Læs den officielle beskrivelse

LIGE NU, dette øjeblik, verden ændrer sig. Store ændringer, små ændringer, klimaforandringer, gearskift ... Fremtiden tilhører dem, der gør historien nu, de hurtige tænkere, der handler på deres fødder nu, og innovatorer flammende nye stier nu. Med så meget sker i verden, hvorfor skulle du ikke lære af lige nu?

Den måde, vi lærer på Bond University betyder, at du aldrig blive ladt tilbage. Du vil opleve ting på Bond, der vil skubbe dig fremad. Hos Bond University, vil du lære, hvordan man lærer i nu. Vi udfordrer, frivilligt arbejde, øve og samarbejde. LIGE NU, kan du lære af alt og alle fra et universitet, der værdsætter nu.

Som Australiens første private non-profit universitet, Bond University søger at blive anerkendt internationalt som en førende uafhængig universitet, gennemsyret af en ånd til at innovere, en forpligtelse til at påvirke og en dedikation til at inspirere morgendagens professionelle, der deler en personlig og transformerende student oplevelse.Hvorfor Bond?Fordi vi gør tingene anderledes.Fra en studerende perspektiv, Bond University står alene. Grunden til? Tja, faktisk er der tre af dem, alle der tilføjer op til en langt bedre universitet erfaring og resultat for dig - uanset hvilken studieretning, du vælger. Udfør din GRAD SOONER Hos Bond, vil du ikke miste tid med lange pauser mellem semestre. Vi kører tre fulde semestre om året, med indtag i januar maj og september. Det betyder for visse programmer, du kan udfylde 12-emne kandidatgrad i bare et år. Det betyder også, at du ikke behøver at vente til næste februar eller juli til at komme i gang på din grad. Hvis du er klar til at få din fremtid i gang, vores næste indtag er lige rundt om hjørnet.Bliv vejledt af World førende akademikere Bonds personlig undervisning filosofi betyder, at du vil lære i mindre klasser med hidtil uset én-til-en adgang til dine professorer. Selv uden klasse tid, vores akademikere har en åben dør-politik, som betyder, at de ikke kun kender dig ved navn, vil de aktivt vejlede dine fremskridt.GRADUATE bedre forberedt Hos Bond, mener vi uddannelse går ud over klasseværelset. En del af vores unikke tilgang er at hjælpe dig med at udvikle et stærkt fundament af lederskab attributter, som vil forberede dig til succes og hurtig karriereforløb. Derfor er vores kandidater er det første valg for mange arbejdsgivere. De er umiddelbart adskiller på arbejdspladsen for deres tillid, modenhed, global bevidsthed, kommunikationsevner og lederevner. Bond sæt dig op til at lykkes.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Graduate Certificate

Bond University

The Graduate Certificate i TESOL er en fuldtids-program designet til at give grunduddannelse for lærere i engelsk som andet sprog. Det giver grundlag for sprogundervisnin ... [+]

ADGANGSKRAV

Afslutning af en bachelor-grad fra et godkendt institution.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Certificate i TESOL er en fuldtids-program designet til at give grunduddannelse for lærere i engelsk som andet sprog. Det giver grundlag for sprogundervisning metode og den praktiske anvendelse.

Du skal udfylde mindst 100 timers teoretisk komponent og mindst seks timer tilsyn klasseundervisning. Dette program giver speciallægeuddannelse i engelsk sprogundervisning teori og praksis for lærere eller dem, der planlægger at blive lærere. Det giver det teoretiske grundlag og praktiske uddannelse af sproglærere påkrævet.

PROGRAM STRUKTUR

Studerende skal udfylde følgende fire (4) emner:... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Fuldtid
18 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Bond University

Den HD i retspraksis, også kendt som professionel juridisk Training (PLT), er forbindelsen mellem din juridisk embedseksamen og blive en praktiserende advokat. ... [+]

ADGANGSKRAV

Bachelor of Laws eller Juris Doctor kvalifikation fra en australsk institution.

PROGRAM BESKRIVELSE

Den HD i retspraksis, også kendt som professionel juridisk Training (PLT), er forbindelsen mellem din juridisk embedseksamen og blive en praktiserende advokat. Det PLT-programmet er et alternativ til at foretage en juridisk praktikophold for optagelse i Queensland. Vores PLT program er en kursusaktiviteter grad, der giver struktureret og overvåget juridisk uddannelse, baseret på kompetence standarder for entry level advokater udviklet af de indrømmer myndigheder og Australasian Professional Legal Education Council (Aplec).

PROGRAM STRUKTUR

PLT Programmet har tre komponenter:... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
36 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Bond University

The Graduate Diploma of Psychological Science forbereder dig til indrejse i en karriere i psykologi (der er foreløbig registrering som psykolog foruden to års overvåget t ... [+]

AKADEMISKE ADGANGSKRAV

Afslutning af et akkrediteret treårigt sekvens af studie i psykologi i Australien eller bro HD for Psykologi eller tilsvarende. IELTS score på 7,0 med ingen band mindre end 6,5. Ansøgere skal også have et minimum GPA på 2,0 på Bond University 4,0 skala for alle anden og tredje år Psykologi fag og vurderes på akademisk merit.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Diploma of Psychological Science forbereder dig til indrejse i en karriere i psykologi (der er foreløbig registrering som psykolog foruden to års overvåget træning). Programmet forbereder dig også til den femte og sjette år af dit faglige uddannelse.

PROGRAM STRUKTUR

Foundation Speciale Emner (2)... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Fuldtid
36 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Learn in the now