Keystone logo

1 Kursus Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Strategisk Kommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Strategisk Kommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kursus Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Strategisk Kommunikation

I en verden af strategisk kommunikation vil du dykke ned i et spændende felt, der skærper dine færdigheder i planlægning, eksekvering og evaluering af effektive kommunikationsstrategier. Ved at trække fra en række forskellige discipliner såsom marketing, public relations, annoncering og mediestudier, lærer du, hvordan du laver sammenhængende og målrettede budskaber, der giver genlyd hos forskellige målgrupper.

Studieordningen for en strategisk kommunikationsuddannelse er bred og har til formål at udstyre studerende med et holistisk greb om feltet. Det omfatter emner som medier og teknologi, kommunikationsteori, skrivning og redigering, digital markedsføring og kampagnestyring.

Kandidater inden for dette felt har masser af karrieremuligheder. Som Public Relations Specialist kan du udvikle og vedligeholde et positivt image for kunderne, administrere medierelationer og skabe overbevisende kommunikationsmateriale som pressemeddelelser og indhold på sociale medier. Eller træde ind i rollen som marketingchef, hvor du planlægger og udfører marketingstrategier for at promovere produkter eller tjenester gennem markedsundersøgelser, reklamer og salgsfremmende kampagner. Andre spændende stillinger omfatter Annoncechef, Social Media Manager, Kommunikationsspecialist og Content Strategist.

Udforsk vores strategiske kommunikationsprogrammer og find det perfekte program til dig.

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.