Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Australian College of Information Technology (ACIT) og Institute of Film and Television (IFTV) er en australsk regerings registreret træningsorganisation med dokumenteret dokumentation for at levere kvalitetsuddannelse.

Vores pensum er benchmarked mod internationale standarder og suppleres af en erhvervserfaring og kandidatplacering.

ACIT

Vores praktikprogrammer er designet til at give eleverne tillid og oplevelse i virkeligheden. Som følge heraf får vores kandidater verdensomspændende anerkendelse som professionelle fagfolk.

Alle ACIT

Kollegiet har en fantastisk beliggenhed med veludstyrede it-klasseværelser og tilbyder et innovativt informations- og multimedieprogram samt andre nationalt anerkendte erhvervsuddannelsespakker.

Hundredvis af studerende har studeret hos ACIT

Med over 20 års uddannelse, ledende akademiske partnerskaber og praktikprogrammer, ACIT

Hvorfor vælge os?

ACIT

Over 20 års ekspertise ... i teknisk og medieuddannelse

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television udmærker sig ved at inkorporere nuværende industristrender i akademiske programmer.

Vi bringer dig i over to årtier med succes inden for teknologi og medieuddannelse. Denne arv er din åbne dør til en fremragende karriere i Digital Media og Information and Communications Technology.

Industri godkendt træning

Bliv medlem og vores førende teknologipartnere, når du tager din egen rejse. Oplev den mest autentiske, up-to-date hands-on træning til rådighed. Drage fordel af årtier selvfølgelig udviklingserfaring og dedikation af vores engagerede og omsorgsfulde instruktører. Få ekspertise fra teknologigiganterne, der forener vores verden - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks og VMware.

Som en ACIT

Scalable Uddannelse Pathways

ACIT-programmer giver dig mulighed for at fortsætte dine studier gennem til bachelor- og kandidatgrad gennem kreditoverførselsordninger med nogle af Australiens bedste universiteter.

En kvalifikation fra ACIT

At opfylde de manglende behov for alle studerende

Det australske samfund er mere forskelligartet end nogensinde før. Undervisningsstyrken på Australian College of Information Technology (ACIT) og Institut for Film og TV (IFTV) har gearet sig midt i en voksende international studentpopulation for at imødekomme deres mangfoldige behov.

Mod alle kollegiums elever, ACIT

Fakultet

Vores campus er beliggende i Australiens smukkeste storby, Gold Coast, der tilbyder et pulserende og sikkert miljø for at lære og vokse. Studerende nyder godt af vores mindre klassestørrelser, adgang til højt kvalificerede og omsorgsfulde undervisere og en bred vifte af støttetjenester.

Stimuleres af mangfoldigheden af ​​tanke og kultur, mens du studerer med studerende fra mange lande. Kombiner dette med vores naturlige skønhed og nyd et levende og dynamisk læringsmiljø.

Graduate Placement

Udnyt vores internationale kandidatuddannelsesprogram for at opnå international erfaring inden for fuldtidsbetalt arbejde.

Kollegiet tilbyder specialiserede ydelser, praktikophold og placeringsprogrammer samt officielle uddannelsesressourcer til certificering gennem store industripartnere.

Når vi ser frem til vores digitale fremtid, ser vi et spændende udvalg af muligheder for teknikere, innovatører og designere. Få de hundredvis, der er gået før dig, til succesfulde og givende karriere.

Placeringer

Brisbane

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australien

Australien online

Address
Australien online, Australien