Crown College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Crown College International tilbyder erhvervskurser med speciale i at levere kvalifikationer inden for gæstfrihed, kulinarisk, konditori og er anerkendt som en af de største og mest succesrige registrerede uddannelsesorganisationer i Victoria. Professionelle standarder for præsentations-, service- og gæstfrihedsfærdigheder er hovedfokus i Crown College træning.

Crown College er et moderne, lyst og fuldt udstyret træningsanlæg i Crown Metropol, et af Crown Resorts 'prisvindende hoteller. Crown College er en specialbygget og dedikeret træningsfacilitet, der giver et afslappet og venligt miljø for alle, lige fra break-out-områder med gratis wi-fi til studiekøkkenet.

Vores lidenskabelige og kvalificerede undervisere har mange års erfaring med kvalitetsindlæring og er specialister i kulinarisk, konditori, gæstfrihed og lederskab. Dette betyder, at du lærer af entusiastiske undervisere, der har relevante færdigheder inden for uddannelse såvel som deres specialiseringsområde. Dine undervisere er en del af et team, der fokuserer på bedste praksis læringsmetoder og undervisningsstilarter, der er interessante og fleksible.

Placeringer

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: