College Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College Australia blev grundlagt i juni 2005 og blev skabt til levering af højkvalitetsuddannelse og -tjenester til erhvervsuddannelsessektoren, ud over virksomhedernes træningsløsninger.


Hvert af vores kurser repræsenterer en skridt i din karriere, hvilket øger dine evner, viden og tillid til at aktivere din fremtid. Spænder fra Certifikater til Graduate Diplomer, tilbyder vi nu en bred vifte af kvalifikationer i erhvervslivet, Hospitality, Retail, Horticulture, Health and Support.


Hvorfor vælge os

  • En række kurser, der passer til alle
  • Nem online tilmelding, betaling
  • Fleksibel
  • Ekspertlærere


Vi tilbyder en række kurser, der er relevante for den virkelige verden, for rigtige jobresultater.

Vores kvalifikationer spænder fra adgang til ledelsesniveau kurser, med studie muligheder skræddersyet til hver studerende. Dette sikrer, at vi har muligheder for at udstyre enhver med de færdigheder, de har brug for at fremme i deres valgte karriere.


Hvor vi er


Brisbane Office

Administration

Brisbane Office er hjemsted for vores administrations- og studiestøtteteams. Fra vores Brisbane kontor koordinerer vi også al ekstern træning samt træning udført på skoler og på arbejdspladser. Hvis du har brug for hjælp til noget under studietiden, kan teamet på Brisbane-kontoret besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og pege på dig i retning af yderligere assistance, hvis det er nødvendigt.


Gold Coast Campus

Internationale og ledende studerende

Gold Coast Campus er hjemsted for både vores internationale og ledende kollegier. Det tilbyder en række faciliteter og ressourcer til rådighed for studerende. Hele campus er udstyret med klimatiserede klasseværelser og gratis wifi i hele.

Studerende har adgang til computerlaboratoriet, private studieområder og vores studielokale i åbningstiden. Elevstuen er en plads til, at eleverne kan slappe af, møde andre og få adgang til information om sociale aktiviteter. Det omfatter et spisestue for elever at bruge sammen med køkkenfaciliteter til at køle og genopvarme mad.

Placeringer

Southport

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australien