Læs den officielle beskrivelse

The Academy of Interactive Entertainment (AIE) er Australiens mest tildelt 3D-animation, spildesign og visuel FX pædagog. Oprettet som en non-profit organisation til at vokse den kreative digitale sektor, AIE banebrydende for udviklingen af ​​specialiserede spil kvalifikationer og fortsætter med at innovere gennem branchens partnerskaber og dynamisk undervisning.

AIE kurser er praktisk, karriere-fokuserede og leveret af branchens erfarne lærere i en alvorligt sjov og kreativt krævende studie. AIE og det er kandidater har gennem årene, herunder at blive navngivet i 2007 australske Små træningsredskaber Provider of the Year vundet mange priser.

AIE Charter De primære mål for den ikke-for-profit Academy of Interactive Entertainment er at:

Giv akkrediteret offentlig adgang, industri sponsoreret og fuld kommercielle kurser og programmer passer til den interaktive underholdningsindustri, herunder kurser i 3D Animation, Computer udvikler, musik og film; Giv inkubator kurser overvåges af passende industri udbydere og skræddersyede kurser for at imødekomme industriens efterspørgsel; Fremme væksten af ​​en stærk regional industri og fremme udvidelsen af ​​beskæftigelsesmulighederne i industrien; Foretage forsknings- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med industrien leverandører og kommercielle udviklere; Foster og fremme udviklingen af ​​industrien netværk og tilhørsforhold, både nationalt og internationalt, og fremme etableringen af ​​et Computerspil Developers Association og konferencen; Assist kandidater fra akademiet at finde arbejde i branchen og arbejdsgiverne til at ansætte uddannet og kvalificeret personale; Form alliancer med andre institutioner, både i Australien og internationalt, for at fremme og udvikle uddannelse for industri; Foster og fremme udviklingen af ​​nye og små virksomheder ved at tilbyde netværksmuligheder, mentorordninger og kontorlokaler med en række supporttjenester, og Assist og tilbyde boliger til studerende, industri deltagere, lejere, kunder og / eller ansatte og ejere af nye og små virksomheder.

SYDNEY CAMPUS

Sydney campus er placeret i hjertet af Sydneys spilbranche, omgivet af både etablerede udviklere og uafhængige studier. Sydney er også hjemsted for Australiens største visuelle effekter atelier, Animal Logic, der rutinemæssigt hyre AIE er meget eftertragtede kandidater. Studerende, der studerer på Sydney campus er så heldige at være omgivet af en blomstrende spil og film samfund og er forsynet med mange muligheder, herunder netværksarrangementer, film og spil festivaler plus industri begivenheder.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne er på forkant med spil udvikling i Australien. Siden åbningen her i 2004, har AIE cementeret sin plads inden for de lokale spil og visuelle industri som det sted, hvor studierne gå, når de søger talentfulde kunstnere og programmører.

AIE kandidater arbejde på alle niveauer på tværs af de store filmselskaber i Melbourne samt mange internationale dem og har arbejdet på en lang række spil, herunder blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games), og de mest solgte iPhone apps Flight Control og Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

AIE Canberra campus ligger i Watson, en grøn forstad lige nord for byens centrum. AIE Canberra, den første AIE campus, blev etableret i 1996 som reaktion på en efterspørgsel efter 3D-spil kunstnere og programmører. Vores industri erfarne lærere har guidet eleverne gennem vores kurser til beskæftigelse på alle større spil og 3D-animation studie i Australien samt en række internationalt kendte firmaer.

Canberra er hjemsted for nogle af verdens mest anerkendte og innovative udviklere af spil, simulering og visualisering software sammen med cutting-edge produktionsstudier. Vi har tætte forbindelser med Uppercut Games Studios og er co-placeret med Dreamgate Studios.

Vores partnerskab med Canberra Teknologiske Institut (CIT) i Bachelor of Games og virtuelle verdener Degree kursus giver de studerende adgang til en række ressourcer, herunder omfattende biblioteker, studenterboliger og anden bistand.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide er vores nyeste campus og tilbyder det nyeste inden for spiludvikling, spil programmering, 3D-animation og visuelle effekter undervisning i helt ny, topmoderne faciliteter. Campus er beliggende i hjertet af Adelaide CBD på 32 Grenfell Street (ved siden af ​​City Cross Food Court). Campus naboer store film og spil studios såsom Rising Sun Pictures, Six Foot Kid og Mighty Kongerige. Det er en gade væk fra det pulserende Rundle Mall, som er hjemsted for nogle af Adelaide bedste butikker, caféer, arkader og attraktioner.

SEATTLE CAMPUS

Vores Seattle, WA campus er beliggende i hjertet af byen på Seattle Center - lige ved siden af ​​den ikoniske Space Needle. En lang-tid-hub for spilindustrien, Seattle er hjemsted for studier som Valve, Bungie, og Nintendo of America, sammen med utallige nye uafhængige Game Studios. Nær offentlig transit muligheder, masser af sjove aktiviteter og gode restauranter gør Seattle Center en fantastisk beliggenhed for vores studerende.

Seattle er en blomstrende by fuld af ting at gøre! Mens han var på Seattle Center, tjek Space Needle, Experience Music Project Museum, eller Pacific Science Center. Inden for rækkevidde er Pike Place Market, Seattle Kunstmuseum, og den smukke Seattle Public Library. Filial ud bare lidt længere, og udforske den internationale District, Woodland Park Zoo, Museum for Historie og Industri, eller Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Vores Lafayette, LA campus ligger i Acadiana regionen, i hjertet af Cajun og kreolsk French Louisiana. Vores campus til huse i Louisiana Immersive Technologies Enterprise (LITE) opbygning støder op til University of Louisiana at Lafayette. LITE er et 3D fordybende visualisering og high-performance computing ressourcecenter, hosting kunder i kommercielle industri, offentlige og universitet sektor. AIE partnerskab med Opportunity Machine (OM) og Lafayette Economic Development Authority (LEDA) giver os mulighed for at give mere liv til den voksende digitale medieindustri i Lafayette.

Med sin forskelligartede kultur, verdensberømte køkken og levende historie, Lafayette er virkelig en enestående by, der byder på uendelige muligheder for de studerende at fordybe sig i. Med lokale attraktioner som Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana Center for the Arts, University Art Museum og fabrikken Avery Island Tabasco, Lafayette og Acadiana tilbyde noget for enhver smag! Navngivet "Tastiest Town i syd" af Southern Living Magazine, kan prale Lafayette one-of-a-kind retter med restauranter såsom Blue Dog Café, Jolies, The French Press og Prejean s tilbyder Cajun og kreolsk-stil retter, der vil sende din smag knopper på en spændende tur!

Lafayette er hjemsted for nogle af de bedste musikfestivaler i verden, såsom Festival Internationale de Louisiane, Festivaler Acadiens, Latin Music Festival og andre begivenheder som Downtown Alive, rytmer på floden og Bach frokost. Festivaler spiller en central rolle i områdets kultur og mangfoldighed med forskellige festivaler sker i området næsten hver weekend!

ONLINE CAMPUS

AIE s Online Campus spontant brast i eksistens i slutningen af ​​2012 som en dedikeret indsats for at udvikle og bringe AIE online kurser, som har kørt siden 2005, til et verdensomspændende publikum. Online Campus er bemandet med venlige og udgående mennesker, der gør alt for at injicere AIE erfaring i al kommunikation og kursus levering. Alle vores lærere er drevet, lidenskabelig og erfarne undervisere.

Vores administration hold har erfaring med online korrespondance og kommunikation, og vi bestræber os på at få eleverne sorteret i løbet af deres valg så gnidningsløst som muligt. Vi sikrer, at de er udstyret med alle de nødvendige dokumenter via e-mail og software, som er posteret i hvert tilmeldt elev.

Online Campus tilbyder en række kurser med speciale i spiludvikling, spildesign, 3D-animation og programmering. Kurserne bliver undervist i virtuelle klasseværelser via Adobe Connect, og der er fleksible muligheder for dem, der har for travlt til at holde en undersøgelse tidsplan. Bare lade os vide, hvad din undersøgelse mål er, og vi vil arbejde for at passe dine behov som godt vi kan.

Hvis du er en high school lærer og er interesseret i os arrangere forplejning kurser for din skole, kan vi betjene kursus for dig, eller vi kan uddanne dig til at levere kurset til din klasse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Academy of Interactive Entertainment

Den Advanced Diploma af skærmen og medier er en toårig, fuld tid kursus, der er designet til at få dig ind i verden af ​​film, tv eller visuelle effekter. Det er et prakt ... [+]

Den Advanced Diploma af skærmen og medier er en toårig, fuld tid kursus, der er designet til at få dig ind i verden af ​​film, tv eller visuelle effekter. Det er et praktisk kursus designet til at give den bedste teknisk uddannelse ved hjælp af den nyeste, state-of-the-art teknologi.

Dette kursus er skrevet i samarbejde med førende film og visuelle effekter studier, så du kan fuldføre imponerende filmprojekter som udstillingsvindue dine færdigheder og skabe en professionel show-hjuls at imponere potentielle arbejdsgivere.

Kursus indhold Year One

Studerende udvikle deres færdigheder i 3D-modellering, teksturering, UVW udpakning, rigning, animation, belysning, ved hjælp af kameraer, rendering og komposition. Studerende vil koncept, model og animere karakter, design spil niveauer, skabe høj detalje skabninger, bygge realistiske miljøer og udforme en kort animeret film.... [-]

Australien Melbourne Sydney USA USA Online Perth Adelaide Canberra Seattle Lafayette Australien online Campbellsville  + 8 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Academy of Interactive Entertainment

Spildesignere er de visionære og evangelister til et spil udviklingsprojekt. De trives på nye ideer og er altid tænke over, hvordan brugerne vil interagere og nyde opleve ... [+]

Spildesignere er de visionære og evangelister til et spil udviklingsprojekt. De trives på nye ideer og er altid tænke over, hvordan brugerne vil interagere og nyde oplevelsen, at de har oprettet. En stor spildesigner besidder en kombination af teknisk viden, kunstnerisk dygtighed og vigtigst, evnen til at kommunikere og forstå mennesker.

Spildesignere tilbringer betydelige mængder af tid på at skrive detaljerede dokumenter angivelse spil mekanik, miljøer spilbare figurer og spillets nemesis. Denne detalje strækker sig helt ned til, hvordan et bestemt element kan opføre sig, animeres og lyd.

The Game Design strøm af Advanced Diploma of Professional Game Development er en toårig, fuld tid kursus skrevet af erfarne spildesignere i samråd med lokale og internationale studier, at producere innovative kandidater, der vil føre den næste generation af spiludvikling.... [-]

USA USA Online Seattle Australien Melbourne Sydney Canberra Adelaide Perth Australien online Lafayette Campbellsville  + 8 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Academy of Interactive Entertainment

Spil Programmører drive spillet udviklingsprocessen; skabe rammerne, funktionalitet og interaktion i spillet. Betragtes som den vigtigste ingrediens i udviklingsprocessen ... [+]

Spil Programmører drive spillet udviklingsprocessen; skabe rammerne, funktionalitet og interaktion i spillet. Betragtes som den vigtigste ingrediens i udviklingsprocessen, er vildt programmører højt værdsat og kontinuerligt i efterspørgslen.

Den Advanced Diploma of Professional Game Development med speciale i Game Programming, er blevet udviklet som svar på industriens behov og løber i to år, fuld tid.

Kursus indhold Year One

Det første år af Advanced Diploma er et fundament år, har til formål at give de studerende med avancerede spil programmering færdigheder. Kurset tager studerende gennem sprog og teknologier, der anvendes kraftigt af gaming industrien, herunder C, C ++, C #, OpenGL, vildt biblioteker og version kontroller samt udvikling matematik, problemløsning og praktisk programmering færdigheder. Selvom kurset tager en spil tilgang, er det også velegnet til alle, der ønsker at lære realtid applikationsudvikling færdigheder, som er meget efterspurgt på tværs af alle områder af programmering og simulering.... [-]

Australien Sydney Melbourne Canberra USA Seattle Lafayette USA Online Adelaide Australien online Campbellsville Perth  + 8 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Academy of Interactive Entertainment

Spil Programmører drive spillet udviklingsprocessen; skabe rammerne, funktionalitet og interaktion i spillet. Betragtes som den vigtigste ingrediens i udviklingsprocessen ... [+]

Spil Programmører drive spillet udviklingsprocessen; skabe rammerne, funktionalitet og interaktion i spillet. Betragtes som den vigtigste ingrediens i udviklingsprocessen, er vildt programmører højt værdsat og kontinuerligt i efterspørgslen.

Den Advanced Diploma of Professional Game Development med speciale i Game Programming, er blevet udviklet som svar på industriens behov og løber i to år, fuld tid.

Kursus indhold Year One

Det første år af Advanced Diploma er et fundament år, har til formål at give de studerende med avancerede spil programmering færdigheder. Kurset tager studerende gennem sprog og teknologier, der anvendes kraftigt af gaming industrien, herunder C, C ++, C #, OpenGL, vildt biblioteker og version kontroller samt udvikling matematik, problemløsning og praktisk programmering færdigheder. Selvom kurset tager en spil tilgang, er det også velegnet til alle, der ønsker at lære realtid applikationsudvikling færdigheder, som er meget efterspurgt på tværs af alle områder af programmering og simulering.... [-]

USA USA Online Australien Sydney Canberra Melbourne Adelaide Perth Seattle Lafayette Australien online Campbellsville  + 8 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 find din doctor juris
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Certificate

Academy of Interactive Entertainment

3D Animation Fonde er designet til at introducere de studerende til de mange karrieremuligheder til rådighed for 3D-kunstnere, animatorer og designere. Dette kursus giver ... [+]

3D Animation Fonde er designet til at introducere de studerende til de mange karrieremuligheder til rådighed for 3D-kunstnere, animatorer og designere. Dette kursus giver studerende en forståelse af den kreative potentiale i 3D-animation software, der bruges i spil, film og visuelle effekter industrien.

Kurset dækker de grundlæggende elementer i 3D-animation, herunder:

3D-modellering Teksturering animation belysning Rendering Character design Miljø design Korte film produktion

Kurset afsluttes i en produktionsenhed, hvor de studerende vil arbejde sammen om at producere en kort animeret film. Eleverne starter med at planlægge deres animation med koncept kunst og storyboards, modellering og animere deres designs i hele produktionsprocessen og slut ved at redigere lyd, musik og særlige FX i det endelige produkt.... [-]

Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australien online USA Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 - 20 uger
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Academy of Interactive Entertainment

The Game Development Foundations kursus vil give dig mulighed for at skabe 3D spil ved hjælp af kraftfulde Unity 3D spilmotor. Studerende vil blive introduceret til indus ... [+]

Den Spiludvikling Fonde Kurset vil give dig mulighed for at skabe 3D spil ved hjælp af kraftfulde Unity 3D spilmotor. Studerende vil blive introduceret til industri standard værktøjer og teknikker til spiludvikling. Kurset dækker:

Brug C # til at udvikle spil i Unity 3D Lær om spillets mekanik og hvordan man gennemfører dem Opret spil hurtigere som du lærer rapid prototyping Udforsk Unity3D komponenter og scripting til at generere niveauer, specielle effekter, brugergrænseflade og vildt logik Import artwork aktiver til spil Administrer projekter bruger version kontrol og samarbejdsværktøjer Vellykket afslutning tildelt Certificate III i Information, digitale medier og teknologi ... [-]
Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australien online USA Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 - 20 uger
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Academy of Interactive Entertainment

Den HD i Management (Learning) er et års kursus, som er en stor kick-start for kandidater, der ønsker at lære at skabe deres egen opstart digitale medier forretning. Kurs ... [+]

Den HD i Management (Learning) er et års kursus, som er en stor kick-start for kandidater, der ønsker at lære at skabe deres egen opstart digitale medier forretning. Kurset er designet til at introducere de studerende til de tilknyttede iværksætterkompetencer nødvendige, og de muligheder i det hastigt voksende uafhængige spil, animation og digitale indholdsindustri.

Karriere

Dette kursus har til formål at give de studerende de færdigheder til at styre og køre deres egne kreative medier virksomheder. Arbejdsfunktioner og titler varierer på tværs af forskellige brancher. Mulige stillingsbetegnelser og roller er relevante for denne kvalifikation omfatter:

Spil / VFX Developer Lead Kunstner / Programmør / Designer Projektleder producent Små virksomheder iværksætter Adgangskrav ... [-]
Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australien online USA Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

AIE Screen Showreel

Study Online