Academy of Interactive Entertainment

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Academy of Interactive Entertainment (AIE) er Australiens mest tildelt 3D-animation, spildesign og visuel FX pædagog. Oprettet som en non-profit organisation til at vokse den kreative digitale sektor, AIE banebrydende for udviklingen af ​​specialiserede spil kvalifikationer og fortsætter med at innovere gennem branchens partnerskaber og dynamisk undervisning.

AIE kurser er praktisk, karriere-fokuserede og leveret af branchens erfarne lærere i en alvorligt sjov og kreativt krævende studie. AIE og det er kandidater har gennem årene, herunder at blive navngivet i 2007 australske Små træningsredskaber Provider of the Year vundet mange priser.

AIE Charter De primære mål for den ikke-for-profit Academy of Interactive Entertainment er at:

Giv akkrediteret offentlig adgang, industri sponsoreret og fuld kommercielle kurser og programmer passer til den interaktive underholdningsindustri, herunder kurser i 3D Animation, Computer udvikler, musik og film; Giv inkubator kurser overvåges af passende industri udbydere og skræddersyede kurser for at imødekomme industriens efterspørgsel; Fremme væksten af ​​en stærk regional industri og fremme udvidelsen af ​​beskæftigelsesmulighederne i industrien; Foretage forsknings- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med industrien leverandører og kommercielle udviklere; Foster og fremme udviklingen af ​​industrien netværk og tilhørsforhold, både nationalt og internationalt, og fremme etableringen af ​​et Computerspil Developers Association og konferencen; Assist kandidater fra akademiet at finde arbejde i branchen og arbejdsgiverne til at ansætte uddannet og kvalificeret personale; Form alliancer med andre institutioner, både i Australien og internationalt, for at fremme og udvikle uddannelse for industri; Foster og fremme udviklingen af ​​nye og små virksomheder ved at tilbyde netværksmuligheder, mentorordninger og kontorlokaler med en række supporttjenester, og Assist og tilbyde boliger til studerende, industri deltagere, lejere, kunder og / eller ansatte og ejere af nye og små virksomheder.

SYDNEY CAMPUS

Sydney campus er placeret i hjertet af Sydneys spilbranche, omgivet af både etablerede udviklere og uafhængige studier. Sydney er også hjemsted for Australiens største visuelle effekter atelier, Animal Logic, der rutinemæssigt hyre AIE er meget eftertragtede kandidater. Studerende, der studerer på Sydney campus er så heldige at være omgivet af en blomstrende spil og film samfund og er forsynet med mange muligheder, herunder netværksarrangementer, film og spil festivaler plus industri begivenheder.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne er på forkant med spil udvikling i Australien. Siden åbningen her i 2004, har AIE cementeret sin plads inden for de lokale spil og visuelle industri som det sted, hvor studierne gå, når de søger talentfulde kunstnere og programmører.

AIE kandidater arbejde på alle niveauer på tværs af de store filmselskaber i Melbourne samt mange internationale dem og har arbejdet på en lang række spil, herunder blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games), og de mest solgte iPhone apps Flight Control og Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

AIE Canberra campus ligger i Watson, en grøn forstad lige nord for byens centrum. AIE Canberra, den første AIE campus, blev etableret i 1996 som reaktion på en efterspørgsel efter 3D-spil kunstnere og programmører. Vores industri erfarne lærere har guidet eleverne gennem vores kurser til beskæftigelse på alle større spil og 3D-animation studie i Australien samt en række internationalt kendte firmaer.

Canberra er hjemsted for nogle af verdens mest anerkendte og innovative udviklere af spil, simulering og visualisering software sammen med cutting-edge produktionsstudier. Vi har tætte forbindelser med Uppercut Games Studios og er co-placeret med Dreamgate Studios.

Vores partnerskab med Canberra Teknologiske Institut (CIT) i Bachelor of Games og virtuelle verdener Degree kursus giver de studerende adgang til en række ressourcer, herunder omfattende biblioteker, studenterboliger og anden bistand.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide er vores nyeste campus og tilbyder det nyeste inden for spiludvikling, spil programmering, 3D-animation og visuelle effekter undervisning i helt ny, topmoderne faciliteter. Campus er beliggende i hjertet af Adelaide CBD på 32 Grenfell Street (ved siden af ​​City Cross Food Court). Campus naboer store film og spil studios såsom Rising Sun Pictures, Six Foot Kid og Mighty Kongerige. Det er en gade væk fra det pulserende Rundle Mall, som er hjemsted for nogle af Adelaide bedste butikker, caféer, arkader og attraktioner.

SEATTLE CAMPUS

Vores Seattle, WA campus er beliggende i hjertet af byen på Seattle Center - lige ved siden af ​​den ikoniske Space Needle. En lang-tid-hub for spilindustrien, Seattle er hjemsted for studier som Valve, Bungie, og Nintendo of America, sammen med utallige nye uafhængige Game Studios. Nær offentlig transit muligheder, masser af sjove aktiviteter og gode restauranter gør Seattle Center en fantastisk beliggenhed for vores studerende.

Seattle er en blomstrende by fuld af ting at gøre! Mens han var på Seattle Center, tjek Space Needle, Experience Music Project Museum, eller Pacific Science Center. Inden for rækkevidde er Pike Place Market, Seattle Kunstmuseum, og den smukke Seattle Public Library. Filial ud bare lidt længere, og udforske den internationale District, Woodland Park Zoo, Museum for Historie og Industri, eller Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Vores Lafayette, LA campus ligger i Acadiana regionen, i hjertet af Cajun og kreolsk French Louisiana. Vores campus til huse i Louisiana Immersive Technologies Enterprise (LITE) opbygning støder op til University of Louisiana at Lafayette. LITE er et 3D fordybende visualisering og high-performance computing ressourcecenter, hosting kunder i kommercielle industri, offentlige og universitet sektor. AIE partnerskab med Opportunity Machine (OM) og Lafayette Economic Development Authority (LEDA) giver os mulighed for at give mere liv til den voksende digitale medieindustri i Lafayette.

Med sin forskelligartede kultur, verdensberømte køkken og levende historie, Lafayette er virkelig en enestående by, der byder på uendelige muligheder for de studerende at fordybe sig i. Med lokale attraktioner som Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana Center for the Arts, University Art Museum og fabrikken Avery Island Tabasco, Lafayette og Acadiana tilbyde noget for enhver smag! Navngivet "Tastiest Town i syd" af Southern Living Magazine, kan prale Lafayette one-of-a-kind retter med restauranter såsom Blue Dog Café, Jolies, The French Press og Prejean s tilbyder Cajun og kreolsk-stil retter, der vil sende din smag knopper på en spændende tur!

Lafayette er hjemsted for nogle af de bedste musikfestivaler i verden, såsom Festival Internationale de Louisiane, Festivaler Acadiens, Latin Music Festival og andre begivenheder som Downtown Alive, rytmer på floden og Bach frokost. Festivaler spiller en central rolle i områdets kultur og mangfoldighed med forskellige festivaler sker i området næsten hver weekend!

ONLINE CAMPUS

AIE s Online Campus spontant brast i eksistens i slutningen af ​​2012 som en dedikeret indsats for at udvikle og bringe AIE online kurser, som har kørt siden 2005, til et verdensomspændende publikum. Online Campus er bemandet med venlige og udgående mennesker, der gør alt for at injicere AIE erfaring i al kommunikation og kursus levering. Alle vores lærere er drevet, lidenskabelig og erfarne undervisere.

Vores administration hold har erfaring med online korrespondance og kommunikation, og vi bestræber os på at få eleverne sorteret i løbet af deres valg så gnidningsløst som muligt. Vi sikrer, at de er udstyret med alle de nødvendige dokumenter via e-mail og software, som er posteret i hvert tilmeldt elev.

Online Campus tilbyder en række kurser med speciale i spiludvikling, spildesign, 3D-animation og programmering. Kurserne bliver undervist i virtuelle klasseværelser via Adobe Connect, og der er fleksible muligheder for dem, der har for travlt til at holde en undersøgelse tidsplan. Bare lade os vide, hvad din undersøgelse mål er, og vi vil arbejde for at passe dine behov som godt vi kan.

Hvis du er en high school lærer og er interesseret i os arrangere forplejning kurser for din skole, kan vi betjene kursus for dig, eller vi kan uddanne dig til at levere kurset til din klasse.

Placeringer

Sydney

Academy of Interactive Entertainment - Sydney

Address
Level 2
Wentworth Park Grandstand
Wattle Street
Ultimo NSW 2007

Sydney, New South Wales, Australien
Telefonnummer
+61 2 8514 8800

Melbourne

Academy of Interactive Entertainment - Melbourne

Address
Tower 4, Atrium Level
World Trade Centre
18-38 Siddeley Street
Melbourne VIC

3005 Melbourne, Victoria, Australien
Telefonnummer
+61 3 9820 8201

Canberra

Academy of Interactive Entertainment - Canberra

Address
Block E
Canberra Technology Park
49 Phillip Avenue
Watson ACT

2602 Canberra, Australian Capital Territory, Australien
Telefonnummer
+61 2 6162 5131

Adelaide

Academy of Interactive Entertainment - Adelaide

Address
Level 3
32 Grenfell Street
Adelaide
SA 5000

5000 Adelaide, South Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 7325 6300

Australien online

Address
Australia Online
Australien online, Australien

Lafayette

Academy of Interactive Entertainment (AIE) - Lafayette

Address
LITE, Louisiana Immersive Technologies Enterprise @ 537 Cajundome Boulevard, Suite 211, Lafayette, LA 70506
70506 Lafayette, Louisiana, USA
Telefonnummer
+1 337-456-1848

Seattle

Academy of Interactive Entertainment - Seattle

Address
AIE Seattle is located in the Seattle Center Armory (formerly the Center House) @ 305 Harrison St, Suite 405, Seattle, WA 98109
98109 Seattle, District of Columbia, USA
Telefonnummer
+1 206-428-6350

USA Online

Address
USA Online, USA

Campbellsville

Address
Campbellsville, Kentucky, USA