Læs den officielle beskrivelse

Australian College of Information Technology (ACIT) og Institute of Film and Television (IFTV) er en australsk regerings registreret træningsorganisation med dokumenteret dokumentation for at levere kvalitetsuddannelse.

Vores pensum er benchmarked mod internationale standarder og suppleres af en erhvervserfaring og kandidatplacering.

ACIT

Vores praktikprogrammer er designet til at give eleverne tillid og oplevelse i virkeligheden. Som følge heraf får vores kandidater verdensomspændende anerkendelse som professionelle fagfolk.

Alle ACIT

Kollegiet har en fantastisk beliggenhed med veludstyrede it-klasseværelser og tilbyder et innovativt informations- og multimedieprogram samt andre nationalt anerkendte erhvervsuddannelsespakker.

Hundredvis af studerende har studeret hos ACIT

Med over 20 års uddannelse, ledende akademiske partnerskaber og praktikprogrammer, ACIT

Hvorfor vælge os?

ACIT

Over 20 års ekspertise ... i teknisk og medieuddannelse

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television udmærker sig ved at inkorporere nuværende industristrender i akademiske programmer.

Vi bringer dig i over to årtier med succes inden for teknologi og medieuddannelse. Denne arv er din åbne dør til en fremragende karriere i Digital Media og Information and Communications Technology.

Industri godkendt træning

Bliv medlem og vores førende teknologipartnere, når du tager din egen rejse. Oplev den mest autentiske, up-to-date hands-on træning til rådighed. Drage fordel af årtier selvfølgelig udviklingserfaring og dedikation af vores engagerede og omsorgsfulde instruktører. Få ekspertise fra teknologigiganterne, der forener vores verden - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks og VMware.

Som en ACIT

Scalable Uddannelse Pathways

ACIT-programmer giver dig mulighed for at fortsætte dine studier gennem til bachelor- og kandidatgrad gennem kreditoverførselsordninger med nogle af Australiens bedste universiteter.

En kvalifikation fra ACIT

At opfylde de manglende behov for alle studerende

Det australske samfund er mere forskelligartet end nogensinde før. Undervisningsstyrken på Australian College of Information Technology (ACIT) og Institut for Film og TV (IFTV) har gearet sig midt i en voksende international studentpopulation for at imødekomme deres mangfoldige behov.

Mod alle kollegiums elever, ACIT

Fakultet

Vores campus er beliggende i Australiens smukkeste storby, Gold Coast, der tilbyder et pulserende og sikkert miljø for at lære og vokse. Studerende nyder godt af vores mindre klassestørrelser, adgang til højt kvalificerede og omsorgsfulde undervisere og en bred vifte af støttetjenester.

Stimuleres af mangfoldigheden af ​​tanke og kultur, mens du studerer med studerende fra mange lande. Kombiner dette med vores naturlige skønhed og nyd et levende og dynamisk læringsmiljø.

Graduate Placement

Udnyt vores internationale kandidatuddannelsesprogram for at opnå international erfaring inden for fuldtidsbetalt arbejde.

Kollegiet tilbyder specialiserede ydelser, praktikophold og placeringsprogrammer samt officielle uddannelsesressourcer til certificering gennem store industripartnere.

Når vi ser frem til vores digitale fremtid, ser vi et spændende udvalg af muligheder for teknikere, innovatører og designere. Få de hundredvis, der er gået før dig, til succesfulde og givende karriere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Dette program lærer de nødvendige faglige niveauer, der kræves til design og implementering af IP-netværk i en virksomhed, tjenesteudbyder og transportmiljøer. ... [+]

Kursusoversigt

Dette program lærer de nødvendige faglige niveauer, der kræves til design og implementering af IP-netværk i en virksomhed, tjenesteudbyder og transportmiljøer.

Derudover skal eleverne lære at planlægge og implementere sikre, robuste IP-netværk, virtualiserede miljøer, Unified Communications-systemer og være i stand til at gennemføre design på højt plan til moderne datacentre. Programmet lærer de relaterede tekniske og planlægningsfærdigheder, der understøtter disse aktiviteter. Programmet indeholder 3 store projekter. Hvert emne er struktureret som et selvstændigt fagligt kursus, der dækker et specifikt emne i detaljer.

Dette kursus tilbydes online og på campus og er tilgængeligt for indenlandske og internationale studerende.... [-]

Australien Brisbane Australien online
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Certificate

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Dette kursus giver færdigheder og viden til, at en person er kompetent til at designe, udvikle og anvende digitale medieteknologier som en assistent informations- og komm ... [+]

Kursusoversigt

Dette kursus giver færdigheder og viden til, at en person er kompetent til at designe, udvikle og anvende digitale medieteknologier som en assistent informations- og kommunikationsteknologi (ikt) specialist, der arbejder uafhængigt eller som en del af et større udviklingshold. Kurset dækker specifikt hvordan man integrerer søgemaskine optimering, sociale medier elementer og social media marketing principale til et website design.

Curriculum

Afsnit 1: Designskoncept

Creative Photoshop Concepts6 ugerSEO / Google Analytics 6 ugerDreamweaver 6 ugerSocial Media Marketing med Facebook og Twitter 6 uger

Afsnit 2: Online Marketing Concepts

E-Marketing 6 ugerIntroduktion til Wordpress 6 ugerAdgangskrav... [-]
Australien Brisbane
Januar 2020
Fuldtid
36 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Certifikatet IV i Information Technology Networking program er for alle, der søger at starte eller fremme en karriere inden for it-systemer administration og netværk. Pro ... [+]

Kursusoversigt

Certifikatet IV i Information Technology Networking program er for alle, der søger at starte eller fremme en karriere inden for it-systemer administration og netværk. Programmet lærer vigtige netværk og server support færdigheder, og de projektledelsesmæssige færdigheder, der kræves for at gennemføre disse teknologier. Studerende bør lære at opbygge og vedligeholde computerservere og netværk. Dette kursus er tilgængeligt for studerende i Brisbane, Gold Coast og online.

Programmet gør det muligt for kandidater at opnå internationalt anerkendte legitimationsoplysninger ved at give uddannelse til disse inden for læseplanen. Den industrielle certificering undervises er Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client og Server 2012 og Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Uddannelsen forbereder eleverne til at tage de respektive certificeringseksaminer.... [-]

Australien Brisbane Australien online
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Dette program lærer de væsentlige faglige niveau færdigheder, der kræves til design og implementering af IP-netværk i en virksomhed, tjenesteudbyder og transportmiljøer. ... [+]

Kursusoversigt

Dette program lærer de væsentlige faglige niveau færdigheder, der kræves til design og implementering af IP-netværk i en virksomhed, tjenesteudbyder og transportmiljøer. Dette kursus er undervist online til indenlandske studerende og ansigt til ansigt for studerende i Brisbane og Gold Coast regioner.

Studerende bør lære at planlægge og implementere komplekse IP-netværk og -teknologier i en virksomhed, tjenesteudbyder og telekommunikationsoperatørmiljøer. Programmet lærer de relaterede tekniske, ledelsesmæssige og planlægningsfærdigheder, der understøtter disse aktiviteter. Programmet indeholder 2 store projekter. Hvert emne er struktureret som et selvstændigt fagligt kursus, der dækker et specifikt emne i detaljer.... [-]

Australien Brisbane Australien online
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
38 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk