressourcer, de har brug for for at få mest muligt ud af deres erfaring med os.

Vores aktive, venlige og dedikerede Student Support Services team er altid til rådighed for at hjælpe dig som det officielle kontaktpunkt for både indenlandske og internationale studerende.

Vi yder support på højt niveau for at hjælpe dig med at lykkes og er altid til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle problemer, der måtte opstå under dit ophold hos os.

Tjenester til rådighed for at hjælpe dig med at lykkes og nyde dine studier omfatter:

 • Kursusforespørgsler, tilmeldinger og studieplaner
 • Betalingsplan assistance
 • Organisation af Homestay placeringer
 • Organisation af lufthavnstransport
 • Lejligheder og indkvartering
 • Rådgivningstjenester
 • Ture af kollegiet og byen for nye internationale studerende
 • Genoptag assistance og Jobsøgnings support
 • Studieaktiviteter og udflugter
 • Graduation ceremonier

Din Studentkontaktpersonale har adgang til opdaterede detaljer om hele udbuddet af tjenester til rådighed for studerende på Gold Coast Learning Centre .

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Gold Coast Learning Centre

Start en givende karriere i finansbranchen med dobbeltkvalifikationen Certificate IV i regnskab og bogføring på Gold Coast Learning Centre . Dette kursus giver dig et bre ... [+]

Start en givende karriere i finansbranchen med dobbeltkvalifikationen Certificate IV i regnskab og bogføring på Gold Coast Learning Centre .

Dette kursus giver dig et bredt spektrum af færdigheder og viden, så du får den bedste chance for succes i den finansielle servicesektor.

Med fleksible studiemuligheder, herunder fuldtids-, deltids- og fjernundervisningsmuligheder, kan Gold Coast Learning Centre hjælpe dig med at forbedre dine karrieremuligheder med afgørende regnskabskendskab og real-time regnskabskompetencer.

Kvalificerede og erfarne undervisere vil udvikle din forståelse af centrale forretningspraksis i den finansielle servicesektor, herunder regnskaber, budgetter, skattekrav, generelle forretningsevner og effektiv kommunikation.... [-]

Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Gold Coast Learning Centre

Diplom for Human Resources Management på GCLC hjælper dig med at udvikle dine færdigheder og fastspore en højtstående rolle i Human Resources. Dette kursus giver de viden ... [+]

Diplom for Human Resources Management på GCLC hjælper dig med at udvikle dine færdigheder og fastspore en højtstående rolle i Human Resources.

Dette kursus giver de viden og ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for for at maksimere medarbejdernes præstationer i service af en arbejdsgivers strategiske mål og sikre, at Human Resources-funktioner udføres effektivt.

Det er en omfattende introduktion til Human Resource Management, der tager en strategisk tilgang til medarbejderledelse for at hjælpe din organisation med at opnå en konkurrencemæssig fordel. Det udvikler vigtige færdigheder og viden, herunder:

Kompensation og fordeleBemanding, rekruttering og udvælgelseArbejdsrelationerTræning og udviklingArbejdspladsens sundhed og sikkerhedPlanlægning, mægling og voldgiftIndustrielle relationer og rekrutteringIndflydelse af lovgivningen om industrienMenneskerettighedslovgivning og beskæftigelsesmæssige egenskaber... [-]
Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
40 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Gold Coast Learning Centre

Diplom for ledelse og ledelse på Gold Coast Learning Centre er et fleksibelt, praktisk og effektivt kursus, der er designet til at udvikle og forbedre dine ledelsesmæssig ... [+]

Diplom for ledelse og ledelse på Gold Coast Learning Centre er et fleksibelt, praktisk og effektivt kursus, der er designet til at udvikle og forbedre dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder.

Denne regeringsakkrediterede kvalifikation kombinerer en solid videnbase med de færdigheder, du har brug for til at give lederskab og retning til andre og at planlægge, udføre og evaluere dit eget arbejde og teamets arbejde.

Diplom for Ledelse og Ledelse udvikler de færdigheder, du har brug for at anvende viden, praktisk ledelse og ledelsesmæssige færdigheder og erfaring på tværs af en række erhvervsliv og erhvervskontekster, herunder:

Anvendelse af en bred vifte af ledelsesmæssige færdigheder ved brug af skøn og dømmekraftPlanlægge og overvåge din arbejdsbyrde og arbejdsbyrde hos andreViser lederskab og fremme innovationUdvikling af kommunikationsfærdigheder til støtte for enkeltpersoner og holdStyring af strategier for forbedret kundeserviceForvaltning af møder, arbejdsprioriteter og faglig udviklingHåndtering af driftsplaner og sikring af en sikker arbejdsplads... [-]
Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Gold Coast Learning Centre

Diplom for markedsføring og kommunikation på Gold Coast Learning Centre tilbyder avanceret, praktisk og engagerende træning på alle områder inden for marketingbranchen, h ... [+]

Diplom for markedsføring og kommunikation på Gold Coast Learning Centre tilbyder avanceret, praktisk og engagerende træning på alle områder inden for marketingbranchen, herunder international markedsføring og e-marketing.

Etablere dig selv i en dynamisk, kreativ og stadigt voksende industri med denne højtstående marketing- og kommunikationskvalifikation og udvikle den færdighed og viden, du har brug for til at lykkes, herunder:

Tolkning af markedstendenser for at identificere og evaluere markedsmulighederDesign og udvikling af en integreret marketing- og kommunikationsplanLedende teams til at gennemføre effektive marketingkampagnerPlanlægning af markedsundersøgelser og implementering og overvågningskampagnerAdministrere budgetter og finansielle planerUdvikling af en medieplan og justering af marketingmixet... [-]
Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Gold Coast Learning Centre

Tag din forståelse af regnskab og finansiering til næste niveau med Diploma of Accounting på Gold Coast Learning Centre . Dette kursus er ideelt for personer, der søger b ... [+]

Tag din forståelse af regnskab og finansiering til næste niveau med Diploma of Accounting på Gold Coast Learning Centre .

Dette kursus er ideelt for personer, der søger beskæftigelse inden for regnskabs-, erhvervs- og finanssektoren. Du vil få grundlæggende viden og avancerede færdigheder til at arbejde inden for det altid skiftende område for forretning og regnskab.

Med fleksible studiemuligheder, herunder fuldtids-, deltids- og fjernundervisningsmuligheder, kan Gold Coast Learning Centre forbedre dine karrieremuligheder med en avanceret forståelse af den finansielle servicesektor.

Kvalificerede og erfarne undervisere hjælper dig med at udvikle en avanceret forståelse af budgetstyring og prognoser, regnskabsaflæggelse, indkomstopgørelser og rådgivningsadministration.... [-]

Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
26 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Gold Coast Learning Centre

Lær engelsk i Australien på Gold Coast Learning Centre , kun få minutter fra stranden i Surfers Paradise på Australiens berømte Gold Coast. Gold Coast Learning Centre til ... [+]

Lær engelsk i Australien på Gold Coast Learning Centre , kun få minutter fra stranden i Surfers Paradise på Australiens berømte Gold Coast.

Gold Coast Learning Centre tilbyder fire niveauer af General English studie , der giver høj kvalitet undervisning i en venlig indstilling. Erfarne medarbejdere og praktiske, fleksible kurser udvikler den viden, færdigheder og flydelse, du har brug for.

Alle fire generelle engelskniveauer understreger de centrale engelsksprogede færdigheder i at tale, lytte, læse og skrive og er velegnet til alle fra begyndere til avancerede elever.

Kurser er sjove og fleksible, designet af erfarne lærere til at forbedre dit ordforråd, udtale og grammatik.... [-]

Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Gold Coast Learning Centre

Forbedre din engelsk og forberede dig til din International English Language Testing System (IELTS) eksamen ved Gold Coast Learning Centre , i hjertet af Surfers Paradise ... [+]

Forbedre din engelsk og forberede dig til din International English Language Testing System (IELTS) eksamen ved Gold Coast Learning Centre , i hjertet af Surfers Paradise på Queenslands Gold Coast.

IELTS er en internationalt akkrediteret engelskfærdighedseksamen, der viser evnen til at bruge og forstå engelsk.

Det er bredt anerkendt og accepteres af mere end 6000 institutioner i over 120 lande verden over.

IELTS eksamen forberedelse: mellemliggende niveau og opStarter: Hver mandagGennemsnitlige studerende pr. Klasse: 10Maksimum studerende pr. Klasse: 18Banelængde: 1-70 ugerTimer om ugen: 20-35 timerStart Datoer og Prissætning

IELTS eksamen forberedelse klasser starter hver mandag.... [-]

Australien Surfers Paradise
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 70 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Gold Coast Learning Centre

Gold Coast Learning Centre