Acknowledge Creativity

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Australske virksomheder begynder at opdage, at kreative evner kan bringe frisk tænkning ind i enhver organisation.

For mange institutioner tilbyder kreative kurser, der ignorerer færdigheder som pitching, forhandling og markedsbaseret prisfølsomhed, hvilket er nøglen til succesfuldt at drive din egen virksomhed.

Siden 2014, Godkendelse af kreativitet Har udviklet sig til at tjene stigningen i anmodninger om design-tænkning og innovationsværktøjer fra erhvervsstuderende. Det var på dette tidspunkt, vi noterede også mange reklamer (kunstnere, designere og forfattere) på udkig efter kommercielle færdigheder som ledelse, pitching og prissætning.

Mere end bare at finde en niche, fandt vi slægtede ånder, der havde kæmpet med hvor og hvordan man lærte disse "andre side" færdigheder. Vores første workshops involverede både et kreativt og forretningsmæssigt publikum, og vi undrede os over, hvor meget de skulle lære hinanden.

Vores mål blev om at opbygge det perfekte sted for at udvikle kreative, iværksættermæssige og tekniske tankegang Et sted, hvor deltagerne kunne lære færdigheder, de kunne tage på deres arbejdspladser og foretage positive ændringer.

Vi tror...

Hvis du ikke laver minder, spilder du tid. Hvis du ikke står op for, hvad du tror på, foregiver du. Hvis du ikke stiller spørgsmål, lærer du ikke.

Værdier

Vores værdier er enkle men kraftfulde. Hvis du ikke laver minder, spilder du tid. Hvis du ikke står op for hvad du tror på, foregiver du. Hvis du ikke spørger, hvordan du kan hjælpe, er du ligeglad.

Dagens drøm kan blive til morgendagens opstart med et øje på børsen, hvis det er dit mål. Diplom of Creative Enterprise træner deltagerne til at tilpasse, opfinde, forny og trives i dagens læringsøkonomi. Vores studerende er kunstneriske, ressourcefulde og inspireret til at tackle nye situationer, problemer og udfordringer med færdigheder til at specialisere sig i en bestemt kreativ disciplin eller anvende deres læring til et bredere erhvervsklima.

Lås op for den perfekte sammensmeltning af fantasi, skabelse og business acumen og opdag verden af ​​kreative muligheder, der venter på at anerkende kreativitet.

Placeringer

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien