Dolph Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Er du på udkig efter at sikre den lange forsinkede kampagne i år? Har du lyst til en karriereændring for at forfølge din passion? Ønsker du at genindtaste arbejdsstyrken og ikke bekymre dig om, hvad du har gået glip af?

På Dolph Business School (RTO nr. 41480 CRICOS No. 03642G) tror vi på at hjælpe dig med at skabe en lysere fremtid for dig selv og dine familier. Vores vision er at låse dit potentiale op ved at lære og udstyre dig med de færdigheder, arbejdsgiverne virkelig vil have!

Som en nationalt anerkendt uddannelsesudbyder er vi forpligtet til at give dig de rette værktøjer, færdigheder og viden til at opnå større. Vi lærer dig at tænke, udfordre og vigtigst at opnå excellence i din valgte karriere!

Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge ikke kun det rigtige kursus eller kvalifikationen, men også den rigtige institution at udføre din træning med. Vi har arbejdet med branchen for at sikre vores træningspraksis, vores læringsmaterialer og vores vurderinger vil udstyre dig med de færdigheder og viden, der kræves for at få en fordel i din fremtidige karriere. Vores dedikerede undervisere og vores stærke elevstøttenetværk er her for at hjælpe dig med din lærerute!

Med en bred vifte af nationalt anerkendte kvalifikationer samt ikke-akkrediteret faglig udvikling og korte kurser, arbejder vi løbende for at sikre, at vi er i stand til at imødekomme markedets stadigt skiftende behov og dine store ambitioner.

Så hvad venter du på? Er det ikke på tide, du tog et skridt i retning af din fremtid og får den kvalifikation, du har brug for for fremtiden, du vil have?

Ring til os på 1300 2 DOLPH eller mail os på concierge@dolph.edu.au for at tale med en af ​​vores venlige teammedlemmer!

Magnitudo Vestra! Storhed venter på dig!

Hvorfor studere med os

Dagens miljø er meget anderledes end vores forældres 20-30 år siden.

Fremskridt i branchen bliver konstant afsløret; nye teknologier udvikles løbende og processer, lovgivning og reguleringer gennemgår ofte. Vi tror ikke på at forblive stillestående og risikere at blive efterladt. Vi tror ikke, du skal også.

Kontinuerlig uddannelse er nøglen til en lysere fremtid, som kan give dig ubegrænsede muligheder. Det er derfor, vi ønsker at være i stand til at styrke jer og udstyre jer med de nødvendige færdigheder for at skabe en bedre fremtid for jer selv og jeres familier. Du vil opbygge uvurderlige færdigheder og tillid til at vide, at du har hvad der kræves for at lande et job i dit felt!

Så hvorfor hvorfor Dolph Business School ?

  • Fremragende track record med ASQA - vi har opretholdt en perfekt compliance record siden starten. Dette sikrer vores studerende, at vi leverer en høj standard af trænings- og bedømmelsestjenester! Se vores ASQA revisionsrapporter for mere information.
  • Student-centreret fokus i centrum for vores politikker og processer.
  • Vedligeholder et hold af kvalificerede og dedikerede træner med den virkelige erhvervserfaring.
  • Innovativ og industriel godkendt tilgang til uddannelse.
  • Støttende og opmuntrende miljø for vores elever at trives i.
  • Giv tilbage til vores samfund ved stipendier til dem, der har brug for det mest. Vi er den eneste registrerede træningsorganisation i Australien, der sørger for et særskilt stipendieprogram for enlige mødre.

ASQA-kompatibel

Den 6. og 7. april 2016 gennemførte ASQA en indledende registreringskontrol i overensstemmelse med bestemmelserne i den nationale lov om erhvervsuddannelsesregulator 2011. Vi er meget stolte over at kunne meddele, at vi blev fundet for at være kompatible på alle områder af revision!

Den 15. og 16. august 2017 gennemførte ASQA en efterprøvningsovervågningsrevision i overensstemmelse med bestemmelserne i den nationale lov om erhvervsuddannelsesregulator 2011. Vi er meget stolte over at kunne meddele, at vi blev fundet overensstemmende på alle områder af revision igen!

Dette viser, at vi arbejder på en meget overensstemmende måde, vores politikker og procedurer er studentcentreret, og vores uddannelses- og vurderingstjenester er af et højt niveau. Dette betyder også, at du kan være sikker på, at vi vil fungere i lang tid endnu!

Dolph Business School fortsætter med at gøre vores bedste for at opretholde vores overholdelse for at sikre vore vore studerende og medarbejdere. Hvis du mener, at vi ikke opretholder vores overholdelse på alle områder af interesse, bedes du straks underrette os via e-mail på: concierge@dolph.edu.au .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Diplom of Accounting

Online på universitet Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder January 2019 Australien Reservoir + 3 mere

Vores nationalt anerkendte Diploma of Accounting kursus er blevet udviklet mod Australian Quality Framework for regnskabsføring. Du vil lære de grundlæggende færdigheder og viden, der kræves for at arbejde i regnskabsaflæggelse på mellemniveau som for eksempel at udarbejde finansielle rapporter og skat dokumentation og administrere budgetter og prognoser. Du vil også lære om ledelsesregnskaber, finansielle og forretningsmæssige resultater, finansielle transaktioner og interne kontrolprocedurer. [+]

Om kurset

Vores nationalt anerkendte Diploma of Accounting kursus er blevet udviklet mod Australian Quality Framework for regnskabsføring.

Du vil lære de grundlæggende færdigheder og viden, der kræves for at arbejde i regnskabsaflæggelse på mellemniveau som for eksempel at udarbejde finansielle rapporter og skat dokumentation og administrere budgetter og prognoser. Du vil også lære om ledelsesregnskaber, finansielle og forretningsmæssige resultater, finansielle transaktioner og interne kontrolprocedurer.

Udleveret af vores faglærere giver vores træningsprogram adgang til et støttende og opmuntrende miljø og en overflod af ressourcer til at hjælpe dig med din læring.... [-]


Diplom of Business

Online på universitet Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder January 2019 Australien Reservoir + 3 mere

Vores nationalt anerkendte Diploma of Business kursus er blevet udviklet mod australske kvalitetsrammer for erhvervslivet og ledelsen. Du vil lære de grundlæggende færdigheder og viden, der kræves for at drive en virksomhed, såsom hvordan man styrer risiko og budgetter, rekruttere og opbygge et innovativt arbejdsmiljø, administrere projekter samt markedsføre et produkt eller en tjeneste. Du vil lære at anvende veludviklede færdigheder og en bred vidensbase til forskellige forretningskontekster, samt at analysere og evaluere informationer fra en række forskellige kilder. [+]

Om kurset

Vores nationalt anerkendte Diploma of Business kursus er blevet udviklet mod australske kvalitetsrammer for erhvervslivet og ledelsen.

Du vil lære de grundlæggende færdigheder og viden, der kræves for at drive en virksomhed, såsom hvordan man styrer risiko og budgetter, rekruttere og opbygge et innovativt arbejdsmiljø, administrere projekter samt markedsføre et produkt eller en tjeneste. Du vil lære at anvende veludviklede færdigheder og en bred vidensbase til forskellige forretningskontekster, samt at analysere og evaluere informationer fra en række forskellige kilder.

Udleveret af vores faglærere giver vores træningsprogram adgang til et støttende og opmuntrende miljø og en overflod af ressourcer til at hjælpe dig med din læring.... [-]


Kontakt

Dolph Business School

Hjemmeside https://dolph.edu.au
Telefon +61 3 8679 6558