Curtin College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Curtin College leverer eksamensbeviser, der fører til 2. år med udvalgt bachelorgrad ved Curtin University. Disse eksamensbeviser svarer til det første år i uddannelsen og følger universitetets læseplan og enhedsstruktur, så ved afslutningen af kurset kan de studerende få garanteret adgang til det andet år af deres valgte bachelorgrad.

Curtin College studerende ligger på campus og har også adgang til Curtin University-faciliteter og kan opleve universitetslivet fra første dag. Med et støttende læringsmiljø og små klassestørrelser sikrer vi, at studerende modtog ekstra hjælp og støtte, når det var nødvendigt.

www.curtincollege.edu.au

Hvad gør Curtin College dit bedste valg?

 1. På campus - At være på campus betyder, at der ikke er nogen forskel mellem at være en college eller en universitetsstuderende med adgang til universitetsfaciliteter.
 2. Garanteret indgang til andet år på Curtin University - Efter afslutningen af eksamensbeviset (trin 2) får de studerende direkte adgang til det andet år af udvalgte Curtin bachelorgrader.
 3. Gratis supportprogrammer - Uden ekstra omkostninger kan studerende få adgang til et antal supportklasser for at hjælpe dem i deres studier.
 4. Beskæftigelsesegenskaber - Indlejrede evner til brugbarhed inden for kurserne, så de studerende kan nå deres potentiale og ”få det job”.
 5. Fast-track-muligheder - Med et trimester-system har nogle kurser indtag i februar, juni og oktober.

Start ved Curtin College hvis du ...

 • ønsker at opnå en Curtin University-bachelorgrad
 • opfylder ikke Curtin University's minimumskrav til indrejse
 • har afsluttet år 12 eller år 11 med succes

Curtin University er af mange grunde rangeret på top 1% universiteter verden over. Her er nogle.

 • Curtin er placeret i top 1% af universiteterne over hele verden i QS World University Ranking 2021.
 • Curtin er rangeret som nr. 2 i verden for mineral- og mineteknologi i 2020 QS World University Rankings efter emne.
 • Curtin klatrede 17 pladser til en rang af 217 th i verden og er stadig 9 th i Australien i 2019-2020 University Ranking af Academic Performance (URAP).
 • Modtaget en 5-stjernet samlet bedømmelse af topkvalitet (ud af fem) i den internationale QS Stars-vurdering 2019.
 • Modtaget en 5-stjerneklassificering (ud af fem) for kandidatuddannelseslønninger i Good Universities Guide 2020.
 • Curtin kandidater tjener 14,9% over det nationale gennemsnit af kandidater til arkitektur og konstruktion. (The Economic Global Liveability Ranking London, August 2016)
 • Curtin rangerer blandt de 100 bedste for arkitektur / bygget miljø, civil- og konstruktionsteknik, sygepleje, uddannelse og sportsrelaterede emner i 2020 QS World University Rankings efter emne.

Akkreditering

Curtin College er registreret som udbyder af videregående uddannelser under Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). TESQA regulerer og sikrer kvaliteten i Australiens højere uddannelsessektor (inklusive universiteter). Som udbyder af en videregående uddannelse skal Curtin College overholde disse standarder.

Den australske kvalifikationsramme (AQF) er den nationale politik for regulerede kvalifikationer inden for australsk uddannelse. Det integrerer kvalifikationerne fra hver uddannelses- og uddannelsessektor i en enkelt omfattende national kvalifikationsramme. AQF blev først introduceret i 1995 for at understøtte det nationale kvalifikationssystem i Australien, der omfatter videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og skoler.

Industriforeningsmedlemmer

Curtin College er medlem af det australske råd for privat uddannelse og uddannelse (ACPET). ACPET er en national brancheorganisation for uafhængige udbydere af uddannelse og uddannelse for australske og internationale studerende.

Kollegiet er også medlem af Western Australian Private Education and Training Industry Association (WAPETIA) er en sammenslutning af skoler og colleges, der alle er dedikeret til fair og etisk adfærd og levering af kvalitetsuddannelse i Western Australia.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræve / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Placeringer

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Western Australia, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig