Della International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Della International College Pty Ltd. er en Registreret Uddannelsesorganisation og opfylder standarder for administration, levering, bemanding, facilitet, markedsføring, finansiel, kvalitetssikring og vurdering, der er aftalt af føderale, statslige og territoriale regeringer i Australien. Den statslige regerings registrerende myndighed overvåger og udsætter os for regelmæssig ekstern revision for at kontrollere overholdelsen af disse standarder.

Della International College lærerpersonale er højt kvalificerede og har anerkendt undervisningskvalifikationer og ekspertise inden for både undervisning og industri. Vi ansætter kun fuldt kvalificerede og erfarne lærere. Alle vores lærere har en passion for undervisning. Vores personale besidder mangfoldighed og et væld af erfaringer, som i sig selv er et særpræg. Studerende kan forvente et omsorgsfuldt, støttende miljø stimuleret af vores medarbejderes oplevelser.

Vores karrierefokuserede kurser er tæt knyttet til den virkelige verden og er lydhøre over for de stærke vækstindustrier og er baseret på at fremme og støtte økonomien og forbedre beskæftigelsesmulighederne.

Placeringer

Melbourne

Address
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Australien

Solskin

Address
Anderson Road,149
3020 Solskin, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: