Læs den officielle beskrivelse

historie

Grundlagt i 1998, er BCA National Training Group en multi-prisbelønnet registreret træningsorganisation, der sætter elevmål først. Med branchegrenere, personlig støtte, arbejdserfaringsprogrammer og fleksibel levering hjælper vi efterladte højskolere til at gøre deres første karriere trin og voksne elever får beskæftigelse, få en forfremmelse eller skifte karriere.

Vi leverer nationalt anerkendte kvalifikationer inden for erhvervslivet, fællesskabstjenester, uddannelsesstøtte, økonomi, ledelse og uddannelse og vurdering og har ekspertise i at levere Aboriginal & Torres Strait Islander-programmer.

BCA National er forpligtet til en vision om, at "viden skaber en fremtid for enkeltpersoner, lokalsamfund og organisationer."

Vi har campusser i Sydney og Darwin, træner i alle hovedstæder og store regionale centre og har stor erfaring med at uddanne sig i fjerntliggende og landlige samfund i Australien.

Virksomheden er stolt af at arbejde sammen med eleverne for at levere rigtige karriere resultater, samtidig med at Australiens højeste niveau af færdiggørelse er nået.

Registreret med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National har modtaget prisvindende træning til et forskelligartet elevkroppsmøde i klasseværelser i hele Australien, og modtog CRICOS-godkendelse i 2016 for at være vært for internationale studerende på nyrenoverede campusser i Sydney og Darwin.

Registreret med ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Mission

BCA National arbejder med erhvervslivet, industrien, regeringen og nonprofit-sektoren for at identificere og levere uddannelsesprogrammer, som forbereder og styrker medarbejderne til de nye udfordringer i at arbejde i et globalt miljø. BCA National søger at forberede eleverne til at være verdens konkurrencedygtige inden for deres valgte fagområde.

Vision

BCA National vil være den private uddannelsesleverandør af valg nationalt i ethvert læringsprogram, virksomheden tilbyder. Dens mærke anerkendelse vil være nummer et for kvalitet og tilgængelighed i relevante markedssegmenter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

BCA National Training Group

... [+]

For andre kan det være en vej til at styre en filial eller en enhed i en stor organisation.

Dette er et uundværligt program for nogen, der etablerer en lille virksomhed eller arbejder med virksomhedsledelse.

.

Karrieremuligheder

afdelingsleder

[-]
Australien Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Diploma

BCA National Training Group

Mentor Program For mere information, download den komplette kursusguide eller kontakt os. Internationale indtag BCA National har f ... [+]

Mentor Program

For mere information, download den komplette kursusguide eller kontakt os.

Internationale indtag

BCA National har fire indtag om året:

Indtastningsdatoer for 2018 er 29. januar, 23. april, 16. juli, 8. oktober.

Hvert indtag markerer starten på et nyt udtryk. Et udtryk er 10 uger studie efterfulgt af en 2 ugers pause i mellem vilkår med en ekstra 4 ugers pause i jul og nytår helligdage.

I løbet af hvert semester mødes hvert kursus i mindst 20 timer om ugen. [-]
Australien Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
BCA National Training Group

... [+]

Ved første øjekast:

Studiemåde: Traditionelle læringsstrategier kombineret med praktiske praktiske klasser, off-site studiebesøgsprogrammer til elite sportsklubber, organisationer og vejledning fra branchefolk

[-]
Australien Darwin Sydney
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
BCA National Training Group

Vores nationalt anerkendte Diplom of Community Services (Case Management) vil forberede dig til roller i tilfælde af arbejde, familie støtte, narkotika og alkohol arbej ... [+]

Vores nationalt anerkendte Diplom of Community Services (Case Management) vil forberede dig til roller i tilfælde af arbejde, familie støtte, narkotika og alkohol arbejde, mental sundhed, hjemløshed og vold i hjemmet.

Lær, hvordan du implementerer fællesskabsstrategier for udvikling, forbedrer dine sagsstyringsfærdigheder, analyserer konsekvenserne af sociologiske faktorer på klienter i fællesskabsarbejdet og reflekterer over og forbedrer din professionelle praksis.

Vi søger at tilbyde brancheplacering til at understøtte dine studier, så du kan anvende din læring til en 'virkeligheds'-arbejdsplads og få den nødvendige 200 timers (minimum) erhvervsindsats.... [-]

Australien Darwin
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
BCA National Training Group

Doktorgradsuddannelsen og -plejen er en ideel kvalifikation for arbejdstagere i børns tjenester, der har ansvaret for at planlægge og forvalte programmer omkring barndoms ... [+]

Gruppe koordinator Gruppeleder Børneudviklingsarbejder og teamkoordinator (børns tjenester). [-]
Australien Darwin Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk