Front Cooking School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Hvis du nogensinde skulle åbne en madlavningskole i Melbourne, hvor bedre end Lygon Street - Melbourne's 'Little Italy'!"

Front Cooking School har to campusser i Carlton: på Lygon Street og på Brunswick Street. Faciliteterne er første klasse, og vores træner er erfarne industri.

Forestil dig dig selv i et køkken, der laver varme, flaky croissanter, der skaber de perfekte søde og salte kager og aftener omhyggeligt dekorere kager til særlige arrangementer. Hvis denne stil med specialbagning er til dig, er Front Cooking Schools certifikat III i konditori det rigtige kursus. Denne kvalifikation giver dig mulighed for at arbejde i forskellige organisationer, hvor konditorvarer fremstilles og serveres. Steder som caféer, cateringvirksomheder, klubber, caféer, hoteller, konditorier, pubber og restauranter som konditor.

Nu til køkkenet hvor kulinariske drømme bliver til virkelighed, og din fremtidige karriere venter på at udfolde sig. Gennemførelse af certifikatet III i kommerciel madlavning, vil du få praktisk erfaring i køkkenet og erhverve de grundlæggende madfærdigheder, som kan gøre dig i stand til at arbejde. Gå ind i den dynamiske verden af ​​gæstfrihed og oplev alt, hvad den har at tilbyde dig. Denne kvalifikation giver mulighed for at blive en kok eller en kommissør i en bred vifte af gæstfrihedsvirksomheder, herunder bistroer, caféer, hospitaler, hoteller og restauranter.

Hvis du altid har ønsket at drive en restaurant og opleve glæden ved at betjene dine signaturretter til tilfredse kunder, vil du vide, at det indebærer mere intensiv uddannelse. Certificate IV vil træne dig for at styre erhvervslivets økonomi, udvikle færdigheder til at koordinere gæstfrihedsoperationer og lede et hold. Denne kvalifikation giver mulighed for at arbejde som kok i organisationer som caféer, klubber, hoteller, pubber og restauranter eller at drive din egen lille virksomhed.

Hvad hvis du er født leder og du vil være forsiden af ​​huset - maître'd? Vores Diplom of Hospitality træner dig til at tage ansvaret for den hurtige og spændende verden af ​​gæstfrihed. Du vil erhverve en bred vifte af gæstfrihedskompetencer, herunder træning og udvikling af et team til at levere førende industriens mad og drikkebordstjeneste kombineret med ledelsesmæssige færdigheder som rostingspersonale og forberedelse og overvågning af budgetter. Du vil have kapacitet til at påtage sig rollen som en højtuddannet højtstående medarbejder, der er i stand til at træffe operationelle forretningsbeslutninger. Denne kvalifikation giver mulighed for multiskilling og til specialisering inden for boligtjenester, madlavning, mad og drikkevarer og spil. Stærke frontlinjeledere er i stor efterspørgsel i gæstfrihed over hele kloden.

Den Advanced Diploma of Hospitality Management vil øge din passion for at være en del af denne livlige industri og hjælpe dig i din stigning gennem rækken for at tage plads som Senior Manager. Du vil udvikle et grundigt spektrum af kompetencer på tværs af områderne forretningsplanlægning, økonomistyring, menneskelige ressourcer, ledelse og marketing, så du kan fungere effektivt inden for en bred vifte af sektorer, som kan omfatte barer, spillemuligheder, resorts, restauranter eller andre Travle gæstfrihedsmiljøer.

Deltag i vejen til succes på Front Cooking School og nyd en lys fremtid i en karriere, hvor dine færdigheder er efterspurgte.

Placeringer

Melbourne

Address
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Perth

Address
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Perth, Western Australia, Australien