Einstein College of Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Einstein College of Australia som er bekvemt placeret i hjertet af Melbourne. Vores mål er at levere kvalitets uddannelsesprogrammer, tjenester og at give eleverne en meningsfuld læringsoplevelse. Som sådan er vi forpligtet til at sikre, at vores undervisnings- og læringsmetoder er innovative, udfordrende og engagerende.

Einstein College tilbyder en bred vifte af nationalt akkrediterede kurser til både lokale og internationale studerende, herunder engelsk, erhvervslivet, pleje og samfundstjenester. Vores programmer er designet og leveret til at udstyre vores studerende med viden og færdigheder til at anvende deres læring til nye situationer, at arbejde sammen og at opretholde livslang læring.

Melbourne er klassificeret som en af ​​verdens mest levende byer i kategorierne uddannelse, kultur, miljø, sundhedspleje, stabilitet og infrastruktur. Det er en by, der har meget at tilbyde til enhver, der er interesseret i kvalitet og mangfoldighed. Melburnians elsker byens laneways fyldte caféer, restauranter og rummelige parker, som normalt er mødesteder for lokale og turister.

mål

"LEVERER MULIGHEDER VID UDDANNELSE"

Einstein College of Australia stolt af at tilbyde elevernes lærings- og læringsmuligheder. '

Vores mål på Einstein College of Australia er at skabe muligheder gennem uddannelse; Derfor stræber vi efter at tilbyde en række velstrukturerede kurser, hvor vi åbner Pathways som vil føre eleverne til at studere eller forbedre jobudsigterne yderligere.

Vores hovedmål er:

  • At give høj kvalitet uddannelse til hver elev gennem en klasseindstilling.
  • At fremkalde uddannelsesånd i elever, hvorigennem de kan stræbe efter nye muligheder.
  • At tilskynde til mangfoldighed og accept gennem fælles mål og læringsresultater.
  • At sikre, at hver elev når deres højeste kompetenceniveau.
  • At understøtte udvikling og fremskridt på alle områder.
  • At give innovative løsninger til udfordrende beskæftigelsesmuligheder.
  • Opmuntre både gruppe- og individuel læring.

Mission

Einstein College of Australia er dedikeret til at udstyre individuelle elever med de nødvendige kvalifikationer og sætte dem i stand til at nå deres uddannelsesmæssige og erhvervsmæssige mål.

Akkreditering

Einstein College of Australia er en registreret træningsorganisation. I henhold til den nationale lov om erhvervsuddannelse og erhvervsuddannelse 2011 skal vi sørge for levering af kvalitetstræning og vurdering for alle vores elever. Vi er registreret og reguleret af Australian Skills Quality Authority (ASQA) og CRICOS (Commonwealth Register of Institutions og Kurser for Oversøiske Studerende) udbyderen, derfor er Einstein College of Australia godkendt til at levere kurser til oversøiske studerende.

Einstein College of Australia er akkrediteret af den australske kompetencekvalitetsmyndighed (ASQA), som er tilsynsorganet for erhvervsuddannelse under den nationale lov om erhvervsuddannelse og erhvervsuddannelse i 2011.

Einstein College of Australia er akkrediteret af AUSTRALIAN Department of Education beskæftigelse og arbejdspladsrelationer DEEWR og er registreret i del 4.5.1 i Education and Training Reform Act 2006 som "Provider for Overseas Students" på "Commonwealth Register of Institutions and Courses for Oversøiske studerende "(CRICOS).

Som medlem af ACPET sikrer vi, at vores erhvervs- og træningstjenester giver valg og mangfoldighed og målrettede og hensigtsmæssigt leverede kurser, der er bredt tilgængelige og af høj kvalitet.

Einstein College of Australia er også medlem af undervisningsbeskyttelsestjenesten (TPS). Undervisningsbeskyttelsestjenesten (TPS) er et initiativ fra den australske regering til at bistå internationale studerende, hvis uddannelsesudbydere ikke er i stand til fuldt ud at levere deres studium. TPS sikrer, at internationale studerende er i stand til enten at:

  • fuldføre deres studier i et andet kursus eller med en anden uddannelsesudbyder eller
  • modtage refusion af deres ubrugte studiegebyrer

Faciliteter

Vores medarbejdere hos Einstein College of Australia er venlige og professionelle med erfaring i træning og udformning af innovative og spændende undervisningsmetoder, der sikrer, at du får den bedste kvalitet og vejledning i hele dit kursus.

Einstein College of Australia læringsresultater beskriver de viden og evner, de studerende har erhvervet og er i stand til at anvende og demonstrere ved afslutningen af ​​deres kursus. Vores kurser er designet til at sikre, at eleverne udvikler viden og forståelse af deres disciplin passende til deres uddannelsesniveau.

Einstein College of Australia har en bred vifte af faciliteter og ressourcer til at bruge til at studere, slappe af og nyde dig selv, herunder et elevbibliotek, et fælles rum, et computerlaboratorium med gratis adgang til internettet og gratis WIFI, hvis du har en bærbar computer eller en smartphone.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Advanced Diplomas » Se Diplomas » Se kurser » Se Health Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Avanceret Diplom of Accounting

på universitet Fuldtid 64 uger January 2019 Australien Melbourne

Denne kvalifikation er designet til at afspejle den rolle, som enkeltpersoner arbejder inden for regnskabsføring og søger professionel identifikation. På dette niveau forventes enkeltpersoner at anvende teoretiske og tekniske færdigheder i en række situationer og at vise initiativ og vurdering i planlægningsaktiviteter. De har autonomi i at udføre komplekse operationer og kan være ansvarlige for planlægning, koordinering og evaluering af andres arbejde inden for brede men generelt veldefinerede parametre. [+]

Denne kvalifikation er designet til at afspejle den rolle, som enkeltpersoner arbejder inden for regnskabsføring og søger professionel identifikation. På dette niveau forventes enkeltpersoner at anvende teoretiske og tekniske færdigheder i en række situationer og at vise initiativ og vurdering i planlægningsaktiviteter. De har autonomi i at udføre komplekse operationer og kan være ansvarlige for planlægning, koordinering og evaluering af andres arbejde inden for brede men generelt veldefinerede parametre.

Licens / Regulatory Information

Denne kvalifikation omfatter enheder, der består af et godkendt skattelovsforløb (TPB) i australsk skattelovgivning og handelsret. Personer, der søger registrering hos TPB, bør kontrollere nuværende registreringskrav hos bestyrelsen.... [-]


Avanceret Diplom of Business

på universitet Fuldtid 52 uger January 2019 Australien Melbourne

Denne kvalifikation afspejler rollen som enkeltpersoner med stor ekspertise inden for enten specialiserede eller brede områder af færdigheder og viden, der søger at videreudvikle ekspertise på tværs af en række forretningsfunktioner. Kvalifikationen er tilpasset behovene hos personer, der har væsentlige teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige eller beskæftigelsesmuligheder. [+]

Denne kvalifikation afspejler rollen som enkeltpersoner med stor ekspertise inden for enten specialiserede eller brede områder af færdigheder og viden, der søger at videreudvikle ekspertise på tværs af en række forretningsfunktioner. Kvalifikationen er tilpasset behovene hos personer, der har væsentlige teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige eller beskæftigelsesmuligheder.

Pathways

Pathways til kvalifikationen

Kandidater kan komme ind i kvalifikationen gennem en række indrejsepunkter, der viser potentiale til at udføre erhvervsuddannelse på avanceret eksamensniveau, herunder:

BSB50207 Erhvervsdiplom eller anden relevant kvalifikation... [-]


Diploma

Diplom of Accounting

på universitet Fuldtid 52 uger January 2019 Australien Melbourne

Denne kvalifikation afspejler professionelle regnskabsmæssige job roller i finansielle tjenesteydelser og andre industrier. Personer i disse roller anvender løsninger på en række ofte komplekse problemer og analyserer og evaluerer informationer fra en række forskellige kilder. De anvender initiativ til at planlægge, koordinere og evaluere deres eget arbejde og vejledning til andre inden for definerede retningslinjer. [+]

Denne kvalifikation afspejler professionelle regnskabsmæssige job roller i finansielle tjenesteydelser og andre industrier. Personer i disse roller anvender løsninger på en række ofte komplekse problemer, og analyserer og evaluerer informationer fra en række forskellige kilder. De anvender initiativ til at planlægge, koordinere og evaluere deres eget arbejde og vejledning til andre inden for definerede retningslinjer.

