Andorra Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstendømmet Andorra. Inspireret af en gruppe luftfartsinteresserede blev aftalen om oprettelse af dette unikke luftfartsprogram med Andorrans regering og Andorra universeret underskrevet i juni 2015.

Andorra Aviation Academy tilbyder et pilotuddannelsesprogram (18 måneder Fast Track kursus) og i gang med universitetet i Andorra et 3 års Bachelor of Aviation-uddannelseskursus anerkendt i hele Europa og i 47 lande (180 ECTS European Credits Transfer System ifølge Bologna-processen).

Andorra Aviation Academy og dets partnere tilbyder pilot kurser godkendt og overvåget af EASA. Akademiet giver et professionelt universitet og fly-træningsmiljø, der fremmer de bedste i flyselskabets standarder med hensyn til sikkerhed, kvalitet, standardisering og ydeevne. Derudover udvikler den ledelsesmæssige færdigheder til at konsolidere kritisk tænkning, beslutningstagning i komplekse miljøer, ledelse og kommunikation.

Baseret på seneste universitetsforskning inden for pilot- og kompleks miljøuddannelse har vi udviklet en undervisningsmetode kaldet "opmærksom uddannelse" for at give eleverne mulighed for at klare komplekse og uventede situationer og fremme "mind mapping" hos elever. Pilot træning er af sin natur dyre. For at sænke uddannelsesomkostningerne, samtidig med at der opretholdes høje standarder, har vi etableret aftaler med "generel luftfart" venlige partnere i Frankrig. Auch (32000, Frankrig) lider specielt ikke af det samme uhyggelige vejr, der ofte er til stede på andre steder. Alle disse fordele bidrager til hurtigere færdiggørelsestider for at standardisere kvaliteten af træning baseret på europæiske EASA-krav.

Vi tilbyder et altomfattende program (ingen skjulte omkostninger), der er skræddersyet til de enkelte studerendes særlige behov, i et sikkert og velbevaret multikulturelt samfund.

Placeringer

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Telefonnummer
+376 736 309

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig