Cademix Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Cademix Institute of Technology ; det førende og personaliserede Institut for Uddannelse, Forskning og Innovation i hjertet af Europa. Vores mission er at gøre højteknologisk viden tilgængelig for alle. Fokus for Cademix er på computerstøttet design, engineering, fremstilling, blandede medier. Som et resultat tilbyder Cademix en bred vifte af tværfaglige uddannelses- og karriereaccelerationsprogrammer inden for videnskab, teknik, ledelse, iværksætteri og digital kunst.

Cademix er planlagt at udfylde kløften mellem Academia og Industries. Derfor dækker det specifikke teknologier og kulturel tilpasning, der kræves i Europa. Cademix karriereaccelerationsprogrammer kører parallelt med de erhvervsmæssige og certificerede programmer. Desuden sigter det mod at opgradere og fremskynde kandidaternes færdigheder og postgraduate studerende mod mest krævede og højt betalte positioner i branchen.

Cademix forklarede i 2 minutter video

Cademix er et forskningsudviklings- og innovationsinstitut, der tilbyder en åben og fuld innovationscyklus inden for computerstøttet teknologi. Så hvad er en åben og fuld innovationscyklus? Her er en god definition: Forskningen er omdannelse af penge til viden. Innovationen er dog omdannelsen af viden til penge.

Det starter med uddannelse, karriereudvikling, ressourceinvestering og fortsætter til R

Innovation er anden halvdel cyklus, og den er mere relevant for samfundet. Det starter med innovation baseret på tilgængelig viden. Derefter går det til produktudvikling og ingeniørtjenester efterfulgt af markedsføring og salg. Når salget er afsluttet, er cyklussen afsluttet, og systemet er økonomisk bæredygtigt.

Disse definerer vores vigtigste forretningsområder. Vores uddannelsesafdelinger og forskningsgrupper tilbyder personaliserede Pathways kræves i branchen. De arbejder med vores karriereudviklingscenter, der tilbyder teknologiske karriereaccelerationsprogrammer.

Afdelingerne for fysik og ikt og ingeniørvirksomhed leverer ekspertise inden for højteknologiske felter, herunder computersimulering, 3D-udskrivning, AI, IoT, Machine Learning og Industry 4.0. Afdelingen for digital kunst dækker emner relateret til computerstøttet design, videoproduktion, digital kunst og multimedia. Og afdelingen for ledelsesinnovation og iværksætteri dækker ledelses-, teknologiledelses-, team- og forretningsudviklingsfelter.

På innovationssiden har vi Engineering Service Consulting og digitale marketingtjenester, som arbejder tæt sammen med vores Animation Studios og tilbyder den komplette pipeline til videoproduktion. Mens hver af sektorerne er kritiske for den komplette cyklus, tilbyder de b2b- og b2c-tjenester og er også åbne for internationale partnerskaber. I alt dækker vi de fleste af felterne relateret til Computer-Aided Design, Engineering, Manufacturing and Mix Multimedia.

Placeringer

Wien

Address
Donau-City-Straße,1
1220 Wien, Wien, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig