Læs den officielle beskrivelse

Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstendømmet Andorra. Inspireret af en gruppe luftfartsinteresserede blev aftalen om oprettelse af dette unikke luftfartsprogram med Andorrans regering og Andorra universeret underskrevet i juni 2015.

Andorra Aviation Academy tilbyder et pilotuddannelsesprogram (18 måneder Fast Track kursus) og i gang med universitetet i Andorra et 3 års Bachelor of Aviation-uddannelseskursus anerkendt i hele Europa og i 47 lande (180 ECTS European Credits Transfer System ifølge Bologna-processen).

Andorra Aviation Academy og dets partnere tilbyder pilot kurser godkendt og overvåget af EASA. Akademiet giver et professionelt universitet og fly-træningsmiljø, der fremmer de bedste i flyselskabets standarder med hensyn til sikkerhed, kvalitet, standardisering og ydeevne. Derudover udvikler den ledelsesmæssige færdigheder til at konsolidere kritisk tænkning, beslutningstagning i komplekse miljøer, ledelse og kommunikation.

Baseret på seneste universitetsforskning inden for pilot- og kompleks miljøuddannelse har vi udviklet en undervisningsmetode kaldet "opmærksom uddannelse" for at give eleverne mulighed for at klare komplekse og uventede situationer og fremme "mind mapping" hos elever. Pilot træning er af sin natur dyre. For at sænke uddannelsesomkostningerne, samtidig med at der opretholdes høje standarder, har vi etableret aftaler med "generel luftfart" venlige partnere i Frankrig. Auch (32000, Frankrig) lider specielt ikke af det samme uhyggelige vejr, der ofte er til stede på andre steder. Alle disse fordele bidrager til hurtigere færdiggørelsestider for at standardisere kvaliteten af træning baseret på europæiske EASA-krav.

Vi tilbyder et altomfattende program (ingen skjulte omkostninger), der er skræddersyet til de enkelte studerendes særlige behov, i et sikkert og velbevaret multikulturelt samfund.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Andorra Aviation Academy

Aircraft Dispatcher er en autoriseret luftfartsselskab certificeret af en Civil Aviation Administration. Han / hun har fælles ansvar med kaptajnen for sikkerhed og operat ... [+]

Aircraft Dispatcher er en autoriseret luftfartsselskab certificeret af en Civil Aviation Administration. Han / hun har fælles ansvar med kaptajnen for sikkerhed og operationel kontrol af fly under hans / hendes vejledning. For at opnå den bedste økonomipraksis, passagerernes service og operationelle kontrol analyserer og eksporterer Flight dispatcher meteorologiske oplysninger for at bestemme potentielle farer for flyvesikkerheden og vælge den mest ønskelige og økonomiske rute for flyvning, beregner mængden af ​​brændstof, der kræves til sikker afslutning af flyvning i henhold til flytype, afstand af flyvning, vedligeholdelse, begrænsninger, vejrforhold og minimumskrav til brændstof, der er foreskrevet i luftfartsforskrifter.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Engelsk
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Andorra Aviation Academy

Dette program er designet til at opfylde kravene til en flyvebesætningsposition hos det europæiske flyselskab og til at fungere som pilot på amerikansk registrerede fly. ... [+]

Dette program er designet til at opfylde kravene til en flyvebesætningsposition hos det europæiske flyselskab og til at fungere som pilot på amerikansk registrerede fly.

Efter eksamen er du mindst kvalificeret:

EASA CPL kommercielle pilotcertifikat og Instrument Rating

EASA ATPL teori

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kursus

FCL 1.055 Engelsk Færdighedstest

FAA kommercielle og instrument rating kvalifikationer.

Programmet kan afsluttes om 18 måneder. Det giver fleksibilitet under træning ved at tillade studerende, der allerede har en EASA PPL at deltage i programmet og modtage en rabat.

Fast Track Pilot ProgramVisa type kræve... [-]
Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Hjemmeside
Telefonnummer
+376 736 309