Licens / Regulatory Information

Denne kvalifikation omfatter enheder, der består af et godkendt skattelovsforløb (TPB) i australsk skattelovgivning og handelsret. Personer, der søger registrering hos TPB, bør kontrollere nuværende registreringskrav hos bestyrelsen.... [-]


Diplom of Business

på universitet Fuldtid 52 uger January 2019 Australien Melbourne

Denne kvalifikation afspejler individernes rolle med stor erfaring inden for en række indstillinger, der søger at videreudvikle deres kompetencer på tværs af en lang række forretningsfunktioner. Denne kvalifikation er også tilpasset behovene hos enkeltpersoner med ringe eller ingen erhvervserfaring, men som har gode teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige og beskæftigelsesmuligheder. [+]

Denne kvalifikation afspejler individernes rolle med stor erfaring inden for en række indstillinger, der søger at videreudvikle deres kompetencer på tværs af en lang række forretningsfunktioner. Denne kvalifikation er også tilpasset behovene hos enkeltpersoner med ringe eller ingen erhvervserfaring, men som har gode teoretiske erhvervskompetencer og viden, som de gerne vil udvikle for at skabe yderligere uddannelsesmæssige og beskæftigelsesmuligheder.

Pathways

Pathways til kvalifikationen

Foretrukne Pathways til kandidater, der overvejer denne kvalifikation, omfatter:

BSB40207 Certificate IV i Business eller anden relevant kvalifikation

eller

med erhvervserfaring i en række arbejdsmiljøer i ledende roller, men uden kvalifikation.... [-]


Kursus

Engelsk til akademiske formål (EAP)

på universitet Fuldtid 5 - 20 uger Åben tilmelding Australien Melbourne

Dette kursus fokuserer på instruktioner om færdigheder, der kræves for at udføre i en engelsktalende faglig sammenhæng på tværs af kernefagområder, der generelt opstår i en universitets- eller erhvervsuddannelsesindstilling. [+]

kursus beskrivelse

Dette kursus fokuserer på instruktioner om færdigheder, der kræves for at udføre i en engelsktalende faglig sammenhæng på tværs af kernefagområder, der generelt opstår i en universitets- eller erhvervsuddannelsesindstilling. Det fokuserer på ordforråd, grammatik og de fire færdigheder (læsning, skrivning, tale, herunder udtale og lytning). Det indebærer at tale i tutorials, give præsentationer, lytte til forelæsninger, læse akademiske tekster og skrive essays og rapporter. Dette kursus tager sigte på at hjælpe dig med at nå dine yderligere studiemål. Dette kursus kan også være beregnet til at hæve elevernes generelle engelske niveauer, så de kan komme ind på et universitet eller erhvervsuddannelseskole.... [-]


Generel engelsk

på universitet Fuldtid 1 - 52 uger Åben tilmelding Australien Melbourne

Dette kursus tager sigte på at forbedre alle aspekter af engelsksprog og udvikle dine tal, lytning, læsning og skrivefærdigheder og viden. [+]

kursus beskrivelse

Dette kursus tager sigte på at forbedre alle aspekter af engelsksprog og udvikle dine tal, lytning, læsning og skrivefærdigheder og viden. Det dækker en bred vifte af emner, der hjælper dig med at opfylde dine grundlæggende kommunikationsbehov i din hverdag, så du kan få sociale færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme kommunikations- og kulturelle behov, mens du rejser og deltager i samfundskontekster i Australien og andre engelsktalende lande . Det lægger vægt på praktisk brug af engelsksprog.

Niveau

Elementær - Avanceret

Studieform og bedømmelse

Dette kursus leveres i et klasseværelse med formative (ugentlige prøver) og summative (midtbaneniveau test og slut kursus niveau test) vurderinger... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Ground Floor, 313-315 Flinders Lane
3000 Melbourne, Victoria, Australien
Hjemmeside https://www.einsteincollege.vic.edu.au/