Baxter Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Baxter

Baxter Institute er en registreret træningsorganisation RTO 7030, der ligger i hjertet af Melbourne. Vi er stolte af vores ry som en leder inden for erhvervsuddannelse med moderne faciliteter, udstyr og professionelt personale, der demonstrerer et ekspertiseniveau, der passer til deres områder.

Al træning er fokuseret på at forberede de studerende til arbejde. Dette opnås ved at kombinere den omfattende træningserfaring, som Baxter bringer til sine træningsafdelinger med et imponerende udvalg af erhvervsuddannelsesmiljøer, der gør det muligt for studerende at få værdifuld brancheerfaring.

Baxter Institute 's studerende inkluderer indenlandske australske samt en mangfoldig blanding af internationale studerende fra mange regioner og kulturer, herunder Asien, Latinamerika, Europa og subkontinentet. Baxter Institute træningsmetoder forbedres ved at fremme kulturel mangfoldighed, gensidig forståelse og internationalt venskab inden for den studerendes befolkning.

Baxter Institute certifikat- og eksamensbeviser er autoriseret og godkendt af CRICOS-registeret, så internationale og indenlandske studerende kan studere med ro i sindet.

Fremragende og professionalisme af Baxter Institute uddannelse sammen med fleksible betalingsplaner, fleksible startdatoer og fleksible tidsplaner vil sikre, at der er et kursus der passer til mange studerende med individuelle behov. Dette vil også gøre det lettere at studere for studerende, der vælger at have et deltidsjob. Alle disse faktorer er beregnet til at producere de bedste uddannelsesresultater for vores studerende.

Baxter Institute pensum er primært fokuseret på praktisk anvendelse. Målet med al uddannelse er at støtte studerende til at slutte sig til arbejdsstyrken så hurtigt som muligt. Hos Baxter Institute giver vi dig de største muligheder for en succesrig karriere.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Hvorfor studere på Baxter?

Hos Baxter stræber vi efter ekspertise på en omsorgsfuld og fokuseret måde. Vi støtter vores studerende til at nå deres mål og dimittere med tekniske, forretningsmæssige, iværksættermæssige og sociale færdigheder, der kræves af erhvervslivet og samfundet af:

  • Fokus på vores læseplan på mestring af nøglekoncepter og praktisk anvendelse
  • Leverer omfattende studerendes support gennem vores fremragende uddannelsesfaciliteter og studenttjenester
  • At arrangere særlig hjælp til at håndtere sproglige og kulturelle forskelle
  • Giver mulighed for at udvide studiet med andre lokale og internationale udbydere
  • Betjening af fleksible kursus startdatoer og tidsplaner
  • At have fantastiske faciliteter på vores Melbourne CBD-campusser

Som en registreret uddannelsesorganisation er vi desuden medlemmer af OSTAS (Overseas Student Training Assurance Scheme) for at sikre en træningsgaranti for studerendes gebyrer.

Placeringer

Melbourne

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australien