Eynesbury

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Eynesbury @ et blik

Hvad

Eynesbury er en specialist institution, der tilbyder en række pre-universitet og engelske programmer, der giver veje i til universitetet i Adelaide og University of South Australia.

Hvorfor

Stort udvalg af programmer og veje til at få adgang til universitetet i Adelaide, University of South Australia og andre australske universiteter. Holder en imponerende langsigtet rekord af studerende vinder træder i universitetet. By-center studie placering i Australiens mest overkommelige hovedstad. Fremragende undersøgelse placering: state-of-the-art campus. Små klasser, personlig undervisning og individuel opmærksomhed.

Hvor

Eynesbury har to campusser begge beliggende i centrum af byen Adelaide.

Hvornår

Eynesbury programmer kører hele året rundt.

Hvem

Australske & Internationale studerende fra hele verden.

Hvordan

Ansøg via en Eynesbury repræsentant i dit land. Ansøg online via denne hjemmeside. Lav en aftale for at komme ind og se os. Stadig ikke sikker - hvorfor ikke kontakte os dine spørgsmål: eynesbury@navitas.com

Velkommen til Eynesbury!

Hos Eynesbury glæder vi mulighed for at hjælpe alle studerende opnå sine personlige mål og realisere deres fulde potentiale i livet lange rejse for uddannelse.

Sammen Eynesbury tilbyder en række programmer og uddannelsesforløb til sekundære og tertiære studier ved University of Adelaide og University of South Australia.

Grundlagt i 1989, Eynesbury har enestående rekord af akademisk præstation og har stor erfaring med udvikling og levering af programmer, der er skræddersyet til internationale studerende.

Eynesbury tilbyder også et omfattende udvalg af supporttjenester, herunder akademisk og faglig rådgivning, værtsfamilie og indkvartering på internationale kollegier. Personalet giver personlig opmuntring, individuel undervisning og bistand, der kræves af de fleste internationale studerende, når første bor væk fra hjemmet.

Eynesbury er forpligtet til et mangfoldigt og fleksibel tilgang i leveringen af ​​uddannelse af høj kvalitet og pathway muligheder. Jeg ser frem til udsigten til at bidrage til din livslange rejse af uddannelse i Adelaide, South Australia.

Peter Millen, Eynesbury College direktør

Placeringer

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, South Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, South Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 8216 9000