Læs den officielle beskrivelse

Australske virksomheder begynder at opdage, at kreative evner kan bringe frisk tænkning ind i enhver organisation.

For mange institutioner tilbyder kreative kurser, der ignorerer færdigheder som pitching, forhandling og markedsbaseret prisfølsomhed, hvilket er nøglen til succesfuldt at drive din egen virksomhed.

Siden 2014, Godkendelse af kreativitet Har udviklet sig til at tjene stigningen i anmodninger om design-tænkning og innovationsværktøjer fra erhvervsstuderende. Det var på dette tidspunkt, vi noterede også mange reklamer (kunstnere, designere og forfattere) på udkig efter kommercielle færdigheder som ledelse, pitching og prissætning.

Mere end bare at finde en niche, fandt vi slægtede ånder, der havde kæmpet med hvor og hvordan man lærte disse "andre side" færdigheder. Vores første workshops involverede både et kreativt og forretningsmæssigt publikum, og vi undrede os over, hvor meget de skulle lære hinanden.

Vores mål blev om at opbygge det perfekte sted for at udvikle kreative, iværksættermæssige og tekniske tankegang Et sted, hvor deltagerne kunne lære færdigheder, de kunne tage på deres arbejdspladser og foretage positive ændringer.

Vi tror...

Hvis du ikke laver minder, spilder du tid. Hvis du ikke står op for, hvad du tror på, foregiver du. Hvis du ikke stiller spørgsmål, lærer du ikke.

Værdier

Vores værdier er enkle men kraftfulde. Hvis du ikke laver minder, spilder du tid. Hvis du ikke står op for hvad du tror på, foregiver du. Hvis du ikke spørger, hvordan du kan hjælpe, er du ligeglad.

Dagens drøm kan blive til morgendagens opstart med et øje på børsen, hvis det er dit mål. Diplom of Creative Enterprise træner deltagerne til at tilpasse, opfinde, forny og trives i dagens læringsøkonomi. Vores studerende er kunstneriske, ressourcefulde og inspireret til at tackle nye situationer, problemer og udfordringer med færdigheder til at specialisere sig i en bestemt kreativ disciplin eller anvende deres læring til et bredere erhvervsklima.

Lås op for den perfekte sammensmeltning af fantasi, skabelse og business acumen og opdag verden af ​​kreative muligheder, der venter på at anerkende kreativitet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Acknowledge Creativity

Diplom for kreativ virksomhed løser et voksende behov for virksomheder og forretningsfolk til at løse problemløsning på en kreativ måde ved at udnytte en samarbejdsmæssig ... [+]

Det er det perfekte sted at udvikle dine kreative, tekniske og iværksættere talenter og vil forberede dig på et eklektisk udvalg af kreative karriere, uanset hvilken vej du vælger. Vores elever lærer via traditionelle og nutidige undervisningsmodeller. Kurset vil udvikle en håndgribelig forståelse af, hvordan kreative karriere passer i samfundet og den vigtige rolle, de spiller for at kommunikere til et bredt publikum.

Diplom for kreativ virksomhed løser et voksende behov for virksomheder og forretningsfolk til at løse problemløsning på en kreativ måde ved at udnytte en samarbejdsmæssig tilgang til arbejdspladskultur og en mere humanistisk stil.

Hvis du er en ung iværksætter, en business-minded person, en som ønsker at omfavne kreative industrier, eller bare erhverve ny viden til at forbedre din nuværende karriere, er dette kursus for dig.... [-]

Australien Melbourne Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk