45 Professional madlavning degrees found
- Fødevarestudier
- Professional madlavning
- Europa14
- Nordamerika14
- Oceanien14
- Asien2
- Sydamerika1
45 Professional madlavning degrees found
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiensk pastaprogram
- Parma, Italien
Certifikat
Fuldtid
3 uger
På campus
Engelsk
Dette unikke kursus giver de studerende mulighed for at komme ind i den italienske pastaproduktions verden og lære specifikke teknikker til både tør og frisk pasta, samt hvordan man håndterer produktion til direkte salg og cateringservice. Dette er den perfekte chance for alle internationale studerende, der ønsker at lære teknikkerne til pastafremstilling og -produktion både til frisk pastalaboratorium og catering for at få en reel professionaliseringserfaring og tage et skridt fremad mod iværksætteri i branchen.
Udvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Iværksætterchef-programmet: Design, oprettelse & Strategi for restaurantvirksomheder
- Barcelona, Spanien
Kursus
Fuldtid
14 uger
Fjernundervisning, På campus
Engelsk, Spanish
Slip din iværksætterånd løs på Entrepeneurchef-programmet. Dette kursus giver dig en global vision fra idéfasen til efter åbningen og forbereder dig direkte mod målet: "Jeg vil skabe min egen restaurant". Uanset om du har et klart projekt eller ej, vil kurset åbne dit sind for nye måder at forstå restaurantbranchen på og frem for alt for de måder, hvorpå kunderne vil acceptere dit forslag i de kommende år. Dette kursus er en rejse gennem alle de faser, du skal igennem, med særlig opmærksomhed på kundernes adfærd, de nyeste forretningsmodeller og selvfølgelig det digitale miljø, der vil være en forudsætning for succes.
Udvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Postgraduat i Fine Dining & Culinary Innovation
- Barcelona, Spanien
Diplomuddannelse efter kandidat (postgraduate)
Fuldtid
3 Måneder
På campus
Engelsk, Spanish
The Postgraduate in Haute Cuisine and Culinary Innovation tilbyder professionel uddannelse til gastronomisk iværksætteri og/eller at arbejde i avancerede restauranter, hotelkæder og andre destinationer i cateringsektoren i kreative kokke, køkkenchefer og kulinariske forskningsstillinger.
Udvalgte
Portage College
Professionelt madlavningscertifikat
- Saint Paul, Canada
Certifikat
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Det professionelle madlavningscertifikat giver eleverne mulighed for at gennemføre certifikatprogrammet. Kurset vil være en blandet levering med teoriundervisning online og al laboratorietræning ansigt til ansigt. Dette program vil introducere dig til køkkenet og lære dig om grøntsager, proteiner, lagre, supper, saucer og køkkenhåndtering. Med et tre ugers praktikum får du mulighed for at lære i et faktisk arbejdsmiljø.
Udvalgte
Fanshawe College
College Certificate i professionel slagteriteknik
- London, Canada
Certifikat
Fuldtid
30 uger
På campus
Engelsk
Canadas slagterindustri er stigende, og dette program giver dig al den ekspertise, der er nødvendig for at blive slagter og ramme jorden. Du bygger færdigheder inden for kødforarbejdning, produktemballage, professionelle sikkerhedsstandarder og kundeservice, undervist af fakultetet med mange års erfaring inden for slagteri.
Udvalgte
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Sommerkursus i kreativt køkken
- Bilbao, Spanien
Sommerkursus
Deltid
2 uger
På campus
Engelsk
På dette sommerkursus i kreativt køkken, undervist på engelsk, vil vi udforske de forskellige faser af et gastronomisk projekt: analysere konteksten for avantgardekøkken, undersøge konceptet, der skal udvikles, designe og skabe en kulinarisk oplevelse fra start til slut , og menuen dertil.
Udvalgte
Centennial College
Certifikat i kulinariske færdigheder (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Certifikat
Fuldtid
1 År
Fjernundervisning
Engelsk
Centennial College 's kulinariske færdigheder er afrundet og tager kun et år at gennemføre. Dette college-certifikatprogram vil fremhæve et grundlag for kulinariske færdigheder, mens der hentes lokale Ontario-madprodukter og underviser i sæsonbestemt madlavning. Fra branchens førende kokfakultetsmedlemmer lærer du at forberede udsøgte menuer og retter inspireret af globale fødevaretrends og smag. Disse dedikerede instruktører vil give dig trænings- og læringsoplevelser, der vil sikre dig mestre kulinariske grundlæggende ingredienser, madlavning og alle de andre færdigheder, der kræves for at komme ind i denne spændende branche. Du vil også forstå, at en karriere inden for det kulinariske felt er drevet af lidenskab og belønnes gennem færdighedsudvikling. Efter en vellykket programafslutning får du vigtige branchecertificeringer såsom Smart Serve, Safe Food Handlers og CPR, hvilket vil øge din beskæftigelsesegnethed.
Udvalgte
Santa Barbara City College
Skills Competency Award i personlig kokkeuddannelse
- Santa Barbara, USA
Kursus
Fuldtid
På campus
Engelsk
En Skills Competency Award i Personal Chef Training Program udvikler færdigheder og kompetencer til stillinger i hotel- og restaurationsbranchen. Dette unikke program afspejler industristandarder ved at tilbyde træning i et realistisk arbejdsmiljø. Studerende har mulighed for at vælge enten hotel eller restaurant/kulinarisk programspor.
Udvalgte
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Erhvervskvalifikationer i restaurant- og cateringservice, kok/kok (top-up)
- Pori, Finland
Kursus
Fuldtid
14 Måneder
På campus
Engelsk, Finsk
Et omfattende kulinarisk 14-måneders program designet til personer med alle kulinariske baggrunde. Uddannelsen dækker væsentlige kulinariske kunst og forretningsfærdigheder. On-the-job træning er en væsentlig del af programmet, der giver praktisk erfaring i den virkelige verden. Programgebyret inkluderer ingredienser brugt under hele kurset samt professionelle uniformer og knivsæt.
Melbourne Polytechnic
Certificate IV i Commercial Cookery
- Preston, Australien
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk
Vil du være chef? Eller endda ejer restauranten? Melbourne Polytechnic s certifikat IV i Commercial Cookery har alle de ingredienser og teknikker, du skal bruge til at skabe din perfekte karriere.
Cookery School at Little Portland Street
Et måltid på et tidspunkt
- London, Det Forenede Kongerige
Kursus
Deltid
På campus
Engelsk
Lær at nyde mad og blive en selvsikker kok eller udvide dit repertoire. I hver klasse en tre-retters menu undervises med masser af hands-on praksis. Grundlæggende færdigheder er lært, og styrkes som du tilberede din vej gennem de 6 ugers kursus. Der lægges vægt på lækker mad, hurtig og enkel at forberede, der vil imponere dine venner og familie!
Mente Argentina
Professional Chef Program - Culinary Arts i Argentina
- Recoleta, Argentina
- Buenos Aires, Argentina
Kursus
Fuldtid
På campus
I de senere år har udviklingen i gourmet mad og restaurant industri, samt en stigning i efterspørgslen efter service af høj kvalitet udløst et behov for uddannede professionelle kokke internationalt
International Culinary Studio
Globalt diplom i professionel madlavning
- Canterbury Plains, New Zealand
Certifikat
Fuldtid
36 uger
Blandet
Engelsk
Efter afslutningen af det globale diplom i professionel madlavning og de tilhørende branchetimer kan indehaveren tildeles Worldchef Certified Commis Chef -badget. Det betyder, at de er en professionel kok, der har erfaring med at arbejde i en madservering. De er en del af en køkkenbrigade og ansvarlige for at udføre en række forskellige madlavnings- og bagningsopgaver under opsyn af en professionel kok.
Horeca Academy
Professionel europæisk kok (PEC)
- The Hague, Holland
- Amsterdam, Holland
Diplom
Deltid
3 timer
Blandet
Engelsk
Elsker du at lave mad og vil du arbejde i den internationale hotelbranche? Så længe du har forbindelse til internettet og har et sted, hvor du kan øve madlavning, kan du starte dette Professional Chef-program. Her er din chance, tilmeld dig vores online program og bliv en professionel europæisk kok. Du kan studere for at blive en professionel europæisk kok, uanset hvor du er i verden.
Hibbing Community College
Kulinarisk kunst - certifikat
- Hibbing, USA
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk
Studerende, der gennemfører dette program, vil være forberedt på beskæftigelse i følgende stillinger: køkkenchef, fødevareproduktionsleder, kok (de fleste placeringer kræver yderligere erhvervserfaring), sous-kok, banketkok, institutionel produktionskok / vejleder.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier Professional madlavning
Et professionelt madlavningsprogram hjælper de studerende med at få de færdigheder, der er nødvendige for at få succes som professionel kok, cateringchef, souschef eller grillkok i store eksklusive restauranter og små caféer. Eleverne lærer også om tilberedning af mad, sundheds- og sikkerhedsregler og om at planlægge menuer.