Explore English

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Du har taget det første skridt på din rejse til at krydse internationale grænser for at studere engelsk. Ved at tage denne innovative skridt, vil du finde dig selv nedsænket i en spændende verden af ​​sprog med andre internationale studerende, der snart vil være dine venner.

Som en af ​​vores Explorers, vil du blive budt velkommen i vores lærende samfund, som giver interaktive klasseværelser læring og sjove ekstra læseplaner aktiviteter. Hver 5 uger, hele centret går på udflugter for at udforske lækkerier af Melbourne og den omkringliggende region. På disse udflugter, vil du have en mulighed for at øve dit engelsk i en rigtig sociale situation. Du kan lave fejl og øve igen og igen uden dom, fordi vi tilbyder dig eksponering til at udforske dit nye sprog på en sjov og afslappet miljø.

I klasseværelset, vil du finde lærerne støttende og kulturelt følsom. Mange af dem har rejst verden (de har måske endda været lærer i dit hjemland!), Og derfor har kendskab til virkelig gør vores studerende føle sig trygge mens de lærer engelsk.

Der er masser af aktiviteter uden for klasseværelset også og dine lærere vil tage dig ud og om som en del af pensum, så du kan udforske andre måder at praktisere læsning, skrivning, tale og lytte på engelsk.

i vores Student rekreativt område, Kan du slappe af, se tv, spille bordtennis eller bordfodbold, bruge computeren eller iPad og drikke kaffe. Der er et køleskab og mikroovn og en barista kaffemaskine - dette vil være dit område, fordi vi ønsker at føle sig hjemme!

Vores mål er at give dig en erfaring kvalitet læring. Ser frem til at se dig snart, Explorers!

HVORFOR UDFORSK ENGELSK?

Vi gør eleverne vores prioriterede Gratis valgfrie klasser til rådighed for alle studerende Fleksibel Tidsplan Erfarne og engagerede lærere Award Winning Organisation Sjov miljø

OM VORES CAMPUS

Heart of CBD I centrum af Melbournes ikonisk Coffee Culture Free Wifi til studerende Alle klasseværelser passer med opdateret teknologi Stort student rekreativt område Dedikerede aktiviteter officer Skole welafre på stedet

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

English for Academic Purposes

på universitet Fuldtid 10 uger January 2019 Australien Melbourne

[+]

Lina Marcela Monsalve Franco [-]

General English Course

på universitet Fuldtid 2 - 54 uger January 2019 Australien Melbourne

[+]

grammatik Akademisk og nyttig dagligdags engelsk Kulturel bevidsthed [-]

IELTS Preporatory Course

på universitet Fuldtid 2 - 54 uger January 2019 Australien Melbourne

[+]

Læsning [-]

PTE Academic Preporatory Course

på universitet Fuldtid 10 uger January 2019 Australien Melbourne

[+]

At lære et nyt sprog var altid en af ​​mine største udfordringer, og finde det rigtige sted var også meget vigtigt. [-]

Videoer

Melbourne: The City's Most Liveable City