ITM College and University Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diplom i Gæstfrihed

Diplom i Gæstfrihed


Fremmedsprogskøb
Ledelsesevner
Praktisk træning


Gennem varigheden af ​​Diploma i Gæstfrihed

Undersøg gæstfrihed og turisme i Østrig

College of International Tourism Management ( ITM ) tilbyder et unikt studieprogram, der blev skabt specielt til studerende, der planlægger at have en international karriere inden for hotel- og turismestyring.

ITM var det første kollegium i Østrig for at introducere engelsk som undervisningssprog. Kollegiet er akkrediteret og godkendt af det østrigske undervisningsministerium. Kandidater modtager et eksamensbevis certificeret af den østrigske regering. Programmet er undervist på engelsk, og studerende har mulighed for at lære to ekstra sprog, som vil hjælpe dem med at blive mere selvsikker, mens de arbejder på verdensplan.

ITM arbejder med ambitiøse personer. Deres målstudent er motiveret og dedikeret til at specialisere sig i gæstfrihed og servicebranchen. Ved at tilbyde et anvendt studieprogram vil de studerende have bred viden ikke kun på teoretisk men også på praktisk niveau. Praktisk træning er en vigtig del af udviklingen i denne stadigt voksende industri. Derfor valgte de et operationelt hotel som deres campus - hvor eleverne har mulighed for at blive komfortable og bekendt med deres fremtidige arbejdsmiljø.

Det toårige universitetsprogram er tilgængeligt for et begrænset og omhyggeligt udvalgt antal studerende for at sikre høj kvalitet og individuel træning under praktiske og teoretiske lektioner. Dette sikrer, at underviserne kan tilpasse og tilpasse deres lektioner i overensstemmelse med den enkelte elevs præferencer. ITM glæder sig over fremtidige ledere og stræber efter at give dem træning og nødvendige færdigheder for at nå deres ønskede mål.

Placeringer

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Nedre Østrig, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer