Salzburg College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Salzburg College

Salzburg College er en højere læreanstalt beliggende i Salzburg, Østrig. Det er Salzburg College 's mission at yde internationale uddannelsesprogrammer i den amerikanske akademiske tradition for liberal arts.

Uddannelsesfilosofi

På Salzburg College klasseværelse arbejde, felt studie, arbejdsplads erfaring og akademisk rejse supplerer hinanden. Studerende opfordres til at gøre deres personlige oplevelser en del af deres akademiske studier. Social og erfaringsmæssig læring udgør en stor del af alle Salzburg College programmer.

Alle klasser undervises på engelsk, hovedsagelig af europæiske professorer, og studerende modtager regelmæssig amerikansk kredit for deres akademiske arbejde. Studerende studerer på Salzburg College for et semester, en sommer session eller et fuldt akademisk program.

Studentprofil

I over 40 år har Salzburg College hilst velkommen studerende fra hele verden, primært fra USA. Studerende fra over 500 forskellige gymnasier og universiteter over hele verden har deltaget i et af Salzburg College programmerne.

Institutionelle Tilslutninger

Salzburg College er tilknyttet over 150 gymnasier og universiteter i hele USA gennem direkte og indirekte partnerskaber. Uafhængige studerende fra hele verden, der ønsker at tilmelde sig et af Salzburg College programmerne til overdragelig amerikansk amerikansk kredit, kan gøre det ved at søge gennem vores amerikanske skole, Northern Illinois University.

Akademisk Partner i Salzburg: Det Interkulturelle College

Fra 2013 har Salzburg College samarbejdet med det interkulturelle kollegium ved universitetet i Salzburg på et gradueret diplom og MA-program. Det interkulturelle college blev grundlagt af en ambitiøs og passioneret gruppe af akademikere fra Salzburgs universitet og andre europæiske universiteter, der deler visionen om at skabe og udnytte interkulturelle synergier og fremme integration ved at bevare og respektere kulturel mangfoldighed. Det er deres mission at fremme kompetence til at fremme et mere forskelligartet samfund.

På det interkulturelle kollegium kombineres state-of-the-art forskning og løsningssøgning med akademiske programmer skræddersyet til at uddanne fremtidige eksperter inden for interkulturel kompetence. Udover Master i Interkulturelle Studier (tysk og engelsk) og Diplom i Interkulturel Kompetence (tysk og engelsk) tilbyder Interkulturel College også skræddersyede workshops gennem deres interkulturelle akademi.

Historie

Salzburg College følger visionen om at gøre internationale uddannelsesprogrammer i Salzburg til en personlig, interkulturel nedsænkning og vækstoplevelse ved at tilbyde en ramme for en åben udveksling af ideer og kultur.

Mission / Vision

Salzburg College følger visionen om at gøre internationale uddannelsesprogrammer i Salzburg til en personlig, interkulturel nedsænkning og vækstoplevelse ved at tilbyde en ramme for en åben udveksling af ideer og kultur.

Salzburg College letter interkulturel læring ikke kun på akademisk, men også på personligt og fagligt niveau ved at opmuntre sine elever til at forstå og udnytte kulturel mangfoldighed gennem kompetence.

Salzburg College sigter på at undervise eleverne til at tænke kritisk i en global verden, der opnår akademiske såvel som faglige færdigheder og færdigheder til livet. Akademisk ekspertise er vores forudsætning.

Historie

Salzburg College blev grundlagt som et studie i udlandet program for Illinois State University og Northern Illinois University ved Dr. Ina Stegen i 1970 og startede med et klassisk europæisk studier program for liberal arts kurser.

I 1975 blev et fotografi og studie kunst program tilføjet til de eksisterende kurser.

Omkring 1985 udvidede to nye studieområder - Business og Kommunikation - læseplanen. Kort tid efter blev der introduceret internationale praktikophold for at muliggøre en endnu større nedsænkning i den østrigsk-europæiske kultur.

2013 markerede en ny milepæl for Salzburg College med beslutningen om at samarbejde med det interkulturelle college ved universitetet i Salzburg i at tilbyde sine første uddannelser inden for interkulturelle studier.

Fra 2014/15 vil Salzburg College også tilbyde sit første komplette BA-program på stedet i Salzburg.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Tysk
  • Engelsk

Se Associate Degrees »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

Associate in Arts: Business og Information Management, Kommunikation, Internationale Studier, Kunst eller Musik

på universitet Fuldtid 16 måneder October 2019 Østrig Salzburg

På Salzburg College er Associate in Arts-programmet et 16-måneders studieforløb, der dækker de vigtigste materialer, der er nødvendige for at fuldføre de første to år af en fireårig bachelorgrad. En AA-grad er den legitimation, der opnås, når en studerende har gennemført et toårigt studieår. [+]

Fordelene ved at tjene en AA-grad ved Salzburg CollegeKondenseret, internationalt programEnestående tværfaglig tilgangUS grad opnået på stedet i SalzburgOSSmå klasserGodt forberedt til overførsel til noget amerikansk kandidatuddannelseTysk sprogundervisning og kulturelt program (for deltagere uden for EU)Berettigelse til at arbejde (deltid) lovligt i Østrig under dine studierOverkommelig undervisningUndervisningssprog: EngelskProgrammet

På Salzburg College er Associate in Arts-programmet et 16-måneders studieforløb, der dækker de vigtigste materialer, der er nødvendige for at fuldføre de første to år af en fireårig bachelorgrad. En AA-grad er den legitimation, der opnås, når en studerende har gennemført et toårigt studieår.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Bergstraße,12
5020 Salzburg, Salzburg, Østrig