44 Madleveringsledelse degrees found
- Turisme og hotelvirksomhed
- Hotelvirksomhed
- Madleveringsledelse
- Nordamerika15
- Oceanien15
- Asien7
- Europa5
- Afrika2
44 Madleveringsledelse degrees found
Udvalgte
Dallas College
Fast-track counseling
Associate of Applied Science in Food and Hospitality Management (Campus)
- Dallas, USA
Professionsbachelor i anvendt videnskab
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Associate of Applied Science Degree i Food and Hospitality Management giver de studerende de grundlæggende og avancerede færdigheder, praksis og erfaring, der er nødvendige for at opbygge en professionel karriere som food service manager. Dette uddannelsesprogram vil udstyre de studerende til at avancere til gradvist mere ansvarlige tilsynsroller, efterhånden som deres erfaring og færdigheder udvikler sig. Komponenter af uddannelsen omfatter dybdegående tilsyns- og ledelsesteori, gæsteservice samt praktisk madlavningspraksis.
Udvalgte
Centennial College
Diploma in Nutrition and Food Service Management
- Toronto, Canada
Diplom
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Udvalgte
Fanshawe College
Diplom i ernæring og madservicestyring
- London, Canada
Diplom
Fuldtid
60 uger
På campus
Engelsk
Hvis du har en passion for diætetik, mad og ernæringsstyring og coacher andre, kan du blive førende inden for madtjenester med dette to-årige ernærings- og fødevareservicemanagement-eksamensbevis. Dette program er for foodies, der ønsker at lære mere om ernæringsvidenskab og er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for sundhedspleje og andre relaterede fødevareservices.
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Les Roches Jin Jiang 2020-sommerprogram i Shanghai
- Shanghai, Kina
Sommerkursus
Fuldtid
På campus
Engelsk
LRJJ arrangerer et årligt LRJJ , der kombinerer tværkulturelle aktiviteter med gæstfrihedslæring. Deltagerne tilbringer 7 dage i Shanghai og dets omgivelser og deltager i fordypningskurser i gæstfrihed på Les Roches Shanghai Campus, kulturtur, hotelbesøg og en dag på Disney Shanghai Resort. Hvis du vil udforske både Kina såvel som gæstfrihedens verden, er dette noget for dig!
Melbourne Polytechnic
Diplom for Hospitality Management
- Preston, Australien
Diplom
Fuldtid
På campus
Engelsk
Slip dit lederskabs potentiale i gæstfrihed - brug stærke praktiske færdigheder, praktisk erfaring og fremragende lederskabsevne med Melbourne Polytechnic 's Diploma of Hospitality. Få alle de færdigheder, der kræves for at få en lederposition inden for denne spændende og voksende industri.
Canterbury Business College
SIT40516 - Certifikat IV i kommercielt madlavning
- Surry Hills, Australien
Certifikat
Engelsk
Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.
Carpigiani Gelato University
GRUNDLÆGGENDE ICE CREAM-KURSUS
- Anzola dell'Emilia, Italien
Certifikat
På campus
Italiensk
Det nye Basic Gelato-kursus tilbyder flere praktiske øvelser, nye opskrifter og nye teknologier for at berige din læringsoplevelse. Fra foråret 2020 er det muligt at tilmelde sig Basic Gelato kurset også online! Vælg den type tilmelding, der bedst passer til dine behov: online eller præmie i klasseværelset.
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE
Erhvervskvalifikation inden for restaurant- og cateringtjenester
- Helsinki, Finland
Kursus
På campus
Engelsk
En erhvervsuddannelse inden for restaurant- og cateringtjenester er en erhvervsuddannelse på sekundærtrinnet, og vi følger den officielle finske nationale læseplan. Kvalifikationen giver brede og forskelligartede færdigheder inden for madlavning, servering, salg og kundeservice.
Seri Stamford College (previous Stamford College)
Diplom i Hospitality Management
- Kuala Lumpur, Malaysia
Diplom
På campus
Engelsk
Dette program kombinerer kurser og praktisk erfaring til en omfattende uddannelse. Vi har MOU med 4-stjernede hoteller for at sikre, at vores studerende får den rette praktiske træning i hotellets lokaler for at give de studerende en reel fornemmelse af deres fremtidige erhverv.
Reliance College
Stiftelsen i Gæstfrihed
- Kuala Lumpur, Malaysia
Forberedelsesår
På campus
Engelsk
Foundation in Hospitality (FIL) er et omfattende program designet til at give de studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en grad inden for gæstfrihed, turisme, ledelse af arrangementer eller relaterede områder.
East West International College
Diplom I Hotel Management
- Seremban, Malaysia
Diplom
På campus
Engelsk
Dette program omfatter både den schweiziske filosofi om gæstfrihedsuddannelse og den internationalt anerkendte bedste praksis i sin tilgang til arbejdsbaseret læring (WBL).
TEG International College
Diplom i kulinariske og cateringoperationer
- Singapore, Singapore
Diplom
På campus
Engelsk
Diplom i kulinariske og cateringoperationer er designet til at udstyre studerende med grundlæggende vestlig kulinarisk viden og færdigheder.
Nanyang Polytechnic
Diplom i gæstfrihed og turismestyring
- Singapore, Singapore
Diplom
På campus
Engelsk
Diplom i gæstfrihed og turismestyring er noget for dig, hvis du elsker at møde mennesker over hele verden og søge at komme ind i den dynamiske turist- og gæstfrihedssektor.
BMC International College
Diplom i Hospitality Management
- Singapore, Singapore
Diplom
På campus
Engelsk
Niveau 5 Diploma i Hospitality Management QCF sigter mod at give de studerende en forståelse af gæstfrihedsindustriens ledelsesmæssige, beslutningstagende og ledende aspekter.
Cape Wine Academy
BEGINNER Certificate Wine Course
- Midrand, Sydafrika
Certifikat
På campus
Engelsk
Et dybtgående kursus om sydafrikansk vin dækker rød- og hvidvin vinavl, vinfremstilling, søde og mousserende vine, berigede vine og destillation.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Madleveringsledelse
Hvad er Food Service Management?
Food Service Management er driften af restauranter og andre fødevarerelaterede virksomheder. Det omfatter alt fra planlægning og budgettering til bestilling af forsyninger og personaleadministration. Food Service Management er et udfordrende og givende karrierevalg for dem med en passion for mad og kundeservice.
Hvad kan jeg lave med en uddannelse i Food Service Management?
En uddannelse i Food Service Management kan føre til en karriere inden for foodserviceindustrien, hvor du kan arbejde i restauranter, cateringvirksomheder eller andre fødevarerelaterede virksomheder. Med en uddannelse i Food Service Management får du den viden, der skal til for at lede en foodservicevirksomhed fra start til slut. Du lærer de færdigheder, der skal til for at få ansvaret for alt fra budgetlægning og menuplanlægning. til bestilling af forsyninger og personaleadministration.
Hvilke typer uddannelser inden for Food Service Management findes der?
Der findes mange forskellige typer af uddannelser inden for Food Service Management, fra associate's grader til bachelor's grader og videre. Hver type uddannelse giver dig forskellig viden og færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i restaurationsbranchen. Associate's grader i Food Service Management tager typisk to år at gennemføre, og giver dig det grundlæggende i at drive en food service virksomhed. Bacheloruddannelser i Food Service Management tager normalt fire år at gennemføre og giver dig en mere dybdegående viden om fødevareserviceindustrien. Der findes også masteruddannelser i Food Service Management, som kan tage to til tre år at gennemføre. Disse programmer giver dig den mest avancerede viden og de mest avancerede færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes i restaurationsbranchen.
Hvad skal jeg studere under min uddannelse i Food Service Management?
Under din uddannelse i Food Service Management vil du studere en række forskellige emner relateret til foodserviceindustrien. Du lærer om virksomhedsledelse, fødevaresikkerhed, ernæring og menuplanlægning. Du vil også få praktisk erfaring gennem praktikophold eller andre praktiske muligheder. Ved afslutningen af uddannelsen vil du have den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at kunne lede en restaurationsvirksomhed med succes.