Læs den officielle beskrivelse

Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstendømmet Andorra. Inspireret af en gruppe entusiaster luftfart, blev aftalen om at oprette denne unikke grad luftfart med Andorras regering og University of Andorra undertegnet i juni 2015.

Andorra Aviation Academy tilbyder en pilotuddannelse program (18 måneder Fast Track naturligvis) og en 3 år Bachelor i Aviation kandidatstudium anerkendt i hele Europa og i 47 stater i alt (180 ECTS europæiske Credits Transfer System ifølge Bologna-processen).

Andorra Aviation Academy og dets partnere tilbyder pilot kurser er godkendt af både USA og Europa: Federal Aviation Administration (FAA) under 14 CFR Part 141, og generel luftfart uddannelse under 14 CFR Part 61 og EASA ATO.0033 (afventer).

Akademiet giver en professionel universitet og fly-uddannelse miljø, der fremmer best-in-class flyselskab standarder med hensyn til sikkerhed, kvalitet, standardisering, og ydeevne de. Desuden udvikler ledelsesmæssige færdigheder til at konsolidere kritisk tænkning, beslutningstagning i komplekse miljøer, ledelse og kommunikation.

Baseret på nyeste universitetsforskning i pilot og komplekst miljø uddannelse, har vi udviklet en undervisningsmetode kaldet "opmærksomme træning" for at tillade de studerende til at klare komplekse og uventede situationer og fremme "mind mapping" i de studerende. Pilot uddannelse er ifølge sin natur, dyre. For at sænke udgifterne til uddannelse og samtidig holde en høj standard, har vi oprettet aftaler med, som er generelle luftfart 'venlige partnere i USA. Florida navnlig ikke lider under den samme vejrliget ofte til stede i andre placeringer. Alle disse fordele bidrager til hurtigere færdiggørelse gange, at standardisere kvaliteten af ​​uddannelsen på grundlag af europæiske EASA krav.

Vi leverer en altomfattende program (ingen skjulte omkostninger), der er skræddersyet til de specifikke behov i hver enkelt elev. Lederen af ​​uddannelse direkte kontakter forældre ved afslutningen af ​​hver fase.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Andorra Aviation Academy

Aircraft Dispatcher er en autoriseret luftfartsselskab certificeret af en Civil Aviation Administration. Han / hun har fælles ansvar med kaptajnen for sikkerhed og operat ... [+]

Aircraft Dispatcher er en autoriseret luftfartsselskab certificeret af en Civil Aviation Administration. Han / hun har fælles ansvar med kaptajnen for sikkerhed og operationel kontrol af fly under hans / hendes vejledning. For at opnå den bedste økonomipraksis, passagerernes service og operationelle kontrol analyserer og eksporterer Flight dispatcher meteorologiske oplysninger for at bestemme potentielle farer for flyvesikkerheden og vælge den mest ønskelige og økonomiske rute for flyvning, beregner mængden af ​​brændstof, der kræves til sikker afslutning af flyvning i henhold til flytype, afstand af flyvning, vedligeholdelse, begrænsninger, vejrforhold og minimumskrav til brændstof, der er foreskrevet i luftfartsforskrifter.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Andorra Aviation Academy

Dette program er designet til at opfylde kravene til en flyvebesætningsposition hos det europæiske flyselskab og til at fungere som pilot på amerikansk registrerede fly. ... [+]

Dette program er designet til at opfylde kravene til en flyvebesætningsposition hos det europæiske flyselskab og til at fungere som pilot på amerikansk registrerede fly.

Efter eksamen er du mindst kvalificeret:

EASA CPL kommercielle pilotcertifikat og Instrument Rating

EASA ATPL teori

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kursus

FCL 1.055 Engelsk Færdighedstest

FAA kommercielle og instrument rating kvalifikationer.

Programmet kan afsluttes om 18 måneder. Det giver fleksibilitet under træning ved at tillade studerende, der allerede har en EASA PPL at deltage i programmet og modtage en rabat.

Fast Track Pilot ProgramVisa type kræve... [-]
Andorra Andorra la Vella
September 2019
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Hjemmeside
Telefonnummer
+376 736 309