Ad Astra Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ad Astra Institute ; et moderne og levende uddannelsesinstitut i den australske gæstfrihedsindustri. Med direkte tilknytning til industrien tilbyder Ad Astra Institute vores studerende den unikke mulighed for at lære fra branchefolk, med stærk vægt på elevers resultater.

Ad Astra Institute har et ry i hospitalsbranchen for ekspertise og innovation i design og levering af kvalitetsuddannelsesprogrammer. Som studerende på Ad Astra Institute vil du opleve fremragende lærerpersonale, der er stærkt motiverede for at sikre, at alle studerende er arbejdsklare og opretholder vores kandidaters ry som værende højtuddannede og eftertragtede i branchen.

Ad Astra Institute studerende nyder fremragende faciliteter og har mulighed for at lære og udvikle færdigheder i et stimulerende, moderne og sikkert miljø.

Vores engagement i at sikre en fremragende studieoplevelse hos Ad Astra Institute for vores internationale studerende omfatter også tilgængeligheden af ​​en bred vifte af studietjenester. Disse tjenester omfatter assistance med sprog- og læringsevner, indkvartering, fritidsaktiviteter, sundhedstjenester og personlig vejledning for at sikre, at elevoplevelsen er en fornøjelig oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores forskellige og levende samfund på Ad Astra Institute .

Ekspertundervisningspersonale

Vores studerende vil lære af vores fremragende lærerfag, som er eksperter på deres område. Med mange års erfaring i store hotelkæder og prestigefyldte verdensomspændende restauranter er vores trænerne stærkt motiverede for at sikre, at alle studerende er på arbejdspladsen klar, højtuddannet og eftertragtet i branchen.

World Class Faciliteter

Vores studerende nyder fremragende faciliteter i hjertet af Melbourne, med mulighed for at lære og udvikle færdigheder i et stimulerende, moderne og sikkert miljø. Disse moderne faciliteter og små klassestørrelser giver eleverne mulighed for at maksimere deres tid med faglærere og få mest muligt ud af programmet.

Færdighedsbaseret, praktisk håndtering

Vi giver vores studerende praktisk viden ved at lære dem real-world færdigheder. En kombination af både teori og praktisk lærer sikrer, at vores studerende er rustet til en rigtig karriere, når de forlader Ad Astra.

Bistand med kandidatarbejde

Ad Astra fokuserer på at forbedre vores elevers markedsværdi for at hjælpe dem med at finde beskæftigelse i hospitalsbranchen. Gennem vores forhold til Merlin Shift får Ad Astra-studerende eksklusiv adgang til en jobsammenligning, der kan give adgang til den australske gæstfrihedsindustri.

Pathways til højere lære

Vores kurser giver etablerede Pathways til højere læringsmuligheder. Ved at give vores elever internationalt anerkendte færdigheder og kvalifikationer, kan vores studerende overgå til andre kurser og have færdigheder til at arbejde i deres branche, mens de foretager yderligere studier.

Student Support Capabilities

Ad Astra er forpligtet til at sikre en fremragende samlet oplevelse for alle internationale studerende. Ved at tilbyde en bred vifte af studiestøttetjenester, herunder bistand til sprog- og læringsevner, indkvartering, fritidsaktiviteter, sundhedstjenester og personlig vejledning, sikrer vi vores elever en behagelig oplevelse.

Melbourne - Verdens mest levende by

Melbourne er ikke kun Australiens fødevare hovedstad, men er også blevet kåret til 'verdens mest levedygtige by' i seks lige år. Med verdensklasse arrangementer, mange aktiviteter og forskellige beskæftigelsesmuligheder, er Melbourne det perfekte sted at udvikle din karriere.

Homestay Indkvartering

Ad Astra Institute giver eleverne adgang til boligindkvartering via det australske hjemsted Network (AHN).

AHN værter tilbyder mere end værelser til leje; de tilbyder et støttesystem og autentisk interesse for at byde en elev til Australien velkommen.

Farm Experience

Ad Astra Institute tilbyder vores studerende eksklusiv adgang til vores uddannelsesferieprogram i Mt Gambier. Dette er en ikonisk australsk beliggenhed, hvor kysten møder landet, og er verdensberømt for sit unikke produkt. Studerende vil møde en unik oplevelse, læring hvor høj kvalitet producerer kommer fra og hvordan det opdrættes

Placeringer

Melbourne

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien