BCA National Training Group

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

historie

Grundlagt i 1998, er BCA National Training Group en multi-prisbelønnet registreret træningsorganisation, der sætter elevmål først. Med branchegrenere, personlig støtte, arbejdserfaringsprogrammer og fleksibel levering hjælper vi efterladte højskolere til at gøre deres første karriere trin og voksne elever får beskæftigelse, få en forfremmelse eller skifte karriere.

Vi leverer nationalt anerkendte kvalifikationer inden for erhvervslivet, fællesskabstjenester, uddannelsesstøtte, økonomi, ledelse og uddannelse og vurdering og har ekspertise i at levere Aboriginal & Torres Strait Islander-programmer.

BCA National er forpligtet til en vision om, at "viden skaber en fremtid for enkeltpersoner, lokalsamfund og organisationer."

Vi har campusser i Sydney og Darwin, træner i alle hovedstæder og store regionale centre og har stor erfaring med at uddanne sig i fjerntliggende og landlige samfund i Australien.

Virksomheden er stolt af at arbejde sammen med eleverne for at levere rigtige karriere resultater, samtidig med at Australiens højeste niveau af færdiggørelse er nået.

Registreret med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National har modtaget prisvindende træning til et forskelligartet elevkroppsmøde i klasseværelser i hele Australien, og modtog CRICOS-godkendelse i 2016 for at være vært for internationale studerende på nyrenoverede campusser i Sydney og Darwin.

Registreret med ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Mission

BCA National arbejder med erhvervslivet, industrien, regeringen og nonprofit-sektoren for at identificere og levere uddannelsesprogrammer, som forbereder og styrker medarbejderne til de nye udfordringer i at arbejde i et globalt miljø. BCA National søger at forberede eleverne til at være verdens konkurrencedygtige inden for deres valgte fagområde.

Vision

BCA National vil være den private uddannelsesleverandør af valg nationalt i ethvert læringsprogram, virksomheden tilbyder. Dens mærke anerkendelse vil være nummer et for kvalitet og tilgængelighed i relevante markedssegmenter.

Placeringer

Darwin

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Nordlige territorium, Australien

Sydney

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien