67 Mad- og drikkevareledelse degrees found
- Fødevarestudier
- Mad- og drikkevarevirksomhed
- Mad- og drikkevareledelse
- Nordamerika44
- Europa18
- Asien3
- Oceanien2
- Afrika1
67 Mad- og drikkevareledelse degrees found
Udvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Akademisk kursus i teknisk gastronomi og restaurantservice
- Barcelona, Spanien
Kursus
Fuldtid
3 år
På campus
Spanish
Få to kvalifikationer på tre år. Bliv professionel i køkkenet og spisestuen! Hvis du altid har drømt om at blive kok, maît d', sommelier eller overtjener, og du brænder for alt, der har med madlavning og restauranter at gøre, er dette stedet for dig. Med Teknikeren i Gastronomi og Restaurering lærer du ved at gøre fra minut 1 at blive den professionelle, du altid har ønsket at være.
Udvalgte
OSTELEA | Distancia
Videregående kursus i ledelse af catering- og mad- og drikkevarevirksomheder
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kursus
Deltid
9 Måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spanish
Turisme er en af de mest relevante økonomiske aktiviteter i den spanske økonomi og en af de grundlæggende sektorer i landets sociale og økonomiske udvikling. Inden for sektoren er restaurantområdet, med mere end 270.000 virksomheder og 1,3 millioner job, et af de hurtigst voksende områder og et af de vigtigste dele af turistaktiviteten.
Udvalgte
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc i fødevareindustriledelse
- Pollentia, Italien
Diplomuddannelse efter bachelor (graduate)
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
MSc i Food Industry Management får et solidt kendskab til fødevaresystemer og de økonomiske, sociale og kulturelle processer relateret til fødevarer. Lær at læse og fortolke hurtigt udviklende markedstendenser for at positionere dig selv i arbejdsverdenen som innovationsspecialist, markedsanalytiker eller produkt- og forretningsudvikler.
Udvalgte
CESIF
Online Master i Agri-Food Industry Management
- Madrid, Spanien
Kursus
Fuldtid
12 Måneder
Fjernundervisning
Spanish
Omfattende styring af en landbrugsfødevareindustri repræsenterer en enorm konkurrencefordel, da den tillader: at åbne nye kommercielle kanaler, øge salget, forbedre forbrugernes tillid, sælge innovative produkter, undgå fødevarealarmer og kriser, minimere påvirkninger, forbedre produktionsomkostningerne osv.
Udvalgte
Georgian College
Diplom i kulinarisk ledelse (CULN)
- Barrie, Canada
- Online
Diplom
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Berør, smag, føl forskellen! Studerende udvikler jobklare færdigheder, der er integreret i succes som kulinariske fagfolk i flere sektorer af fødevareservicebranchen. De tilegner sig viden og dygtighed til at arbejde i verdens bedste køkken i et læringsmiljø beriget gennem udsættelse for kokke og branchens ledere.
Udvalgte
Centennial College
Food and Beverage Management
- Online Canada
Diplom
Fuldtid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Udvalgte
ISAG - European Business School
Professionelt højere teknisk kursus i catering og drikkevarer
- Porto, Portugal
- Online
Kursus
Fuldtid
2 år
På campus
Portugisisk
Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevaretjenester (mad og drikkevarer) i catering- og drikkevarevirksomheder, integreret eller ej i hotelenheder, hvilket garanterer kvaliteten af servicen, optimeringen ressourcer og maksimering af virksomhedens rentabilitet.
Udvalgte
University of Johannesburg
Diplom i fødevare- og drikkevaredrift
- Johannesburg, Sydafrika
Diplom
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Den succesrige studerende inden for fødevarer og drikkevarer har den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsniveauer inden for fødevare- og drikkevareindustrien i Sydafrika eller internationalt.
Udvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
University Extension Course Revenue Management i Cateringcentre
- Madrid, Spanien
Kursus
Fuldtid
2 Måneder
Fjernundervisning
Spanish
Fast-track counseling
Revenue Management er en ledelsesfilosofi, der øger lønsomheden for servicevirksomheder med fast kapacitet såsom hoteller, flyselskaber osv. I disse sektorer er der i øjeblikket en høj grad af implementering. Restaurantsektoren har meget lignende egenskaber som disse industrier, så dens anvendelse ville være meget interessant, men dens anvendelse er endnu ikke udbredt.
Udvalgte
George Brown College
Diplom i Food and Beverage Management – Restaurant Management
- Toronto, Canada
Diplom
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Fordyb dig i et fællesskab af gæstfrihedsfokuserede individer, mens du udforsker din passion for mad- og drikkevaresektoren. Udvikl din forretningssans i de fem nøglesøjler for en succesfuld Food and Restaurant Management-professionel: marketing, salg, personaleledelse, driftsledelse og økonomi. Forbedre din læringsoplevelse ved at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring i den virkelige verden via vores avancerede simulationslaboratorier, verdenskendte Chefs' House-restaurant og pulserende branche-netværksbegivenheder. Dette er stedet, hvor du kan starte din karriere inden for restaurantmanagementverdenen.
Udvalgte
Alison Free Online Learning
Mad Service Excellence - Kødskæring og forarbejdning
- Online USA
Kursus
Fuldtid, Deltid
1 time
Fjernundervisning
Engelsk
Lær standardprocedurerne for kødforarbejdning og -skæring i dette gratis online Food Service Excellence - Kødskæring og -forarbejdningskursus. Dette certifikatkursus lærer dig om opskæring og forarbejdning af kød til foodserviceindustrien. Vi studerer forskellige typer kød og fjerkræ og opstiller den terminologi, der bruges til at diskutere dem.
Udvalgte
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Canada
Diplom
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kursus i køkkenmester IHK
- Germany Online, Tyskland
Kursus
Fuldtid
24 Måneder
Fjernundervisning
German
Kok er mere end bare en titel. Den mest traditionelle af de gastronomiske kandidatuddannelser er grundlaget for succesfuld indtræden på ledelsesniveau og ledelse i hotel- og restaurationsbranchen, i fælles catering, i catering - men også inden for industri, uddannelse og mange andre områder.
Ancilla College
Samarbejdspartner med anvendt videnskab i kulinariske arts management
- Donaldson, USA
Professionsbachelor i anvendt videnskab
Fuldtid
På campus
Engelsk
AAS i Culinary Arts ledelsen forbereder Ancilla studerende til en vellykket karriere i en voksende område. Professionelle kokke arbejder i restauranter, feriesteder, hoteller, hospitaler, og domicilejendomme. At være en Kok, for mange mennesker, er det første skridt i at opbygge en virksomhed i food service eller resort management ...
Cookery School at Little Portland Street
Kok certifikat i mad & vin
- London, Det Forenede Kongerige
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk
Denne spændende fast track, seks uger intensivt professionel madlavning kursus giver den størst mulige kulinariske viden. Deltagerne kan derefter gå videre til begynde at arbejde som kok i et professionelt køkken, gør sæsoner på en yacht eller i en skihytte, tage højde for middagsselskaber eller blot øge deres egne madlavning repertoire.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Vis mindre
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Mad- og drikkevareledelse
Studerende, der er interesseret i at forvalte en food service operation vil drage fordel af en mad og drikke management program. Klasser kan omfatte kulinariske matematik, identifikation produkt, fødevaresikkerhed, indkøb, spiritus passiver og selskabslokaler mødet og planlægning.