Curtin College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Curtin College

Curtin College er din Pathway til en bachelorgrad ved Curtin University, Vest-Australiens største universitet. Hvis du ikke kvalificerer dig til direkte adgang til Curtin University, vil en Curtin College Diploma hjælpe dig med at få adgang.

Vi er på campus på Curtin University i Perth, så du vil opleve universitetslivet fra første dag. Som studerende på Curtin College kan du deltage i universitetsbegivenheder, deltage i klubber og nyde andre Curtin-campusfaciliteter.

Siden 2000 har Curtin College hjulpet over 10.000 studerende med at realisere deres drømme om en Curtin University-bachelorgrad.

Curtin University er rangeret som den øverste procent af universiteterne verden over i Academic Ranking of World Universities 2018 og er steget 20 pladser til 230th i verden i QS World University Ranking 2020.

Curtin College ligger i bygning 205 på Curtin University's Bentley Campus.

Hvorfor Curtin College ?

 • Studerende, der studerer førsteårs-enheder, får en diplomekvalifikation samt adgang til det andet år af deres valgte bachelorgrad ved Curtin University. Curtin College Diploma (Fase 2) = År 1 i din Curtin bachelorgrad.
 • Fast-track-muligheder er tilgængelige, hvor trimester-systemet tilbyder 3 indtag pr. År for nogle kurser.
 • Størrelser i små klasser (ca. 25 studerende), så du kan stole på ekstra hjælp og support, når du har brug for det.
 • Kulturel mangfoldighed - omkring 1.200 studerende fra 40 lande ved Vest-Australias største universitet.
 • Du er allerede på campus, på banen. Vi er her for at støtte dig hele vejen.

Hvem er Curtin College til?

Curtin College er til studerende, der:

 • ønsker at opnå en Curtin University-bachelorgrad;
 • ikke opfylder Curtin Universitetets minimumskrav til indrejse;
 • har afsluttet år 12, men ikke opnået en certificering på gymnasiet
 • er i moden alder og har brug for en alternativ Pathway til universitetet.

Vision

At transformere liv gennem Curtin-fokuseret læring.

”Vores vision er at give adgang til en lang række læringsmuligheder, der imødekommer vores studerendes behov i et udfordrende globalt uddannelsesmiljø. Kollegiet opnår dette ved at skabe et miljø, der er studerende-fokuseret, støttende og udgør høje etiske standarder.

På Curtin College finder du et lidenskabeligt personalefællesskab dedikeret til at gøre din studerendes oplevelse givende og underholdende. Vores mål er at give dig de kvalifikationer og færdigheder, der vil forberede dig til succes i din valgte disciplin på Curtin University ”.

- Andrew Crevald | College direktør

Mission

Curtin College leverer førende lærings- og undervisningsresultater for studerende, der går videre til Curtin University.

Fakta

Siden 2000 har Curtin College hjulpet over 10.000 studerende med at gå videre til år 2 på Curtin University.

Som Vest-Australiens mest innovative universitet afspejles Curtins stærke legitimation også i dets høje ratings, herunder de prestigefyldte QS World University Rankings:

 • Curtin University er rangeret som den øverste procent af universiteterne verden over i Academic Ranking of World Universities 2018 og er steget til 230 på verdensplan i QS World University Ranking 2020.
 • Curtin er rangeret som et af verdens mest internationale universiteter med den tredje største internationale studerende på ethvert australsk universitet. Curtin blev nummer 26 på Times Higher Education's liste over de 200 mest internationale universiteter 2016.
 • Curtin University er det eneste vestlige australske universitet, der rangeres i top 50 under 50. Som Vest-Australiens mest innovative universitet afspejles Curtins stærke legitimationsoplysninger også i dets høje ratings i QS World University Rankings:
  • Klassificeret 22. i verden for universiteterne under en alder af 50, i QS World University Rankings 2018 - den eneste vestlige australsk universitet at gøre listen.
  • Tildelt en femstjernet bedømmelse af den samlede ekspertise (ud af fem stjerner) i QS Stars University-ratings 2018.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræve / Pexel

Akkreditering

Curtin College er registreret som udbyder af videregående uddannelser under Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). TESQA regulerer og sikrer kvaliteten i Australiens højere uddannelsessektor (inklusive universiteter). Som udbyder af en videregående uddannelse skal Curtin College overholde disse standarder.

Det australske kvalifikationsnetværk (AQF) er den nationale politik for regulerede kvalifikationer inden for australsk uddannelse. Det integrerer kvalifikationerne fra hver uddannelses- og uddannelsessektor i en enkelt omfattende national kvalifikationsramme. AQF blev først introduceret i 1995 for at understøtte det nationale kvalifikationssystem i Australien, der omfatter videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og skoler.

Industriforeningsmedlemmer

Curtin College er medlem af det australske råd for privat uddannelse og uddannelse (ACPET). ACPET er en national brancheorganisation for uafhængige udbydere af uddannelse og uddannelse for australske og internationale studerende.

Kollegiet er også medlem af Western Australian Private Education and Training Industry Association (WAPETIA) er en sammenslutning af skoler og colleges, der alle er dedikeret til fair og etisk adfærd og levering af kvalitetsuddannelse i Western Australia.

Vores Fællesskab

Curtin College er forpligtet til at dyrke et respektfuldt, mangfoldigt og inkluderende samfund.

Vi tror, at alle i vores samfund har ret til at have et sikkert, sikkert og behageligt lærings- og arbejdsmiljø.

Vi tolererer ikke seksuel chikane eller overfald. Studerende eller personale, der konstateres at være i strid med adfærdskodeksen, vil blive rådgivet, advaret eller disciplineret. Dette kan omfatte formel disciplin (såsom afskedigelse eller udelukkelse).

Som en del af vores engagement i vores samfunds sikkerhed skaber vi et rum for personale og studerende til at føre samtaler uden frygt for ydmygelse eller ofre. Disse samtaler holdes i tillid på grund af deres personlige og følsomme karakter.

Vi er forpligtet til at prioritere din sikkerhed.

 • Hvis du afslører en hændelse eller bekymring for os, vil vi guide dig til passende, rettidig rettidig support.
 • Vi afsætter løbende ressourcer til forebyggelse, træning og uddannelse.
 • Vi overvåger og gennemgår support, information, kampagner og / eller programmer for at sikre, at de er relevante.
 • Vi vil forsøge at foretage løbende forbedringer af dette program, baseret på feedback fra vores studerende og ansatte.
 • Vi leverer dette rum online for at sikre, at du nemt kan få adgang til oplysninger om vores forpligtelse til Respect @ Curtin College

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Placeringer

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Western Australia, Australien