Gold Coast Learning Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studer engelsk, TESOL, Business, Management, Accounting, Marketing, Human Resources og Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) har innovative læringsprogrammer, ekstraordinære faciliteter og kvalitetsressourcer, kun få minutters gang fra stranden i Surfers Paradise.

Internationale og indenlandske studerende kan kombinere kvalitetsuddannelse med den afslappede livsstil, strandkultur og sjov, venlig atmosfære i Queenslands Gold Coast, et af Australiens førende turistmål.

Gold Coast Learning Centre vedtager teknologier og programmer, der gør læring spændende, sjov og givende, samtidig med at man opnår reelle uddannelsesmæssige resultater.

Indenlandske studerende og studerende visa indehavere kan studere alle kurser, vi tilbyder, fra General English og IELTS eksamen forberedelse til kvalifikationer inden for Business, Management, Marketing, Regnskab, Human Resources, WHS og TESOL.


Studer engelsk i Australien på Queenslands berømte Gold Coast: Innovative kurser, fremragende faciliteter og enestående livsstil

Studer engelsk i Australien på Gold Coast Learning Centre i Surfers Paradise og nyd en førsteklasses levestandard og en kvalitetsuddannelse.

Med et bredt omdømme for international kulturel mangfoldighed, overkommelige leveomkostninger og meget rimelige uddannelsesomkostninger er Surfers Paradise på Gold Coast et fantastisk rejsemål for studerende.


Om Gold Coast Learning Centre

Studer engelsk, TESOL, Business, Regnskab, Ledelse, Marketing, Arbejdsplads Sundhed og Sikkerhed, og Human Resources i Surfers Paradise

Etableret i 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) i Surfers Paradise har fremragende faciliteter, kvalitetsundervisningsprogrammer og dedikeret, venligt og entusiastisk personale.


Sol, Surf, Sand Studie: Det perfekte sted at studere

Gold Coast Learning Centre ligger kun en kort gåtur fra stranden og er omgivet af butikker og spisesteder, biografer, travle natteliv og den afslappede livsstil og sjov, venlig atmosfære på Gold Coast.


Fremragende faciliteter, kun en kort gåtur fra stranden

Gold Coast Learning Centre har fuldt klimatiserede faciliteter med veludstyrede klasseværelser, computerlaboratorium, højhastigheds-internetadgang, rummelige studieområder og meget mere.

Gør din undersøgelse effektiv og fornøjelig med GCLC.

 • Fuldt klimatiseret campus, kun en kort gåtur fra stranden
 • Computer Lab med 18 fladskærms computere
 • Gratis wifi internet adgang for studerende
 • Trådløs internetopsætning er tilgængelig
 • Skyggefuld og populær udendørs studerende gårdhave og grillplads
 • Rummeligt og komfortabelt indendørs studentområde og køkken med et udvalg af magasiner og aviser for at opmuntre til praksis.


Kvalitetsundervisningsprogrammer og dedikeret personale

Gold Coast Learning Centre er dedikeret til at hjælpe vores studerende med at lykkes i deres studier og nyde deres fritid med de allerbedste aktiviteter, Surfers Paradise og Gold Coast har at tilbyde.

Omhyggeligt tilsyn fra erfarne, dedikerede medarbejdere sikrer, at du kan udvikle sig så hurtigt som du vil.

Højt kvalificerede og venlige er de erfarne lærere og medarbejdere på Gold Coast Learning Centre altid villige til at tage sig tid til at hjælpe eleverne med at opnå succes i deres studier.

Mange af vores medarbejdere har erfaring med at undervise i engelsk i andre lande og forstå de internationale studerendes bekymringer.

Ekstra lektier, regneark og rådgivning kan let arrangeres for den hårdtarbejdende studerende.

Student Support Services hos GCLC

Gold Coast Learning Centre tilbyder en bred vifte af Student Support Services for at give de studerende de ressourcer, de har brug for for at få mest muligt ud af deres erfaring med os.

Vores aktive, venlige og dedikerede Student Support Services team er altid til rådighed for at hjælpe dig som det officielle kontaktpunkt for både indenlandske og internationale studerende.

Vi yder support på højt niveau for at hjælpe dig med at lykkes og er altid til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle problemer, der måtte opstå under dit ophold hos os.

Tjenester til rådighed for at hjælpe dig med at lykkes og nyde dine studier omfatter:

 • Kursusforespørgsler, tilmeldinger og studieplaner
 • Betalingsplan assistance
 • Organisation af Homestay placeringer
 • Organisation af lufthavnstransport
 • Lejligheder og indkvartering
 • Rådgivningstjenester
 • Ture af kollegiet og byen for nye internationale studerende
 • Genoptag assistance og Jobsøgnings support
 • Studieaktiviteter og udflugter
 • Graduation ceremonier

Din Studentkontaktpersonale har adgang til opdaterede detaljer om hele udbuddet af tjenester til rådighed for studerende på Gold Coast Learning Centre .

Placeringer

Surfers Paradise

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Queensland, Australien
Telefonnummer
+61 (0) 7 5531 6788