Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 46 Akademisk kursus Programmer i Madleveringsledelse 2023

46 Akademisk kursus Programmer i Madleveringsledelse 2023

Oversigt

Hvad er Food Service Management?
Food Service Management er driften af restauranter og andre fødevarerelaterede virksomheder. Det omfatter alt fra planlægning og budgettering til bestilling af forsyninger og personaleadministration. Food Service Management er et udfordrende og givende karrierevalg for dem med en passion for mad og kundeservice.

Hvad kan jeg lave med en uddannelse i Food Service Management?
En uddannelse i Food Service Management kan føre til en karriere inden for foodserviceindustrien, hvor du kan arbejde i restauranter, cateringvirksomheder eller andre fødevarerelaterede virksomheder. Med en uddannelse i Food Service Management får du den viden, der skal til for at lede en foodservicevirksomhed fra start til slut. Du lærer de færdigheder, der skal til for at få ansvaret for alt fra budgetlægning og menuplanlægning. til bestilling af forsyninger og personaleadministration.

Hvilke typer uddannelser inden for Food Service Management findes der?
Der findes mange forskellige typer af uddannelser inden for Food Service Management, fra associate's grader til bachelor's grader og videre. Hver type uddannelse giver dig forskellig viden og færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i restaurationsbranchen. Associate's grader i Food Service Management tager typisk to år at gennemføre, og giver dig det grundlæggende i at drive en food service virksomhed. Bacheloruddannelser i Food Service Management tager normalt fire år at gennemføre og giver dig en mere dybdegående viden om fødevareserviceindustrien. Der findes også masteruddannelser i Food Service Management, som kan tage to til tre år at gennemføre. Disse programmer giver dig den mest avancerede viden og de mest avancerede færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i restaurationsbranchen.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i Food Service Management?
Under din uddannelse i Food Service Management vil du studere en række forskellige emner relateret til foodserviceindustrien. Du lærer om virksomhedsledelse, fødevaresikkerhed, ernæring og menuplanlægning. Du vil også få praktisk erfaring gennem praktikophold eller andre praktiske muligheder. Ved afslutningen af uddannelsen vil du have den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at kunne lede en restaurationsvirksomhed med succes.

Læs mere

Filtre

  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Madleveringsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (46)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat